Quantcast

R. Karbauskis tikisi S. Skvernelio sprendimo netrukus: iš konservatorių nesityčiosime

Kalbėdamas apie buvusios finansų ministrės Ingridos Šimonytės sprendimą vesti Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) sąrašą Seimo rinkimuose, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis sako, kad „valstiečiai“ iš tokio oponentų sprendimo nesityčios.

Vis dėlto „valstiečių“ lyderis neslėpė, kad LVŽS tikisi premjero Sauliaus Skvernelio sprendimo dėl jų rinkiminio sąrašo vedimo artimiausiu metu, o kad sąrašo lyderis nepriklausytų partijai, R. Karbauskio nuomone, nėra esminis dalykas.

„Konservatorių propaganda mūsų atžvilgiu buvo labai ilgą laiką tokia, kad lizinginis premjeras, kad sąrašą veda nepartinis žmogus. Iš mūsų ilgai tyčiojosi, dabar imasi to paties – kviečiasi nepartinę kandidatę vesti sąrašą. Mes tikrai nesityčiosime iš jų, aš sveikinu jų apsisprendimą – žmonės nutarė, kas ves sąrašą“, – trečiadienį „Žinių radijui“ sakė R. Karbauskis.

LVŽS neslėpė, kad tikisi, jog S. Skvernelis greitu metu paskelbs, ar ves „valstiečių“ sąrašą Seimo rinkimuose.

„Saulius yra pasveikęs, tai yra tas momentas, kurio mes labiausiai laukėme, – pirmiausia jis turėjo pasveikti ir pasveiko. Dabar kitas sprendimas yra jo dalyvavimas (rinkimuose. – ELTA). Jis apie tai turėtų paskelbti kažkada artimiausiu metu, tikiuosi“, – tęsė R. Karbauskis.

Saulius yra pasveikęs, tai yra tas momentas, kurio mes labiausiai laukėme.

Jo teigimu, sąraše esančių žmonių eiliškumą nuspręs LVŽS taryba.

„Aš labai tikiuosi ir to (S. Skvernelio. – ELTA) sprendimo, o po to eiliškumą jau nustatys partijos taryba“, – sakė LVŽS lyderis.

Jis taip pat teigė nematąs didelės problemos, kad sąrašo lyderis nepriklauso partijai.

„Partinis bilietas nėra šioje vietoje esminis klausimas, esminis klausimas vertybine prasme – ar tais įsipareigojimais, kuriais žmonės eina į rinkimus, mes esame tapatūs. Šioje vietoje svarbiausia tai, o ne partinis bilietas, nes mes labai daug pavyzdžių galime rasti, kada partijos bilietą deda į šalį pirmai situacijai pasitaikius, kada žmogui labai naudinga tą padaryti“, – pridūrė R. Karbauskis.

Antradienį konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis patvirtino, kad Seimo narė Ingrida Šimonytė sutiko vesti partijos sąrašą artėjančiuose Seimo rinkimuose, primena ELTA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kis

kis portretas
partija ,kaip min turetu buti bendraminciu,bendru tikslu ir noru turetojais,kurie igave zmoniu pasitikejima dirbtu zmonems,nes zmones tai ir yra valstybe,Tevyne,szine ir dorove.As niekaip negaliu suprasti tokiu kaip(ryskesnis pavyzdys-Putinas rusijoje),juk tokie vykdo paprasciausi zmoniu genocida,pas mus mazesne tauta ir genocido mastai kuklesni,bet taip viskas nukopijuota,lyg butume broliai dvyniai,vagystes ,aferos ,melas ir zmoniu skurdas,viena laime,kad pakliuvome i europos rankas,o Nato tai musu tas irankis ,kuris saugos musu laisve.Isivaizduokite,kad butu atvirksciai,Pafantazuokite ,laiko turime.Ne Landzbergis,ne Brazauskas ir ju pavadinkime chebros ,kuriuos viska ar beveik viska nusavino,zmones paleido vejais ir po sia diena vaidina (atsiprasau)sikancius katinus i miltus?Kur Oleka,Kubilius,ir kita susera,kuri sedemam seime,kraunasi milijonus,Kas tas aitvaras ,kuris nesa lobius?Juokinga esu,visi zino visi renkame 27 metus,o kokia kova vyko sia kadencija ?

natalija TO TOMAS

natalija  TO TOMAS      portretas
KAS TAU ŽMOGEĘLI SUKNISO PROTA GAL TAU POLICNINKAS YRA GARBĖS ETALONAS TAI TAVES GAILA AIŠKU NE APIE VISUS POLICNINKUS KALBU BET TIE VISI KOMISARAI SKVERNIALIAI NESUKELIA PASITIKEJIMO KEISTA KOKIU NEVISPROČIU KAIP TU TOMAI YRA TAU TOMAI VALSTIEČIAI CIULPIA LIAUDI SPARNELIAIS PLASNOJA O KOKIE GARBINGI KONSERVAI LIBERASTAI KOMUNISTĖLIAI IR LANSBERGINIAI PROKURORAI POLICNIKAI TIESIOG LIAUDŽIAI BUVO ATGAIVA BET TU IDIJOTE NET NENUTUOKI KAIP MUSU SENOLEI GYVENO UŽ 110 EURU 30 METU KAIP TIE NEMELAGIAI ŠIMTUS NUVARĖ I KAPUS NET SANTAUPAS BANKUOSE JU SUSIŠLAVĖ JAUNIMA I BANKROTA NUVARĖ KURIE SPRUKO DUONOS I UŽSIENI IEŠKOTI NE TAU ŠUDO GABALE LOTI ANT KARBAUSKIO JEI NE TAS GARBINGAS ŽMOGUS PO ŠIAI DIENA NEŽINOTUME TU VAGIU ASMENYBIU GRYBĖ LANSBERGYS MASIULIS PANGONIS TAI NE TIK MELAGIAI BET IR AUKŠČIAUSIO LYGIO VAGYS AFERISTAI LINKIU TAU BUKAPROTI APSIŠVIESTI KOL DAR KORONA NEPAČIUPO

tomas

tomas portretas
Įsižiūrėkite į nuotrauką - taip vampyrai čiulba ir sparneliais plasnoja, kad auka skausmo nejaustų. O po to - ant sprando ir bizūnu per strėnas. Negi Skvernelis dar pasitiki Karbauskio melagystėmis?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių