Quantcast

R. Karbauskis neatsiprašys socialdemokratų: pyksta už paramą konservatoriams

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis tvirtina, kad tikrai neatsiprašys socialdemokratų, kaip to tikisi socialdemokratų lyderis Gintautas Paluckas.

Pasak R. Karbauskio, antrajame ture nepavyko „valstiečiams“ ir socialdemokratams kaip reikiant suvienyti jėgų, dėl to, teigia LVŽS lyderis, centro-kairė galiausiai gavo mažiau mandatų, nei buvo tikėtasi.

„Man tikrai neteks atsiprašyti socialdemokratų ir galiu paaiškinti, kodėl – šiuose rinkimuose socialdemokratų kandidatai daugelyje savivaldybių rėmė konservatorius“, – pirmadienį spaudos konferencijoje sakė R. Karbauskis.

„Valstiečių“ lyderis pateikė pavyzdį – pasak jo, LVŽS kandidatas būtų laimėjęs Pasvalyje, jei vietiniuose laikraščiuose socialdemokratai nebūtų išreiškę paramos konservatorių kandidatui.

„Aš žinau, kad partijos lyderis tikriausiai nuoširdžiai sakė, kad jie remtų „valstiečius“, bet tai, ką aš sakiau prieš rinkimus – kad jie ruošiasi remti konservatorius – jų skyriai, kandidatai tai darė masiškai. Tai šioje situacijoje man atsiprašinėti neteks“, – teigė R. Karbauskis.

„Gaila, kad pilno konsolidavimo antrame ture neišėjo. Dėl dviejų trijų mandatų esu visiškai tikras, kad jei socialdemokratų skyrių kandidatai nebūtų to darę, mes būtume gavę dar kelis mandatus“, – kalbėjo LVŽS lyderis.

ELTA primena, kad po pirmojo Seimo rinkimų turo G. Paluckas ir R. Karbauskis sutarė remti vieni kitų partijas antrame rinkimų ture.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prabuskit

Prabuskit portretas
Socialdemokratai Paluckas jus suskalde !Paluckas yra Konservatoriu liberalu sebras!Vykite ji lauk !Nebutu buve susiskaldimo garantuoju Socialdemokratai butu gave 20 o gal daugiau mandatu ir toliau valde valstybe su valstieciais.Turite zmogu kuris ne vienija o skaldo partija !Ka jis toliau veiks naujame seime pades konservatoriams ?Tada kitose rinkimuose ligsit su trimis mandatais kaip galima atsisakyti socialdemokratisku vertybiu .....??????

Jojonas

Jojonas portretas
Priminkite nors vieną kartą,kada Karbauskis pripažino savo klaidą ar ko nors atsiprašė!Ir nieko čia nepadarysi.Tai tokia narcisizmo forma.Tik šis narcizas žydi ne gegužės mėnesį,o ištisus metus...

Karbauskis vėl meluoja

Karbauskis vėl meluoja  portretas
Karbauskis vėl meluoja... Didžiausias melagis.... teisina save ,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių