Quantcast

R. Karoblis apie lėšas gynybai: siunčiame blogą signalą sąjungininkėms

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
PONE , O KOKĮ SIGNALĄ TURIME , KAI JIE NET NESIRUOŠIA PASIEKTI 2 PROC, MES KOMPENSUOSIME UŽ VOKIETIJĄ , PRANCŪZIJĄ IR KITUS GIGANTUS , O ŽMONĖS GYVENA ŽEMIAU SKURDO RIBOS . A T S I K V O Š Ė K I T K A R E I V O S .

...

... portretas
Karinė psichozė niekada gerai nesibaigia.

Jo

Jo portretas
Kiek daug karinių ekspertų komentatorių tarpe.

klausyk

klausyk portretas
nebuk runkelis ir jei esi patriotas tai buk 1 tautai o ne tiems kapitalistam kurie jusu rankomis smaugia zmones o pats prisitaikeliskai drebi del savo kedes uztenkamai pripirkot A saukstu ir gaubicu ir galvoji kad visi durniai ir nesupranta ka jus perkat ir kieno inciatyva tai daroma gal baikit /dulkint/ zmones savo veiksmais del kuriu normalioji valstybeji butu teismas ir atatinkamos pasekmes pagalvok?... SENJORAS........

taigi

taigi portretas
Tik "sąjungininkės" kažkodėl tokių nesąmonių nedaro ir savo piliečių iš Tėvynės neveja . Fui.

bliamba

bliamba portretas
"..siunčią blogą signalą NATO sąjungininkėms prieš viršūnių susitikimą Londone.,," Karoblis labai panasus i.. Popandopula! In video- У пана атамана нема золотого запасу.,, Antras , video-Свадьба в Малиновке Фрагмент про пулеметы..:))

Algis

Algis portretas
Kam tie skaičiai po kablelio (2,02 ar 2,03), jei visos šalys sutarė, kad 2 % nuo biudžeto. Driskiais būdami norime kažkaip išsišokti. Nepirkim ,,auksinių" samčių ir puodų. Sumažinkim puolamosios ginkluotės pirkimus, orientuokimės į gynybinę. Visa ta nauja technika greitai atsidurs įvairių misijų vykdymo regionuose. Už vieną Boxer šarvuotį buvo galima kelis šimtus Stinger ar panašių raketų nupirkti. Atgrasymui tai geriausias vaistas.

Nerijus

Nerijus portretas
Taigi Vokietija net neskiria tiek procentų ginybai. Vokietija turi tiek pat tankų, kiek ir Baltarusija turi. Prieš ką mes vargšai norime pasirodyti? Nesistenkite iššokti aukščiau bambos!

Galerijos

Daugiau straipsnių