Quantcast

R. Karbauskis: „valstiečiai“ antrame ture rems socialdemokratus prieš konservatorius

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) antrajame ture apygardose, kuriose prieš konservatorius liks varžytis socialdemokratai, parems pastaruosius, sako „valstiečių“ vadovas Ramūnas Karbauskis.

„Šitoj vietoj aš galiu dabar pareikšti, Valstiečių ir žaliųjų sąjunga parems visus socialdemokratų kandidatus, jei tokių bus antruose turuose kartu su konservatoriais“, – ketvirtadienį žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

Valdančiųjų „valstiečių“ vadovas taip pat tvirtino nesitikintis iš socialdemokratų tokio pat žingsnio ir tvirtino, jog šie rems opozicijoje esančius konservatorius.

„Aš sakau, ką darysime bet kokiu atveju, jei pasirinkimas tarp socialdemokratų kandidato ir konservatorių, akivaizdu, kad mes remsime socialdemokratų kandidatą. Faktas yra tas, kad mūsų kandidatų jie remti nesiruošia, jie rems konservatorius“, – kalbėjo R. Karbauskis.

Šitoj vietoj aš galiu dabar pareikšti, Valstiečių ir žaliųjų sąjunga parems visus socialdemokratų kandidatus, jei tokių bus antruose turuose kartu su konservatoriais.

Opozicinių socialdemokratų atstovė Rasa Budbergytė žurnalistams teigė, kad partija nėra priėmusi sprendimo dėl paramos apygardose, kuriose į antrą turą neišeis jų kandidatas.

„Mes tikrai dar nesame kalbėję apie tai. Žinote, tradiciškai antras turas yra toks keršto balsavimas, dažnai balsuojama prieš tą, kuris galbūt tau nepriimtinas dėl įvairių, net asmeninių priežasčių. Sunku labai pasakyti, kad šiandien socialdemokratai pasakytų, kad rems „valstietį“ ar konservatorių, tikrai mes tokių nesame nusistatę krypčių“, – žurnalistams sakė R. Budbergytė.

Seimo rinkimais vyks spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kėdainietė

Kėdainietė portretas
Ačiū valstiečiams, kurie nors ką gero darė dėl Lietuvos žmonių. Meskit akmenį į tą, kuris buvo skaidrus kaip krištolas. Antrame ture visom keturiom už,, valstiečius,,

taigi patologinis žulikasmelagis

taigi patologinis žulikasmelagis  portretas
- išsigynė kirkilui, kad niekada nežadejo remti socialdemokratų, kad nebuvo jokio susitarimo ir su jokiu socialdemokratu, kirkilu, sinkevičium, bernatoniu net nekalbejo apie kandidatų derinimą ir rėmimą rinkimuose.

Rita

Rita portretas
Niekada nebebalsuosiu už melagius valstieçius.Žmonės neparduokite Lietuvos už kelis pridėtus paskolintus eurus. Valstiečiai tai gerai suformuota sukčiû ir apgavikû gauja.Kiek milijonû prisivogė per pandemijà.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių