Quantcast

R. Karbauskis laukia į partiją grįžtančios A. Širinskienės: čia ne išdavystė

Agnei Širinskienei pasitraukus iš „valstiečių“ gretų, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininko Ramūno Karbauskio teigimu, jei A. Širinskienei išreišktų norą sugrįžti, problemų nekiltų. Anot R. Karbauskio, tai nebuvo vertybinis konfliktas, pasitraukimą lėmė susiklosčiusios aplinkybės.

„Aš esu tikras, kad Agnė Širinskienė šiuo žingsniu padarė teisingą apsisprendimą ir sau, ir frakcijai. (…) Jeigu taip bus (A. Širinskienė norės grįžti į LVŽS – ELTA), tai nebus problemų. Čia ne išdavystė, tai yra tiesiog paprasčiausi žmogiški dalykai ir čia situacija, kuri skiriasi nuo kitų atvejų kaip diena ir naktis“, – penktadienį „Žinių radijui“ sakė R. Karbauskis.

R. Karbauskio nuomone, jei A. Širinskienė ir neturės noro grįžti į frakciją, ji vis tiek dirbs kartu su „valstiečiais“, nes vadovausis tomis pačiomis vertybėmis.

Yra taip, kad čia aplinkybinis konfliktas, o ne vertybinis. Agnė tas žmogus, kuris tikrai padarė labai daug ir partijai, ir Lietuvai, ir dar padarys.

„Yra taip, kad čia aplinkybinis konfliktas, o ne vertybinis. Agnė tas žmogus, kuris tikrai padarė labai daug ir partijai, ir Lietuvai, ir dar padarys. Aš esu tikras, kad tai padarys kartu su mumis, nes vertybiškais šnekant, ji tikrai yra mūsų vertybių žmogus ir tai, kad perėjo į kitą frakciją, nereiškia, kad pakeitė vertybes“, – pridūrė LVŽS pirmininkas.

ELTA primena, kad pirmadienį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) narė A. Širinskienė paskelbė, kad palieka „valstiečių“ partiją. Anot A. Širinskienės, sprendimą lėmė nusivylimas frakcijos ir šešėlinės Vyriausybės darbu bei kolegų pavydas. Antradienį buvusi viena aktyviausių „valstiečių“ politikų prisijungė prie Seimo Lietuvos regionų frakcijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir man patiktų Širinskienės grįžimas

Ir man patiktų Širinskienės grįžimas  portretas
nes tas pasitraukimas nebuvo simpatiškas ar kažkoks įtikinamas . Jei buvo " atvėsimo " laikotarpis , tada taip . Laukiame . Valstiečių rinkėjas .

ne'Koncervas \\\\\.../////

ne'Koncervas  \\\\\...///// portretas
Būtų labai gražu ir naudinga jei Agnė gįžtų.---Koncevai ir jų pakalikai,Karbauskis vienintelis kuris metė pirštinę lianzborgizmui ir jie užsičiaupė,nes jam neįkąsi,jis viską dirba sąžiningai.Vienintelis milijonierius Lietuvoje prieš kurį net klanas bejėgis,nes pas jį viskas švaru.---Sėkmės Ramūnai,kovoje su nekenčiamu lianzborgizmu,kuris Lietuvą čiulpia apie 200 metų.---Tik prie 'valstiečių' atsispyrėme nuo koncervinio,komunistinio išnaudotojų,vagių dugno.

*

* portretas
Širinskienė būtų visai negerbinti savęs, jei po tokio Karbauskio pasisakymo apie jos pasitraukimą grįžtų. Labai greitai suprato, kad ji visus darbus ten viena dirbo, o kiti tik tyčiojosi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių