Quantcast

R. Karbauskis: valdantieji daro spaudimą prezidentui, apie kokį mes net nedrįsome pagalvoti

Grįžti į straipsnį

Hehe

Hehe portretas
Nebesvaik tu, berazumi

Anonimas

Anonimas portretas
Uzlipo ant backos ir isivaizduoja karaliais.To ir reikejo tiketis,reikejo uzpaklalius pakelti ir eiti balsuoti,

Juozas Daniliauskas

Juozas Daniliauskas portretas
Visai be reikalo Landsbergių partija pasinėrė į euforiją,jei būtų priimtas liustracijos įstatymas,kaip dabar yra Latvijoje ir Estijoje,šios partijos laimėjimai šiuose rinkimuose būtų ženkliai menkesni.Dargi jų prem- jerė,paėmusi Lietuvai paskolą už 10-mt procentų palūkanų,labiau tinkama į suguloves partijos pirminin- kui,o ne į premjerės postą.

neveltui

neveltui portretas
geriau tegu papasakoja kapi kabina auksiniais samciais.....sakoma vagie kepure dega.....

Augis

Augis portretas
Kaip įsisiautėjo konservliberasttai ir žydreji,net gatavų sau pautus nusikalsti, šaunuolis Ramunai ir toliau nedok jiems ramybės tems dvasios ubagams!

Jurgis

Jurgis portretas
Karbauskis neislenda is spaudos,noredamas apsiplauti,bet ar pavyks? Kiek jis inese sumaisties,nepagarbos prezidentui ir rinkejams,diktuodamas paklusniai frakcijai, savo pirktam dar pries rinkimus premjerui. Gyveno pagal savo supratima,kurdami neteisetas komisijas,kurioms vadovavo jo patikima teises komiteto pirmininke. Reiketu nepamirsti ir ankstesnes Karbauskio veiklos pries Lietuvos stojima i NATO< ES, Ignalinos AE statyba ir kt., o tai sutampa su Rytu kaimynes politika....CIA PAMASTYMUI.

Juokas

Juokas portretas
jau kada tas Karbauskis išėjo i vistiek šiandien per tv Alfa taškas ir Oponentus žurnaliugos varo varo tą pačią litaniją ir nesustoja. Jau kaip išvartė kalbėdami su Valentinavičium tai tiesiog gėda klausyti.Atrodo kaip išdurnėje - Karbauskiui tiek prigalvojo haliucinacinių veiksmų, tiek prilipino etikečių ir tiek prikūrė fantazijų kad..Nu žodžiu KARBAUSKIS VISKUO KALTAS, VISKĄ GADINANTIS, IR BAISUS.:D) .Kadangi jau moku iš sakomo konteksto ir iš to ką matau skaityti kas iš tikrųjų dedasi tai tvirtai galiu pasakyti kad ponai įsivaizduoja nukenksminę Karbauskį ir nulenkę opoziciją.Bet nežinodami kaip jis toliau elgsis, nerimauja...Jau vien frazė kad dabar valstiečių frakcija pasidarys sukalbamesnė ir laisva nuo diktato sako kad ponai įsivaizduoja susidoroje su tiek blogo konservliberastams atnešusia Vlastiečių-žaliųjų partija.

Nerinkau liberalu,nes jie dar turi teisminiu reikaliuku

Nerinkau liberalu,nes jie dar turi teisminiu reikaliuku portretas
Karbauskis saunuolis,kad isejo is seimo.Neleido nei saves,nei frakcijos zeminti.. Man ne vistiek kas vyksta Lietuvoje,bet tas kas vyko per pirmaji seimo posedi net kosmasriskame sapne nesusapnuotum. Seimo p-ke parode visiska politini neisprusima,nemandaguma,opozicijos zeminima.Labai jau gerai ji jautesi,sypsojosi.matyt,malonu kai turi valdzia ir gali kitus,tau neitinkancius trypti. Deja,labai greitai buvo gal paprotinta,kad pradejo kalbeti apie padeties svelninima. Velu,I-sis seimo posedis isliks visu ji maciusiuju atmintyje. O poniai "visagaliai" liga dave proga apmastyti,jei tik galvoje kartais atsiranda protinga mintis. Linkiu opozicijai nepaluzti,tokiu issukiu bus ne vienas. Uz jus balsavo simtai tukstanciu rinkeju,jie visi pasijuto izeisti. Kaip girioje saukia,taip pagiryje atsisauks.. Seimo p-ke daug prarado parodydama savo dziaugsminga arogancija.

vasare

vasare portretas
Jeigu manote, kad kandidatė į Socialinės apsaugos ir Darbo ministerijos ministres puiki - stipriai apsirinkate. Tai politinė klapčiukė, trolininkė, Šimonytės portfeliuko nešėja... Manau, kad ministras turi būti tas, kuris šio posto nusipelnęs realiais darbais. Politinė konservatorių parsidavėlė stovėjo su savais ant vadinamo „Skvernelio keliuko“ ir laukė savos žiniasklaidos... Kodėl jie, tie, kurie prisisotino ar baigia prisisotinti valdžia dabar,-nestovi ant ,,savų" keliukų, kad ir ant Džiugelio kelio, kuriam asfaltas yra neteisėtai paklotas??? Ei, žiniasklaida, kodėl jūs tylit? Kur jūs? Dvigubi standarta? Aukštesnė politunė kultūra??? Kukū, kur jūs??

Valerija

Valerija portretas
Taigi liberalai,jie agresyvus!sugeba tik meluoti,vogti...

Tiesai ,

Tiesai ,  portretas
Galvoje kukū ? Aš pranešiau nurodytais adresais :) Galės ir analizių analitikas kartu prie tyrėjo durų pritarti .

Analitikas

Analitikas portretas
Sutinku su Tiesos komentaru. Karbauskis aiškiai turi sveikatos, bet dar daugiau etikos problemų, nes po eilinių nesėkmingų rinkimų turėjo iš pirmininko pareigų atsistatydinti, bet būdamas savanaudžiu, “staiga pamiršo” ką neseniai šnekėjo, kaip elgėsi. Nachalas, savanaudis ir bailys nevertas nei partijos, nei rinkėjų palaikymo.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Labai lauksime Vilniaus Savivaldybės mero rinkimų. Linkie laimėti.

Marta

Marta portretas
Dabar visos trys bus Karbauskiui po padidinamuoju stiklu, labai gerai

to tiesa

to tiesa portretas
irodymu rastisku turi? jei ne tai uzsiciaupk

Anonimas

Anonimas portretas
oba busimos ministres susoka ant prezidento ir spaudzia spaudzia ,ale ot pasakymas spaudimas

Čia puiki proga

Čia puiki proga portretas
Prezidentui įrodyti kad jis ne virvelė o Valstybės vadovas. O tas šiukšlynas kuris dabar neva išrinktas į ,,daugumą" tai tik parodija. Tegul tik pradeda savo įprastus juodus darbus - TOKIU ATVEJU UŽ PREZIDENTĄ LIETUVA TIKRAI SUKILS

O kas čia pasikeite

O kas čia pasikeite portretas
Vienus tipo chytrocius iškeitė į dar negirdėtus, nematytus sachmatininkus, iškrypėlius ir dar pamatysim visokių vaizdų. Kuo toliau, tuo durniau, o kaltų nerasta.

R

R portretas
Ašarėlė ašarėlės nuriedės. Kolhoznikų vaduką iš seimo palydės .

o

o portretas
kas iremino tas liberpadlas jei ne europyd ai uz sorosbabkes;;;

Tiesa

Tiesa portretas
Sukčius ir melagis Karbauskis galėjo kalbėtis su Prezidentūra, šmeižti ir ginčytis! Ir niekas tuo nesistebėdavo ir net neužgesindavo šito aferisto. Tai bent! Sukčius lojo ant visų kaip pasiutęs šuo, o teisėsauga žiūrėjo ir klapsėjo akim. Nachalas bujojo keturis metus, mėšlą drabstė ant Prezidentūros, ir visi tai vatnykai priėmė kaip normalų reiškinį. Naujas normalumas? Už Prezidentą visa Tauta balsavo, o šitas vatnikų atsilupėlis, prisivogęs milijonus, drįso visiems akis draskyti ir žeminti Prezidento rinkėjus. Kaip ir Putinas, jis nekenčia Landsbergio, Šimonytės, Šimašiaus ir daugelio kitų žmonių. Kremliaus pasiuntinys. Laikas saugumo tarnyboms susidomėti ne tik jo praeitimi, bet ir dabartimi.

onute

onute portretas
Įdomeuse kad visi tie MANAU Klp ANONIMAS ZIGMAS ubagėlei kapeikas uždirbineja ir kaip visus mokina liepe eiti gyditis ir koks durnas Karbauskis tiesiog protu nesuvokiama kaip jus ubagai dirbdami šuniukais save skaitot protingais kapeikos prie šiknos neturit prilipusios vargetos jus vargetos žiurėkit kiek žmoniu prieš jusu purvina Pasigailėjimo verti nevispročiai

Manau

Manau portretas
Kad Tikrai Karbauskiui reikia Verygos pagalbos,nes jau visai nusikalba ir be kiršinimo negali apsieiti.Pagerk kokių raminančių prieš kalbėdamas.

kauniete TO JO MAJO TO PSICHIATRAS TO PROTINGAS TO Klp

kauniete  TO JO MAJO  TO PSICHIATRAS TO PROTINGAS TO Klp portretas
Surinkau visa lietuvos šiukšlyna pastovei po vaivorikštės vėliava o kokius save protingus skaito kuria tiesiog eiles ypač tas gėjus Klp eina per visus laikraščius nuo 6 ryto ir tiek nervinasi tiek ardosi net neaišku kas jam i barščius prišiko asilui nes visi durniai visi iš psichiatrinės visi napoleonai tik jie protingi siulo visai tautai pasigyditi EINAM JAU EINAM GYDITIS IR PAS PSICHIATRA IR PAS EGZORCISTA supratom kad sergam

Anonimas

Anonimas portretas
KOKS TAVO KOLUKIO PIRMININKELIO PRISIPIZDINUSIO SUNELIO REIKALAS NESEI MUILA IR PYZDIK PAS KILDISIENE.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar JIS bent girdi ką kalba?Apie kokią šešėlinę veiklą JIS kalba,juk tai nusikaltimas ir su Prezidentu nesuderins. O SS ar derino Narkevičiaus kandidatūrą?...atrodo,kad valstiečiai žinojo kaip daryti spaudimą Prezidentui,visai negalvojant.Tapęs mokesčių mokėtoju,kažko tai ne visai adekvatus.

Tomas

Tomas portretas
Na jau protingiems kazkiek zmonems turintiems smegenu atsiprasant senai buvo aisku kad konservatoriai ir laisves partija yra didziausias blogis ir beda kokia galejo nutikti lietuvai... Po sios kadencijos jie vel bus neisrinkti ir 10 metu valdzioje nebebus bet pridirbs tiek ir prisivogs kad mazai nepasirodys... Uz laisves partija subalsavo jaunimas kuriems galvoje tik zolytes rukimas ir laisves galvoje ir neprisimena kas buvo kai jei buvo valdzioje aj dar tie visi sergantys kur nezino kas jiems patinka berniukai ar mergaites ar dar kokie iskrypimai... o uz garsiuosius konservus subalsavo partiniai ir visi vagys.... juokingiausia kokius ministrus pasiule i postus geda aplamai puse ju siulyti su tokiais issilavinimais ir reputacijomis... o jau dabar istatymo projektia ruosiami paremti mortos mokyklas kazin kam pinigeliai kapses :D juokinga jai nebutu graudu bet po puses kadencijos visa salis verks kam juos issirinko bet bus pervelu...

klp

klp portretas
gražulis svarsto apie dar vieną padėjėją.Būtų gera kompanija su puteikiu

visas libsersosinis LRT, Delfio agrastynas

visas libsersosinis LRT, Delfio agrastynas  portretas
puole dergt Karbausky ...libergrastai vienas kitam is subines su pirstais sudus krapsto ir ant akiu ,,valstieciams ,,,drabsto....

Karbas dx

Karbas dx portretas
Nx jus jis vapse dar snekinat? Visiem px ka jis mano

na toks a lia ,,prezidentas,,kaip Nauseda

na toks a lia ,,prezidentas,,kaip  Nauseda  portretas
tik to ir tevertas ..... butu veto uzdejes visam tam simonytes ,, kandidatu ,, y ministrus sarasuj ... ir ysakytu formuot nauja vyriausybe ,kaip tai dare grybausku ,,,magnolija,,, .. dabar pats manasi kandona sau ant galvos ir pats rekia kad ismiera ne tokia ...

Pastaba

Pastaba portretas
Žmogelis eilinį kartą praleido progą patylėti :).

klp

klp portretas
idiotas,niekaip negali apsiraminti.Taip įsijautęs ,kad esas vadovas.Durnynuose daug tokių "napaleonų"

zigmas

zigmas portretas
Vargšeli , pabėgti iš seimo kai netekai valdžios tai tavo menas , gal pamiršai kai pabėgai iš Prunskienės vyriausybės ,o dabar aiškini kad tavo kolūkiečiams buvo daromas spaudimas juk ne konservatoriai išspyrė tavo numylėtinę seime tai balsavo visi buvę seimo nariai .Na galėjai siūlyti bent tris kandidatūras bet ne taip turi būti kaip aš kolūkio brigadininkas panorėsiu,o dabar ašaroji ir varai demagogiją žmonės gerai prisimena tavo pirmąjį išrinkimą į seimą taip pat pursliojai kad tave skriaudžia esi silpno protelio nemoki bendrauti su partijų nariais ir jų pirmininkais geriau kreipkis į psichetrą tai bus geriau tau ir tavo numylėtiniams o be to turėsi laiko aplankyti savo mylimąją kuri buvo kažkodėl išspirta su kailiniais iš seimo

Seubas :)))

Seubas :)))  portretas
Vėl komentuoja genetiniai skurdžiai :)) Analfabetai ar defektas didesnis - nesuvokiate teksto :))))

Kas

Kas portretas
turi kompromata ,tas ir valdo ,valde ir valdys,Rytu fronte nieko naujo.

jo

jo portretas
Žydrieji komsomolcai nerimsta, kaip jie ištvers be Ramūno seime :)

ragana

ragana portretas
Ir man tai užkliuvo...einu pas psichiatrą

jomajo

jomajo portretas
jis apsėstasis - manipuliantas, intrigantas, kiršintojas. Čia ne psichiatro, čia egzorcisto reikia.

psichiatras

psichiatras portretas
"karabase", tavo diagnozė seniai aiški. Maldaujame, nevenk gydymo, juk esi pavojingas visuomenei.

Galerijos

Daugiau straipsnių