Quantcast

R. Karbauskis paaiškino, kodėl nepritaria Stambulo konvencijai

Grįžti į straipsnį

Faktai

Faktai portretas
Žemgrobys, kurio šeima gyvena Ispanijoje, yra kolūkinės okupacinės sistemos vaisius. Jo privatus interesas vogti, yra paveldėtas.. Susišlavė žemes, kurias normali valstybė nacionalizuotų dėl padarytos žalos.. Grobikas šeimą ir dalį kolūkinio turto paslėpė Ispanijoje.

arvydas

arvydas portretas
Dėmesio. Tautiečiai klaidinami, kokia kryptimi yra didžiausi pavojai. Pavyzdžiui, žemgrobis Karbauskis balsavo prieš Lietuvos stojimą į NATO, prieš nepriklausomą Lietuvos energetiką...Dabar šitie melagiai "valstiečiai", Kremliaus klapčiukai rodo silpnapročiams puolimo kryptį - pulkit homiką Raskevičių...Gėda.. Lietuvos žmonės ,kada pagaliau suprasit, esate mulkinami - mes prarandame tautos kraują, žmones, kurie emigruoja. Protestuokit prieš emigraciją, palikit ramybėje homikus. Pagarbiai Arvydas D.

Siaubas

Siaubas portretas
kokia tamsuma. Paprastas pilietis gali nesuprasti, kad plauti puodus - nei vyro, nei moters vaidmuo, o šis gudrutis nusišneka ir tauškia kažkokius briedus. Ir mes tokius renkame. Bet tie puodai ir yra socialinė lytis. Biologija nelemia nei, kad kažkas pasikabina auskarus, ar pasiriša šlipsą. Viskas socialiai istoriškai padaryta, tad nebūkit kaip tie muslimai, kuriems Alachas keturias žmonas leidžia, Tad ir mūsų bažnyčia be reikalo kiša trigraši. Ar ji geresnė už tų muslių teiginius apie keturias žmonas ?

saunuolis

saunuolis portretas
Pagarba Ramunui Saunuolis

Turiu p.Karbauskiui klausimą?

Turiu p.Karbauskiui klausimą? portretas
Taio supratau jau skaitei.Dabar atsakyk kaip gėjas slėpdamas savo orentacija dėl aplinkinių nuomonė veda moterį,kuri nežino apie tai.gimsta vsikai juk yra tokia tikimybė ,kad vaikai tokioje šeimoje paveldi tėvų genus.Paskui rėkiam iš kur jų tiek dauk,o ne visuomenės kaltė.O kaip abu gėjai ar lesbijietės isivaikins vaikus jie turi būti atrinkti normalios orentacijos ir tuose šeimose išauks normalūs.Juk gimstama o ne tampama kitokiais.Jei tu esi normalios orentacijos ar gali persiorentuoti į kitą,aš bent neisivaizduoju tokio dalyko.

Jurgis

Jurgis portretas
Šaunuolis Ramūnas.Mums nereikia ONO....zmo.

Ona

Ona portretas
Kã tas Naisiû kniazius išmano apie Stambulo konvencijà.Jis tik moka kvailinti žmones irmeluoti nemirksint.

mumu

mumu portretas
Ramūnai,LR KONSTITUCIJA aukščiau, 28straipsnis.

Gytis

Gytis portretas
Oficialiai dar vis įteisinęs savo tradicinę santuoką, praktiškai jos nesilaiko, nes sukūrė antrą neoficialią šeimą su meiluže. Tai yra daugpatystė, kuri katalikiškame pasaulyje draudžiama. Todėl moralizuoti žmonių bendro gyvenimo klausimu ir ką vadinti šeima jis neturi moralinęs teisės.

Manau

Manau portretas
Kad mes jau per daug įlindome į tą ES,tiesiog neriasi iš kailo seimūnai,kad tik įteisintu tuos nesąmoningus jų reikalavimus lbgt.Karbauskis yra teisus kad tik tradicinė šeima turi būti mūsų šalyje.

taip

taip portretas
Karbauskis teisus o ligonius gydyt privalu o ne iformint j valdininkus pagal eurobrius nuorodas kurias lenkai su vengrais atmeta kaip niekines pagarba tau uz teisinga mastyma seimos labui ;;;

onute

onute portretas
Nesutinku su jumis gerbemas Karbauski jei negalit pasakyti kai tautai kenktu ta konvensija tai nesakykit bet mes irgi domimės ir suporantam kaip kenktu ir labai ir daug žmoniu nukentėtu ir lietuvos konstitucija nukentėtu

kauniete to JONAS

kauniete  to JONAS portretas
TU JONAS ESI GĖJUS TAU LIETUVOS KONSTITUCIJA NETINKA REIKIA PARADU NUOGOM ŠIKNOM JAUNIMA ITRAUKTI I SAVO CHEBRA NES KITAIP KAIP JUS PASIDAUGINSIT PER KITA GALA NIEKAIP JONAI NEPAGI,MDYSI TAIP IR GALI IŠNYKTI SIMONKOS CHEBRA IR DAR TU Š GABALE MUSU KO0NSTITUCIJA YRA LIETUVOS O TU SUŠIKTAS ES KITONIŠKAS PILIETI JEI PER KITA GALA KAŽKAIP TAI PAGIMDYSI MES IR BE KONVENSIJOS KAIP TEN SAKĖ PELOSI MAMA BUS MAMBA MAMBA TAI MAMA BE LYTIES TAVE PRIPAŽINSIM BE KALBU IR NE JONU O MAMBA VADINSIM

Ir vėl Karbauskis teisus :)

Ir vėl Karbauskis teisus :)  portretas
Pritariu kiekvienam žodžiui . O tau Jonai reikėtų prasivėdinti , jei nesuvoki valstybės be žmonių nebus . Vaikus gimdo vyro+moters šeima , todėl ji yra pagrindas valstybės egzistavimui .

Jonas

Jonas portretas
Reikia kuo greiciau keisti dabartine homofobiska LT post-sovietine konstitucija, kur seima ivardinama kaip santuoka tarp vyro ir motinos. Homosovietiskai valstybei tai tinka, bet ne ES valstybei.

Galerijos

Daugiau straipsnių