Quantcast

R. Masiulis: nematau priežasčių atsistatydinti

Susisiekimo ministras Rokas Masiulis atmeta Gedimino Kirkilo kritiką apie ministro nevykdomą Vyriausybės programą. Pasak ministro, programos darbai tikrai buvo vykdomi, o G. Kirkilo raginimo atsistatydinti jis nemato priežasčių priimti.

„Nematau priežasčių, dėl kurių turėčiau pats atsistatydinti. Bet, manau, viskas ir taip paaiškės liepos 12 dieną“, – Eltai sakė R. Masiulis.

Ministras teigia, kad jo kadencijos laikotarpiu buvo sutvarkyti šimtai kelių, vykdomi projektai bei reformos. Be to, pasak ministro, buvo pradėta daugiau kaip trisdešimt ikiteisminių tyrimų dėl vykdomų neskaidrių pirkimų.

R. Masiulis svarsto, kad gal tokią G. Kirkilo retoriką sukėlė būtent bijojimas, kad ikiteisminiai tyrimai atsigręš ir prieš G. Kirkilo vadovautos XIV Vyriausybės darbus.

„Aš to tikrai nežinau ir nekonstatuoju (...) Atėjus man į ministeriją buvo daug neišspręstų klausimų, problemų. Klaidas reikėjo nedelsiant taisyti“, – teigė jis.

Ministras teigia nežinąs, kas šiuo metu koalicijos derybose siekia susisiekimo ministro portfelio. Tačiau kartu ir neslėpė nuostabos, kad G. Kirkilas tvirtina, jog šio posto LSDDP nesiekia.

„Dar praėjusią savaitę jie teigė, kad domintų ir Susisiekimo ministerija“, – teigė ministras.

G. Kirkilas teigia, kad „socialdarbiečiai“ koalicinėse derybose Susisiekimo ministerijos vadovo posto nesiekia, tačiau šios ministerijos vadovui R. Masiuliui siūlo jau dabar atsistatydinti, primena ELTA.

„Mes Susisiekimo ministerijos nereikalaujame, be reikalo ponas Rokas Masiulis pergyvena... pergyvena jis tikriausiai ne be reikalo - ne spaudai šnekant (...) Aš manau, kad jis nebuvo kooperatyvus šioje Vyriausybėje ir bandė vaidinti kažkokį visiškai atskirą, kažkokį keistą vaidmenį. Nors pats savo darbų nevykdė. Dangstosi, kad kovoja Kelių direkcijoje dėl skaidrumo, kažką daro, bet programa net neįvykdyta, net nepradėta šių metų programa vykdyti. Tai, manau, (...) jis pats turėtų atsistatydinti“, – lrytas.lt laidai „Ne spaudai“ teigė G. Kirkilas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Palaikau Masiulį -

Palaikau Masiulį -  portretas
šis GARBINGOS ŠEIMOS sūnus elgėsi irgi garbingai. Kad visur sočiausiuose postuose įsitaisę socdemai iš sovietmečio atsinešė sukčiavimo įgūdžius, juos sunku prigriebti, juolab, kad jie itin vieningu frontu puola tuos, kas į jų turtus pasikėsina - nori suskaičiuoti, patikrinti, įvykdyti teisingumą ir nušalinti iš vietų, kurių siūlomų pagundų seni komunistai ir jų palikuoniai NEATLAIKO. Išbandymas valdžia ir pinigais, kai gali semti kad ir kaušais, ne kiekvienam pagal jėgas.

Anonimas

Anonimas portretas
Kreipkites pas GER.prezidentą.Jūs tiek iškėlėt sukčiavimo ir jų negerų darbų.Mes už JŪS.

VALĖ

VALĖ portretas
GER.MINISTRĖ TOKIŲ SĄŽININGŲ MINISTRŲ DAR NEBUVO, O KLAIDAS DARO VISI, NEPASIDUOKITE.LIETUVA DAUG PRARAS
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių