Quantcast

R. Karbauskis spaudžia V. Pranckietį trauktis: jei nepaklus, šalins iš partijos

Grįžti į straipsnį

Realiai

Realiai portretas
Prieš veidrodį save laikę "profesionalais" - realiame gyvenime eiliniai demagogai.

visur

visur portretas
politcirkas del kedziu ir to /runkelpatriotizmo/ cia nei kvapo o naisiai pakvipo perkunija kuria nezinia kas sukels ar kildesiene ar karbauskiene ?pastaroji to nedarys nes gavo renta ir ko gero jau gyvena su kitu juk markizas neprilakstys paskui 2 sijonus?.....

Inž.dr. Jonas Pakutinskas.

Inž.dr. Jonas Pakutinskas. portretas
Gerb.Valstiečių ir žaliųjų partijos lyderis R.KARBAUSKIS ir jo bendražygiai padarė ir daro milžinišką darbą dėl šviesios Lietuvos Respublikos ateities!!! Tik visai akli žmonės gali to nematyti ir nevertinti.Jokio susipriešinimo šiuo metu nereikia.Meskime asmenines ambicijas dėl postų.Negalima dėl to daleisti jokių pirmaeilių LR Seimo rinkimų.Tikiu,kad sveikas protas nugalės ir dabartinis gerb.LR Seimo pirmininkas atsisakys savo pareigų.Linkiu susitelkusiai Valstiečių ir žaliųjų partijai,vadovaujamai gerb.R.KARBAUSKIO,remiamai kitų partijų,sėkmingai užbaigti šią kadenciją ir toliau sėkmingai dirbti mūsų visų Lietuvos Respublikos labui.Pagarbiai;hidrotechnikos inžinierius,socialinių mokslų daktaras Jonas Pakutinskas.

Pranckietis

Pranckietis portretas
Pagaliau. Manau, kad Karbauskio bėda yra ta, kad jis turėjo pinigų rinkimams ir turėjo idėjų, bet visai neturėjo komandos. To rezultatą ir matome dabar. O Profesorius nuo pat pradžios elgėsi pasibaisėtinai, neadekvačiai, bandė prisitaikyti ir padlaižiauti visiems, tik nesitaikstė ir neieškojo bendrumo su žmogumi, kurio pinigais pasinaudojo išlįsdamas į valdžią. Karbauskiui seniai reikėjo tuos insaiderius išmėtyti. O Šitą – pirmiausiai. Vien pažiūrėjus interviu su Profesoriumi, nežinai ar juoktis ar verkti – nusigyventa visiškai: tas politikierius net nesuvokia kada reikia plepėti, o kada geriau patylėti. Labai tikiuosi, kad jo greitai nebeliks toje pozicijoje.

TOKIA MANO NUOMONĖ

TOKIA MANO NUOMONĖ portretas
Kai Skvernelis pralošė rinkimus, visos miliūtės, pumprickaitės, makaraitytės, urbonaitės malė apie Karbauskio atsistatydinimą.Šimonytė pralošė rinkimus, tos pačios panelės ir ponaičiai jakelaičiai apie anūkėlio atsistatydinimą tyli.Džiugelis, matelis, seiman žmonių išrinkti su valstiečiais, išdavę rinkėjus,jau laimingi šypsosi iš konservatorių tribūnos, šakalienė iš socdemų . Iš kokios tribūnos šypsosis išdavikas Pranckietis? Kaip jis nesupranta, kokį didelį džiaugsmą savo kalbomis ir elgesiu sukelia anūko kompanijai ? Kuo greičiau vykit lauk išdavikus.

tikrai

tikrai portretas
tikrai politikai laikini. Kaip ir pats ponas Karbauskis. Tikra tiesa.

Greta

Greta portretas
Šaunuolis R. Karbauskis ! Traiškyk ir toliau kgbistinį-komunistinį lansburginį kirmėlyną. Visus tuos jakilaičius, tapinus, pamprickates, valotkas ir kitus šlykštynes, tarnaujančius"Tvartelio sąjungai".

Valstiečių Beretininkė

Valstiečių  Beretininkė portretas
Labai gaila , bet mūsų vedlys jau pervargęs. Verslo reikalai , politinės kovos , pirma žmona Amerikoj , antra Ispanijoj , Greta kažkur kitur , gal dar ir kokia nauja Jadzė pasimaišė ...?Pasirodo , kad ir ankstesnėje kadencijoje , Prunskienės iškeltas ir globotas , jis nekaip pasirodė . Gailiuosi, kad balsavau už .

Kęstas

Kęstas portretas
Visas ežeras tik dunda... Ūūū ir Vilnius atsibunda... Pasirodo, pasauly vyksta prekybinis karas. "Prekybos karas tarp dviejų didžiausių pasaulio ekonomikų prasidėjo pernai. Jungtinės Valstijos kaltina Pekiną verčiant Jungtinių Valstijų bendroves, veikiančias Kinijoje, dalytis technologijomis su vietiniais partneriais ir perduoti intelektinės nuosavybės paslaptis.Pati Kinija tai neigia. D. Trumpo administracijos pareigūnai taip pat prieštarauja Kinijos keliamiems nelegaliems prekybos barjerams, kaip valstybinėms subsidijoms, reguliavimui, verslo licencijavimo procedūroms, prekių standartų priežiūrai ir kitoms praktikoms, kurios užveria Kinijos rinką užsienio įmonėms arba suteikia Kinijos įmonėms nesąžiningą pranašumą." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

pritariu Dream

pritariu Dream portretas
Bet kodėl neleidžia reitinguoti komentarų, palankių Karbauskiui? Tik norėčiau pastebėti komentatoriui, kad Karbauskis jau labai senai ir puikiai sutvarkė Naisius ir prikėlė gyvenvietę gyvenimui, kai kiti kaimai nyksta ar jau sunyko, tad lygiai taip jis tvarkosi ir su valstybe. Tiesiog jis toks.

Dream

Dream portretas
Stebiu politinius vingius ir negaliu atsistebėti. Iš kur tiek valios ir atsidavimo tautai turi Gerbiamas R.Karbauskis. O atrodė, kad Lietuva jau dievo užmiršta šalis. Tik dėka Karbauskio atpigo vaistai, neturtingieji galės nusipirkti pigesnio maisto, ženkliai, nors dar ir nepakankamai pakelti atlyginimai ir pensijos. Neironizuokite samdytieji komentatoriai, tai iš tikro kažkas panašaus į mesiją. Sveikatos jam ir tolimesnės kantrybės traiškant išsikerojusį blogį Lietuvoje

orxid

orxid portretas
Keista bus jei Pranckietis nesuvoks naujos realybės ir sėdės savo kėdėje dar porą savaičių kol bus išmestas kaip musė iš barščių. Reikia tikėtis, kad jam pakaks proto išvengti išvyjimo von.

Karbauski,

Karbauski, portretas
Juokinga yra ne tai, kad kazkas "isikibo" i kede, bet juokinga yra tai, kad tu isikibai i politika jau tiek metu, bet prasciau organizuojiesi nei kaip seimo naujokai. Juokinga yra tai, kad tu "laimejai" visus tris rinkimus, juokinga yra tai, kad tu istisai nusisneki. Noreciau, kad Pranskietis laikytusi iki galo ir nepavyktu pazadukui Karb surinkti reikiamu balsu skaiciaus. Bet, p.Pranskietis, budamas teisingas zmogus, kazin ar eis i sita reikala. Linkiu Pranskieciui nepergyventi, protingi zmones atskiria silka nuo stapelio.

...

... portretas
Tie 'konservai' NIEKO nesugeba sąžiningai, jie nulis be savo Trojos arklių... va ir aiškėja kodėl dar nepavyko 'konservų' susodint.

vytas

vytas portretas
pranskieti LAUK eik su tapinu papliurpti koks tapinas tau protingas abu ltokie pamirsai klaip su tapinu skandavai seimui geda ar sveiko proto esi ne tauta rupinaisi o lansbergi norejai prezidentu pakrikstiti von lauk nukrioseli i ozyna

Neigali zemaite.

Neigali zemaite. portretas
Mat pasedeje seime pripute .issiede dirbti nebegali.Darbo neberanda.Reikia galvoti apie ateiti kai begom ir uz alaus buteli vyliojat bomzus.O ne verkslenti ir drysti zmonem i akis su tokiais pasiulymais.Tikrai ,kad ir su lazda i piket vykciau.Kai ne seimunas neranda darbo tai jum sirdies neskauda /

AS manau

AS manau portretas
Uz Pranskieti .Karbauskis ne caras ir vis su savo gazdinimais grasinimais.Mat sudare sutarti su sali nustekenusiu Kirkilu ir jo seniais.Jarbauski uz pirmalaikius rinkimus ir tikiu ,kad tu kirkiliniu ir taves neliks seime.Dar sugalvojo seniai juos islaikyti kaip veltedzius ant savo kupros zmonem visa gyvenima.Kodel jie nekalba kokia bus ju pensija.Jei nepakaks tai prisidurkite.Labai reikalingi laiptiniu valytojai.Steigkit imone ir i darba kibkite ,o ne ant mazai belikusiu pilieciu kupros kaip maciau ,kad velniukai sitaip zmones isnaudoja.

JONAS to tomas

JONAS to tomas portretas
gaid konservinis baik loti ant tautos gerbemo KARBAUSKIO O PRANCKIETI LAUK mes rastus rasem reikalavom nuimti ta zmogeli nes jis nesigaudo kur randasi gal demensija ankstyva

Anonimas

Anonimas portretas
Pavadinimas patiko zaltieciai.

Amšiejus

Amšiejus portretas
Ką tas kaimietis Pranukietis iš savęs įsivaizduoja ? Jei ne Karbauskis, kur šiandien jis būtu ? Bulves Ringauduose prie Maximos pardavinėtu stalelį pasistatęs. Na ir kvailys.

Anonimas

Anonimas portretas
Vyt lauk ta Karbauskis jo greičiau to bus Lietuvai geriau nes jis nori sunaikinti Lietuva kas jis čia jaučiasi visagalis Dievas o akys kai nukriosusios keules

Kaunietei iš Kaimo

Kaunietei  iš Kaimo portretas
"Apžiūrėkite skylę tvoroje ir praneškite man, iš kurios ji pusės - šios ar anos? kur atsakymas

NA NA

NA  NA portretas
valdžia susuko protą pranskiečiui ,jei atėjai su valstiečiais tai ir dirbk su jais , o ne tupinėk prieš visus ,-----------paskutiniai pranskiečio sprendimai rodo ,kad jis dirba landsberginių gaujai ,viską daro priešingai valstiečiams ,na tai ir eik pas landsberginius ,tau anūkėlis parodys vietą prie savo parašos ,,sėkmės ,ir kas tiems lietuviams darosi ,visi nori valdyti ,,

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
Liepos 19 ta žaltiečių partija skils . Ot pažvengsime

Na na

Na na portretas
Ko tas p. Karbauskis blaškosi kaip po savo žemes,niekaip nurimt negali , kažkoks Mesijas atėjęs Lietuvą paversti "rojum" .Jis tik vienas žino kas kam geriausia , kažkokia didybės manija

kaunietė

kaunietė portretas
Sėkmės p.Pranckiečiui !Karbauskį jau ankščiau reikėjo vyt iš seimo.Žmonės palaiko Pranskietį ir gerbiam ji už drąsą ir nenuolaidžiavimą karbauskui.

tikrai

tikrai portretas
naisiu nykstukui karbauskiui- agresijos priepuolis-norint sukirsint Lietuva, GALVOJE kREMLIAUS kURANTAI SKAMBA.

Anonimas

Anonimas portretas
Pranskietis tai tikrai nereikalingas.Be reikalo riogso.

Nusivylusi

Nusivylusi portretas
Na ir eina Karbauskis per savo pavaldinių galvas!!!Šlykštu!!!Aukoja Pranskieti,pardavineja Skvernelio posta,Lauk iš partijos už išsakytą nuomonę,kuri nepalanki Karbauskiui....Ar tik neišsibėgios pusė jo ''sekėjų'' iki kitų rinkimų.Liks prie suskilusios geldos,bet taip jam ir reikia.Kažkas su juo negerai, matyt laaabaaai serga...?!

Karvauskas

Karvauskas portretas
piktas, uzdaras, i akis neziurintis, autokratas- shatrijos aukletinis dirba kgb stiliumi.

Italas

Italas portretas
Rinkimai - ne tik žmonių, bet ir unitazų šventė. Tą dieną vietoj nusibodusių užpakalių jie pamato tiek daug naujų veidų.

Kaa

Kaa portretas
Kirkila tai tas pats kas atgal i praeiti, gal ka nors sviezesnio galetumet

Rb

Rb portretas
Pranckietį namo ir ne į Kauno rajoną, kur nors kitur

to lauk

to lauk portretas
lauk Karbauskį kaip susidrbusį prakišusį rinkimus ir darantį kvailystes nusišnekantį . Rinkėjai pasispiktine ir per sekančius Rinkimus "valstiečiai" jau išspirti iš Seimo dėl Karbauskio durnumo

Lauk , nes nebegaliu nei klausytis

Lauk , nes nebegaliu nei klausytis  portretas
nei žiūrėti , kaip seimo pirmininkas Pranckietis ,, kovoja,, mano manymu dėl asmeninės naudos - posto ir algos ....dzin jam valstybė ir politinės taisyklės kurių eidamas į politiką privalai laikytis . Ypatingai nemaloni , man net atgrasi tokia persona ... joooo ,, politinis kirminas,, ...tik kas dirbs su tokiu ,, nepasiruošusiu atsistatydinti ,, ? O aš kaip rinkėjas , nesiruošiu ,,,įsikabinusio į pareigas,, ir asmenines ambicijas iškeliant virš valstybės , toliau išlaikyti . Todėl lauk , nes politiko padorumas prarastas - man liko tik papušęs žmogelis ...

Roze

Roze portretas
Debilu debilas karbauccccckiii$

subatenas

subatenas portretas
kas buvo prie ruso kirkilaso kazkoks komunistelis antikvaras ---- -restauratorius brazauska restauravo kristutei o pts pasiliko su ruskela

Lauk agronomą-ožių tvarto agentą

Lauk agronomą-ožių tvarto agentą portretas
Gerb Karbauskis turėjo geležinę kantrybę, kad iki šiol laikė ir dar tokiame poste tą konservų agentą. Jo veikla ypač tiko ožių tvartui, buvo išvien su jais net per Prezidento rinkimus, siūlėsi ožį Prezidentu pervadinti, visus gėdino kartu su opozicija, lyg nebūtų valstietis, o būtų konservas. Pagaliau gal išmes tą agronomą iš posto, bet laikosi kaip erkė įsikibęs, iškrapštyti nesiduoda nors tu ką. Gėda agronomui, geriau jau savo aktinidijas puoselėtų.

xx

xx portretas
Šaunuolis Pranckietis - laikykitės ir toliau. Vardan to, kad žmonės pamatytų, tikrą Karbauskio veidą ir kas jam iš tiesų rūpi. Tikiuosi, kad ir Nausėdai užteks smegenų susigaudyti kas yra kas, o tai ganėtinai akivaizdu, kodėl socdemai, karbauskiai ir panašūs palaikė Nausėdos kandidatūrą - dar jaučia šansus išsilaikyti valdžioj, tipo, vyriškai susitarti.

runkelyniai

runkelyniai portretas
sudziai neblokuokt komentaru nes cenzura neisgelbes......

o

o portretas
kokiu pagrindu jis ismes Pranskieti juk pats ne partinis gal uz pinigus?,,, /markizas/ perdaug sau leidzia priprato kaip visi kol pirm. isakyneti juk tai sovietkom palikimas su savo naujais /perkuniskais dievukais/ ir naisiu /sala/....

Mund

Mund portretas
Pranskietis visą laiką atrodė kaip lansdbergių implantas pas karbauskinius.

Rietenos

Rietenos portretas
„valstiečių" partiją sužlugdys. Jų partiją kėlė į viršų įžymesni žmonės: Pranskietis, Urbšys, Skvernelis. Vienas Karbauskis iš Naisių nebūtų pakliuvęs į seimą. Dabar jis su visais pykstasi, nesiskaito. Jau prezidento rinkimuose užėmė tik trečią vietą (skaičiuojant rinkėjų balsus Lietuvoje), tai seimo rinkimuose šios partijos laukia kaip ir kitų „gelbėtojų" - Naujosios Sąjungos, violetinių, darbiečių, šoumenų likimas. Juos prisiminsime kaip ubagų karalių Šustauskį, „nubuktuotą" Paksių. Vilniaus Abonentą ir kitus.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Nu ir siuksle tas PYZIUS.Nu ir durnely kolukio pirmininkas uzaugino.

Tautvilis

Tautvilis portretas
Iš pradžių šalino eilinius partijos narius, po to seimo komisijos pirmininką. Dabar užsimojo pašalinti seimo pirmininką. Vėliau gal šalins seimo pirmininko pavaduotoją. Nesutaria su premjeru. neįtiko prezidentė. Įdomu, kaip klostysis santykiai su naujai išrinktu prezidentu. Bet jau kelia sąlygas, nurodinėja, gąsdina, jei nepatvirtins naujo koalicijos plano...

Janina Panemunė

Janina Panemunė portretas
Štai kokia demokratija valstiečių partijoje užtai kai kurie protingi pasitraukė ir jos nes ten nera. Vienasmeninis Karbauskio valdymas. Idomu ka darys kiti Ministrai kuriems reiks užleisti postus socialldarbieciams, Žemaitaičio partijai ne gi jie taip pat priešinsis kaip Seimo pirmininkas, kur demokrtatija, kur kalbejimasis, vadinasi jo nera, ir Nausedai bus kalbetis su jais sunku.

ir šitaip

ir šitaip portretas
elgiamasi su savo buvusiu dėstytoju.. panaudojo kaip jauką dėl įvaizdžio, o jam bandant prieštarauti ir nebūti tylia, eilinę vado valdomą avele, kuriomis tam uabe vadinamame LVZS partija praktiškai visi yra, jis už nuomonės turėjimą yra gėdingai metamas kaip skuduras.. nes vadas susidės su bet kuo, kad tik turėtų valdžią, parsiduos ir velniui...

info.gordena@gmail.com

info.gordena@gmail.com portretas
Karbauskis politinis lavonas.Atsiprašau tautos,kad už jį balsavau.Suklaidino pažadais.Šlykštus,slydus ir veidmainis.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Po tokiu rietenu turbut valstieciai niekaip nebus poluliari partrija jai atejo galas,o stipresni iseis i kitas partijas ir papuls i kitus rinkimus, kad bus su Karbauskiu partijoje jiems jau Seimo nario mandato nematyti, vietoje kad dirbtu rinkejams kelia rieteneas išvien.

Omfgbbd

Omfgbbd portretas
Vienas kito verti.

Karbauskis nurpotėjo

Karbauskis nurpotėjo portretas
Karbauskis nurpotėjo... pats turi trauktis ...per rinkimus tik kenkė ir daugiausia kvailysčių pridarė ... ir PRALAIMĖJO rinkimus tiek Prezidento tiek EP tiek dėl Seimo narių mažinimo

miestietis

miestietis  portretas
Dieve kas darosi pas valstiecius, juk jie sake atejo profesionalai, dabar vercia jau Pranskieti, ministrus skirs naujus, tai kur tie profesionalai, kurie taip gerai dirba kad juos reikia atleisti ir keisti naujais, kas darosi politikoje, atejo dirbti o dabar skyla, vercia Seimo pirmininka, skiria pralaimejusia ir atskirulia partija su Kirkilu priesakyje, jau visai ne kas, laukiu Nausedios ka jis pasakys, kai dabar tokie perversmai vyksta kai savo nuosavame UAB ka noriu ta adarau kads lojalus laikai kas ne verciu ir partijos atejo štai koks laikas.

Marius

Marius portretas
Pranckieti tikiuos esi diedas su kiaušais. Nesitrauk. Tegul parodo partija neįgalumą savo. Išankstinių rinkimų jie tikrai neskelbs nes patys supranta, kad antrąkart jų niekas neišrinks. O patys i kėdes įsikabinę taip kad net dreba

atsistatydint, jei nelaimes

atsistatydint,  jei nelaimes portretas
zadejo skvernelis ir karbauckis. O dabar jau jie nebesistrauks, o pasitraukt turi pranckietis? Ot šaika gandragalvių piziaus ir lizinginio :)

Artūras

Artūras portretas
Teisingas diedo požiūris, pinigus iš anūko paėmė tegu atidirbinėja,paskui von...

Valstietiškai

Valstietiškai portretas
Kaip ir Š. Korėjoje galėtų įteisinti ir egzekucijos meną. Tada Pijus galėtų jaustis daug padoriau. Jis juk kultūros atstovas!

Karabauskis

Karabauskis portretas
Prunckieti pi ck nakum sako dede karbakauskis

res

res portretas
cia jiems tik pretekstas tie koncervai pridengent savo nemoksiskuma valdyti valstybe...kumeciai is kolchozu atvare i miesta...miestas jiems ne trys darzines...

Nuomone.

Nuomone. portretas
O palikti seima ir partija reikia Karbauskiui.Sitiem kriskiedes ir toliau skiedzia.Karbauski ir visus kirkilinius lauk is seimo.Kirkiliniai visa nepriklausomybe budami valdzioje nualindavo sali ir nueidavo i opozicija mo Kubiliui atstatyti pridarytas ju sunybes.Lauk juos senius is seimo kartu su Karbauskiu.

gal

gal portretas
Ir durnai pasaky siu,bet jei nebutu anuko ir ramuno jie ten galetu gan normaliai dirbti,bent siuo metu

Tai va...

Tai va... portretas
Karbauskiukas pasiuto, kojele trept...nieko sau, vaikų darželis. Jį patį reiktų išprašyti.

tomas

tomas portretas
Nepasiduokite, gerb. Seimo Pirmininke, - Tauta palaiko Jus. Jei reikės - net visuotinį streiką sukelsime. Savivalė ir diktatas turi būti pažaboti.

Galerijos

Daugiau straipsnių