Quantcast

R. Karbauskis: po šių įvykių nė viena institucija nebenori būti atsakinga

Grįžti į straipsnį

Siaip

Siaip portretas
Karbauskis juk jokio svarbaus posto valstybes tarnyboje neturi, o kiauksi is uz kampo kaip arsus sunekas.dabar dar vienas toks is durdomos islindo. Tures konkurenta

Ypatingai bukiems

Ypatingai bukiems  portretas
Kas bijo atsakomybės ? Valdantieji ? Nupušot opoziciniai nuo veidmainysčių ? Nebesuvokiate ką rėkiate ? O straipsnių iš vis neskaitot , bukenos . Aiškiai Karbauskis sako : kad būtų aišku kas už kiek ir iš ko pirko vakciną . Sako dirbame kartu . O ką gieda opoziciniai ? Reikia skandalų " neleido dirbti kaip dėl testų , ne tuos pirko , ne tiek mokėjo ..." ? Labiau pademonstruoti , kad OPOZICIJA nenori DIRBTI KARTU ir nebereikia . Prezidentu eilinį kartą nusivyliau ...Tik reiškėsi " aš būsiu aktyvus vidaus reikalams , aš čia aš ten ..." O kada priėjo reali situacija , še tau " aš pastovėsiu pavėsyje , prisiimkite atsakomybes kiti " ...fui ...fui..fui...Balsuosiu už " valstiečius " kaip aiškėja VIENINTELIAI DIRBA LIETUVAI .

Oskaras

Oskaras portretas
,,Neįmanoma suversti savo atsakomybės kažkam kitam, ji visada grįžta tam, kam iš tikrųjų priklauso." (Airių rašytojas ir dramaturgas Oscar Wilde)

manau

manau portretas
ponui iš 339 kabineto. Matai, kaip sunku apsispręsti ir ką teisingai padaryti. O kokie buvot protingi ir "objektyvūs", kai Kubilių tarkavojot? Lengva kritikuoti kas buvo, bet kaip sunku numatyti kaip bus (kritikos gauni jau dabar)

naisiškis

naisiškis portretas
Karbaucki, tik nereikia gąsdinti. Jeigu bijjai- eik laukų artų, ne vieta Tau Seime.

Nuomonė,Taškas.

Nuomonė,Taškas. portretas
Karbauskis neturi supratimo ką reiškia žodis atsakingas.Ar pirkti testus už 3 eurus,ar pirkti už 12 eurų.? Tai didelė atsakomybė.Ir turi teisėsauga išnarplioti taip,kad mes sužinotume kur į kieno kišenes nutekėjo milijonai.Jei Karbauskis sako ,kad viskas teisėtą tai galimai ir jam kliuvo.Kas tai gali paneigti? Jis jau dar nebaigus tyrimams žino,kad viskas skaidru.Tai tik atėję į valdžia pirmiausia pasirupino prokurorų algomis.Tai viską ir pasako.

Tomas

Tomas portretas
,,Demokratija yra niekas daugiau, kaip gaujos valdžia, kur penkiasdešimt vienas procentas žmonių gali atimti teises iš likusių 49 procentų." (Tomas Džefersonas)

Net juokinga

Net juokinga portretas
skaitant - ta pati priešrinkiminė giesmė: visi kalti - tik ne aš. Tai ko ten sėdit, jei bijot prisiimti atsakomybę už savo žodžius ir darbus?

Karbauskiui

Karbauskiui portretas
Atsipeikėk, brolau, ta VAKCINA VISAI NEREIKALINGA.. Pasidomėk pats, o ne ką tau masonai pakiša.

Klausimas:

Klausimas: portretas
kodėl seimas gyvena iš biudžeto, o ne iš savo partijos lėšų?

Noriu, kad mane išrinktų

Noriu, kad mane išrinktų portretas
ir būčiau valdžioje, bet atsakingas nenoriu būti. Didesnė valdžia visad susijusi ir su didesne atsakomybe, tai normalu, todėl toks bandymas "pasiplauti" yra žemas. Na, toks Karbauskio lygio žemumų.

Galerijos

Daugiau straipsnių