Quantcast

R. Karbauskis: Seimui atmetus prezidento veto dėl testų, pasekmės bus „labai graudžios“

Grįžti į straipsnį

Opaaa

Opaaa portretas
Mužike, kada sumokėsi mokesčius už trąšas??

Amam

Amam portretas
Reikia pries tokius veiksmus kovoti. O ne buti avelems. Kaip sitie komentuotojai. Parsidaveliai.

M

M portretas
Karbauskį puola klapciukai ,tie kur dabar išrinko tą valdzią,nuo kurios kencia visa tauta,cia visada taip,kai jie valdzioje,prie valstiecių taip nebūtų buvę.

Aš irgi nesuprantu

Aš irgi nesuprantu portretas
kai senbezdos tik išgirde žodi ,,karbauskis"pamėlynuoja iš pykčio ir puola jį dergt. Ką jis jums padarė blogo pliudriai? Gal pensijas nuėmė ar dar ka atėmė? Gal įžeidė Tautą? Ar ką nors milijonais išnuomojo pirkimo kaina?:D) Nee..Kaip tik žmogus vienintelis kai atėjo į valdžią (tiksliau atėjo vienintelė partija kuriai jis pirmininkauja) kažką tikrai naudingo nuveikė. Naudingo paprastam žmogui. Nebuvo kam per 30 metų dirbt lietuviams o įgaliotieji tik vogė melavo, melavo vogė. Viską ką galima išvogė. Dabar sėdi ant mėšlo krūvos ir žiūri konslibsosdemonai ką pridirbo....o Kubilas dar ir dabar sako kad ,,..dabartinė valdžia yra geriausia kas galėjo atsitikti su Lietuva" :D:D:D. Dblizmas pakeltas dešimtuoju laipsniu! O šitie begarinantys actą 'komentotoriai' :D) irgi iš jų tarpo

kotas

kotas portretas
Don Karbas, kinkyk savo 400 AG Rosinantą, griebk ištikimąją Širinką ir spruk pas Lukašką, kol jis dar gyvas.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Liūdnos mišios Karbauskiui . Aplink Naisių bažnyčią tik benamiai šunys koją kilsteli išreikšdami pagarbą.

Eilinį kartą suprantu

Eilinį kartą suprantu  portretas
Laisvų liberkonservatų rinkėjai nėra labai protingi ....Kokia turėtų būti gėda partijūkštėms , kurias renka toooookie ..... Jie net teksto nesuvokia ...Galvoje tik suktinukės , gėralas ...?

Ona

Ona portretas
Šitas tai dėl visko pridėjęs į kelnes ,gyventų sau kolhoze ramiai bet kad vaidenasi baubukai aplink.jam jau paranoja konkreti.

>>>Jonas \\\\\..../////

>>>Jonas  \\\\\....///// portretas
Gyveno 3 broliai,2 protingi 3-čias Jonas.Kvaily, gydykis,o gal armoškės suktinukę sušvamprei?.-Prabusk.

Jonas

Jonas portretas
Naisiû berniukas prabudo ir ėmė gasdinti nebûtais dalykais.Žinai jau tikrai nusibodai iki gyvo kaulo.

Putanai

Putanai portretas
Tu, kaip matau, atsimerkusi miegi.

šlubas kolchoznikas

šlubas kolchoznikas portretas
gasdina

Morgana

Morgana portretas
Berniukas eik išsimiegoti, nes jau kliedi

BUS JUMS KGB DĖDULĘ Į PREZIDENTUS IŠ PIRMO KARTO NEPASKIRTI.

BUS JUMS KGB DĖDULĘ Į PREZIDENTUS IŠ PIRMO KARTO NEPASKIRTI. portretas
.

Žiūrėk tu man:

Žiūrėk tu man: portretas
politinis lavonas prisikėlė

Birutė

Birutė portretas
Ši valdžia tai antžmogiai,jiems tik kerštauti Prezidentui,tačiau jie nepakeis nuomonės apie juos,tai lbgt ištvirkėlių gauja,ir kurie stengiasi net mūsų vaikus paversti narkomanais,alkoholikais.Argi ne laikas jiems visiems palikti seimą kol dar yra laikas,nes tai tęstis negali.Jie naikina mus visokiais būdais.Ateis laikas jiems teks atsakyti.

tam Tikrieji Lt priesai

tam Tikrieji Lt priesai portretas
Tikrieji Lietuvos priešai tai tu ir tavo draugai agrastai subinkrušiai gnydos.

laisves pedalu partija su Jonais priekyje

laisves pedalu partija su Jonais priekyje portretas
nutare pasispjaudyt sperma is snukiu ant Karbauckio...

Tikrieji Lt priesai

Tikrieji Lt priesai portretas
Sitam gnydai graudi pasekme tai neskundziamas teismo sprendimas susimoketi kazkokius varganus 6k uz importuotas jo maitintojo putllerio trasas...

ACIU

ACIU portretas
AS TAI TATOS TRIUSIKUS VIETOJ KAUKES NESIOJU. TIKIU, KAD PADEDA. PANESIOJA SAVAITE IR MAN NUMETA. O AS NESIOJU IR NESIOSIU.

JONAS

JONAS portretas
OI KĄ ČIA PARAŠIAU MAN TAIP LIEPĖ MANO PONAI TAI AŠ VYRIAUSIAS BATŲ LAIŽYTOJAS JIEMS ESU. KAPRALAS JAU.

JONAS

JONAS portretas
ATSIRADO PROTO BOK6TAS KARBAUSKIS ANTVAKSERIŲ ŠEFAS ŠĮ DAUGUMA ŽYMIAI GERĖSNĖ NEI ANĄ SEIME VYKSTA BIUDŽETO PAKEITIMŲ SVARSTYMAI O PENAI KIEK NORĖJO TIEK IŠLADAVO BE JOKIOS KONTROLĖS

Ramūnai \\\\\.../////

Ramūnai  \\\\\...///// portretas
palaikau Tave 100 proc.,bet susiimk su tokiais "fuktais",kaip Tomylinas,Aušrinė Norkienė,ta višta tai jau grynai nusikvaksėjo,perėjo į ped'lezb klaną.---Prafiltruok,tų nuosėdų atsiras ir daugiau.

Klausimas

Klausimas portretas
pasakykit, kodel taip kisama ta vakcina? Kodel norima visus suskiepyti? Kad taio rupintusi zmoniu dantimis. Kad dantu gydymas butu nemokamas kaip rusu laikais

taip yra

taip yra portretas
Karbauskai ir visi valstieciai bei soc demai padekite PREZIDENTUI kovoti uz teisybe bukite viena jega atsispirkite koncervams

Pati blogiausia seimo dauguma , jei ministrai

Pati blogiausia seimo dauguma , jei ministrai  portretas
jei liberalui ministrui S.Gentvilui svarbiau narkotikų dekriminilizavimas ar atmesti prezidento VETO dėl testų , nei jo tiesioginės pareigos ? !!! Jooo....pati blogiausia , neatsakingiausia , be kompetencijų tik su ambicijomis , kerštingi seimo dauguma , kuriai nerūpi VISI piliečiai ir tuo labiau jų sveikata bei pandemijos valdymas .

Pati blogiausia seimo dauguma , jei ministrai

Pati blogiausia seimo dauguma , jei ministrai  portretas
METĖ pasaulinę klimato kaitos konferenciją tam, KAD įteisintų jam pavaldžių institucijų nereagavimą į žmonių pranešimus apie gamtai daromą ____????? !!!!!

ACIU

ACIU portretas
Didziule padeka ir nuosirdus Aciu tiem parlamentaram kurie balsavo uz VETO Prezidento pasirasytam istatymui Nesuprantu sio politiko Karbauskio demagogiju ir gazdinimu del pasekmiu juk ir kvailam aisku reikia vakcinuotis ir neplatinti viruso nes aiskiai matosi koks procentas mirsta nevakcinuotu Labai malonu kad Seime vis tik yra daug saziningu ir ismintingo mastymo parlamentaru pagarba Jiems Slykstu ziureti kada matai seime seimo narius vietoj kaukiu izsimovusius kojines tai patycios is mediku kurie istisomis paromis kovoja uz gyvybes vakcinuotis nenorejusiu zmogeliu Slykstu matyti parlamentaro Kepenio patycias is sios pandemijos ir simtus zmoniu mirciu Dar karta ACIU siai Seimo daugumai ir labai saziningai ir nuosirdziai dirbanciai Vyriausybei

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
Dabar didesnė rizika atsirado ir paskiepytiems . Antivakserių nepakeisi , mano galva ir nereikia , žmonės suaugę patys gali spręsti kaip saugoti savo sveikatą . Todėl prezidentas ir " valstiečiai " teisūs , reikėjo palikti ir testus ! Testai - viena iš pandemijos valdymo priemonių ir ją sukūrė TAIP PAT MOKSLAS !!! Kas nenorėjo skiepytis , galėjo testuotis : sveikas , dirbi , ne - izoliuojasi . Virusas NEPLATINAMAS ,stacionarai nelūžta . O kas dabar ? Lengva forma sergantis , be testo nežino !!! Ir gyvena tarp vakcinuotų ? Kiek vakcinuotų užsikrės , gal net mirs ? Nes nei vakcina nei GP nesaugo nuo viruso . Vakcinuoti rizikuoja! ir juos " pakišo " konservatoriai , liberalai , laisvi . Pati blogiausia PIŠ vyriausybė ir seimo dauguma .

Galerijos

Daugiau straipsnių