Quantcast

R. Karbauskis ragina G. Nausėdą nebeužstoti patarėjų: jie kenkia reputacijai

Grįžti į straipsnį

Šatrijos

  Šatrijos portretas
anūkas, bambalinės valdžios, kremlinis elementas....

Manau

Manau portretas
Kad laikas tam Karbauskiui duoti atkirtį,nes kiek galima su juo taip žaisti.Jis nori valdyti mus kaip norės ir laikyti po padu.Jam nėra gėdos.Prisigrobes tiek turto ir vis mus visur niekina,kviečiasi kitataučius,čia yra akivaizdu jis pats nemėgsta mūsų tautos.O kitataučiai yra įveliami į jo aferas prieš tautą.Niekaip negaliu suprasti kodėl jam leidžiama šitaip užgaulioti prezidentą ir reikšti jam pretenzijas.Mes išsirinkome jį,o jo daugiau kaip 80% nemėgsta,bet vis vien jis lipa visiems ant galvos.

Kaimietis

Kaimietis portretas
Naisiu ciudakas, valdo pagal putleri lygiai kaip lukasenka

dieve, na kodėl

dieve, na kodėl portretas
didžiausia koronė ant Lietuvos, tai žemgrobys karbauskis.

Klausimas

Klausimas portretas
Supratau,kad Narkevičiaus reputacijai.Tiesą sakant,mes tą seniai zinom,bet be paties Narkeviciaus atitinkamų veiksmų neitų jam pakenkti.Taip,kad tegul ministeris padaro atitinkamas išvadas ir viskas bus kaip sviestu patepta.

Karbauskio gerbėjai jį

Karbauskio  gerbėjai jį portretas
Kietas riešutėlis Karbauskis, neîkerta opozicija savo pletkais.

Kitas senolis >> Senoliui

Kitas senolis >> Senoliui  portretas
Tamstelė tikrai joks senolis. Senoliai taip įžūliai nemeluoja. Apie šunaują nebuvo šnekos. O kad tada žmonės suklydo, patikėję Karbauskio šutvės agitacija, tai dabar matosi be jokių regėjimą stiprinančių priemonių.

Saulius

Saulius  portretas
Karvauskis ir reputacija,ar nesusimaišėt?

baikit

baikit portretas
ta prezidentura ginti kaip ir Karbauski aukstinti juk aisku kad vyksta karas del gardaus kasnelio gelezinkeliu o cia jau visos priemones geros

Baisu.

Baisu. portretas
Pusė prezidento patarėnų yra Grybauskaitės buvę patarėjai todėl Landsbergių nurodymu ir kelia sąmišį

Siaip

Siaip portretas
Kaip tas potologinis melagis naisiu plugas dar prezidentui patarimus duoda?pasiusciau ant triju raidziu sita rusiskos salietros dileri ir tiek

Augis

Augis  portretas
Prezidento patarėjai tikrai vykdo prezidentūros reputacijos menkinimo kompanija,prezidente būk budrūs!

kiek gi galima patarinėt karbauskiui?

kiek gi galima patarinėt karbauskiui? portretas
- nebeužstok jareko, tai laabai kenkia tavo ir taip pašlijusiai reputacijai.

rinkejas

rinkejas portretas
Tikrai esu isitikinusi ,kad Prezidentas pilnai supranta ka daro, turi savo nuomone ir patarejus,kad ir nestiprius, bet Prezidentui patarineti tokiam kaip Karbauskiui kai jis tiek yra pats pridares su Greta su trasomis patarineti kaip elgis tikrai butu geriau patyleti nei patarineti tautos i66rinktam Prezidentui.

Senolis.

Senolis. portretas
Puolimas ant esamos valdžios nesiliovė ir nesiliaus. Po praėjusių parlamento rinkimų ,kada triuškinančiai išrinko valstiečių žaliųjų sąjungą buvo paskelbta ,kad "šunauja,,netaip nubalsavo ir ne tuos išrinko Buvo paskelbta aukščiausiam lygyje.

Anonimas

Anonimas portretas
Štai tau Magdele žuvys - Karbaskiui prasidėjo kolipsas dėl Narkevičiaus buvusių veiksmų praeityje visi kiti kalti tik ne Karbauskio šutvės veikėjai .Gal geriau būtų jei Karbauskis pasiimtų atostogas ir su GRETA pasimeilintų bent savaitę tada gal nusiramintų ir kai politikas surimtėtų nes paskutiniu metu visai pradėjo nervintis

Prezidente

Prezidente portretas
Venkit patarėjo Karbauskio patarimų!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių