Quantcast

R. Karbauskiui užkliuvo LRT vadovybei išmokėtų atlyginimų dydis

Grįžti į straipsnį

Veryga kaip Veryga

Veryga kaip Veryga portretas
bet LRT su pinigais peržengė visas naglumo ribas. Gerai kad Karbauskis ,,nepameta temos,, ir toliau jiems neduoda ramybės. Aš tai ten dar visas tas šališkas gnydas išvaikyčiau-dirba konslibams. Argi toks turi būti Nacionalinis transliuotojas?

tik VIENAM karbauckiui

  tik VIENAM karbauckiui  portretas
nepatinka LRT vadovybei išmokėti atlyginimai, bet VISAI TAUTAI nepatinka verygos sveikatos ministerijos pavaduotojam, klerkam išmokėti keliagubi atlyginimai ir dabar dar mokami toliau ..

Anonimas

Anonimas portretas
jau senai ten isvaikyt reikejo ta koncervine gusta!

Nerimsta

Nerimsta portretas
Nenustygsta tas pirdila savo kailyje.Pats kuria visokias priekabas prie ko tik susimano ir pats kartu su savo Naisių pirdilom kuria atsakomuosius sau pačiam ,,komentarus''.Juk braižas tai toks pat.

Gerb. Ramūnai

Gerb. Ramūnai portretas
STIPRYBĖS

Kamanė

Kamanė portretas
Aš irgi pastebėjau kad kilus LRT finansų viešinimo skandalui ir ,,nuėmus" vadovybę, Paleckiui išeinantis Siauras akimirksniu nemažai pakėlė atlyginimą. Dar nustebau kaip gali priiminėti tokius sprendimus kai dėl nešvaraus valstybės dotacijos LRT pinigų naudojimo vadams svyla šiknos?Pamaniau kad turbūt dėlto kad būsimiems teismams daug reikės ..:D)

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Valstiečiai jie ir pradėjo tyrimus prieš LRT televizijos darbą ir didžiulius atlyginimus jeigu pastebėjote tai miliutės pumprickaitės kai veda laidą tai valstiečiams neduoda kalbėti klausinėja kas joms naudinga net nesinori žiūrėti!!!!!!!

gh

gh portretas
ir koncervatoriai reke issijuosia kad negalima mazinti LRT finansavimo nes vos gala su galu suduria...tai jei 100 000 eur i metus galo su galu sudurimas, tai ponas Gabrieliau, kiek jus uzdirbat kad oriai gyventi?

na

na portretas
Ramunai, darykit tvarka, tada mes uz jus balsuosim, nes per 30 metu isibujojo didziausi balaganai, korupcija, betvarke

Taigi

Taigi portretas
Gyventojų išlaikytinė televizija ir nupirkta konservų ir liberalų.

Joooo

Joooo portretas
Tegul sugrazina visus permoketus pinigus

Milda

Milda portretas
O pedagogoms sunkiai dadeda kelis litus.

Galerijos

Daugiau straipsnių