Quantcast

R. Karbauskis žada skandalingą informaciją apie R. Masiulio įdarbintus asmenis

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis po susitikimo su prezidentu Gitanu Nausėda patikino ir toliau besilaikąs pozicijos, kad viešojoje erdvėje nuskambėjęs šalies vadovo pasisakymas apie neva 20 ministro Jaroslavo Narkevičiaus įdarbintų su jo atstovaujama Lietuvos lenkų rinkimų akcija–Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA-KŠS) susijusių asmenų yra neteisingas.

Politikas taip pat žada paviešinti skandalingą informaciją apie buvusio susisiekimo ministro Roko Masiulio įdarbintus asmenis.

„Mes apie tai visiškai nešnekėjome ir manau, kad teisingai darėme, nes aš nežinau, ar jau Saulius Skvernelis sąrašą paviešino, ar ne, bet aš prašiau premjero, kad tą sąrašą reikia paviešinti, kad spekuliacijų tuo klausimu nebūtų. Aš savo nuomonės nekeičiu ir sakau, kad iš tikrųjų kažkas padarė darbą nekokybiškai. Padarė darbą, kuris kelia klausimus dėl to, ar nebuvo pasirinktas sprendimas šnekėti apie lenkų kilmės žmones? Tai iš viso skandalinga jau savo esme“, – kalbėjo R. Karbauskis.

R. Karbauskis taip pat žada paviešinti informaciją apie buvusį susisiekimo ministrą R. Masiulį, apie jo vadovavimo laikotarpiu į darbą priimtus asmenis. Pasak „valstiečių“ lyderio, paviešinta informacija bus skandalinga.

Jeigu to nesiims teisėsauga, tai mes tai padarysime.

„Jeigu to nesiims teisėsauga, tai mes tai padarysime. Reikia atskleisti vaizdą, koks buvo dėl draugų, bendradarbių, bendramokslių ir paties Roko Masiulio bei jo žmonos. Vaizdas bus įspūdingas ir bus ne eiliniai kokios nors įstaigos darbuotojai, paštininkai, bet būtent vadovai“, – patikino „valstiečių“ pirmininkas.

ELTA primena, kad G. Nausėda, reikšdamas nepasitikėjimą susisiekimo ministru, teigė, kad jo netenkina ne tik tai, jog J. Narkevičius pateko į kontroversiškai vertinamas situacijas, tačiau kartu akcentavo ir jo kompetencijų stoką. Kartu prezidentas užsiminė, kad J. Narkevičius savo kuravimo srityje įdarbino 20 su jo atstovaujama Lietuvos lenkų rinkimų akcija–Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA-KŠS) susijusių asmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
R. Karbauskis zadejo ir tulpe i svarius vandenis isvesti deja ,apsikakojo ce ir tas pac kas zada nieko nebuna o kas daro tas padaro

Michalas Katkus

Michalas Katkus portretas
Ateina "kelmučiui", išpiarintam Tvartelio sąjungos pinigais, karštos dienos.

Anonimas

Anonimas portretas
Matyt po gimdymo mama ta dauna is ranku ismete ir smegeneles atmuse tai ir liko dauniukas karabasas
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių