Quantcast

R. Karbauskis reikalauja nušalinti Etikos komisijos pirmininką

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ir vel karbauskis jau nori kita nusalinti nes jam labai maiso gal jis koks debilas kodel jo niekas negali nusalinti ta vagi

Manau

Manau portretas
Kad jau per ilgai žaidžiama su tuo Karbauskiu.Iš vis jam reikia jau užkirsti savivalę kiek dar jis juodins visus iš eilės.Jau darosi taip,kad šioje šalyje vien tik rietenos,skundai, nesusitvarko tarpusavyje,o kenčia Lietuvos žmonės.Ateikite pagaliau į protą,nes tikrai tai durnių laivas,pagal Petkevičių.

Psichiatras

Psichiatras  portretas
Soc. darbuotojui , negebančiam kritiškai vertinti situacijos ,faktų , bei turinčiam analfabetizmo požymių, darbinė kvalifikacija turėtų būti panaikinta .

Soc. darbuotojai

Soc. darbuotojai portretas
Paranojinis narcizcizmas. Čia jau liga, gydyti reikia. Gal mažą šeimoj skriaudė - ir vat kas gavosi. Dabar taip nebūtų - atimtų ir įvaikintų Zelandijoj, Lietuvai būtų žymiai geriau.

Bučkis Karbauskiui )

Bučkis Karbauskiui )  portretas
žinoma reikia nušalinti šališką ir dar viešai , be posėdžio, taip kalbanti komisijos pirmininką . Ar konservatoriams galima ? Prisikalbėjo konservatorius komisijos pirmininkas Matulas , o vėl ,,kaltas ,, bus Karbauskis anot ,,patryjotų ,, ? )

Galerijos

Daugiau straipsnių