Quantcast

R. Karbauskis: esu tikras, kad šis posėdis bus pripažintas neteisėtu

Grįžti į straipsnį

As

As portretas
Karbauskis atsibodo jau

Jums

Jums portretas
Nemaisykit cia politikos-nulis emociju, tik "biznis". Katras eitumete savo noru is pareigu, kurios puikiai apmokamos, prestizines su apsauga ir nuosavu vauruotoju??? Tik paskutinis kvailys savo noru atsistatydintu. O cia "dvieju vyru sachmatu partija"-vienas juk turi pralaimeti. O pralaimejes garbingai paspausti oponentui ranka ir ji pasveikinti.

Tam Manau

Tam Manau  portretas
Prasivėdink nuo tvarto dvoko . Manyti reikia sugebėti , o tu - pletkini smarve .

yra kaip yra...

yra kaip yra... portretas
"Nieks kits cia nekalts-Ramunele, tu pati"...

Manau

Manau portretas
Kad jau tikrai nusibodo taks Karbauskio žaidimai,vis jam negerai ir negerai.Reikia jį kuo greičiau vyti lauk,nes mes negarantuoti už jo veiksmus,kadangi tai veikia rusiški įsakymai,paimti viską. Koks tai seimas jeigu negali susitvarkyti su tuo ruskių statytiniu.Argi tai mūsų išsvajota laisvė ? Nuo to Karbauskio norų galime mes likti be Lietuvos,kuo tolyn tuo gražiau.

...

... portretas
'Konservai' VISADA savo juodus darbelius naktimis dirbdavo... be reikalo jis Dėdule patikėjo, tokiais NIEKADA negalima tikėt!

..matosi

..matosi portretas
kad šitas luzeris aiškiai negarbingai sužaidė..Tikras konservatorius - tik jie per tiek metų tobulai įvaldė iš žulikų pasiimtas juoduosius metodus naudojamus LR politikoje

Julija

Julija portretas
Kaip per kitus balsavimus iš salės išeina opozicijos atstovai, tai viskas gerai, o ai išėjo valdantieji, tai jau blogai. Kodėl seimo pirmininkas taip skubėjo sušaukti šį posėdį ? Ar nebuvo galima palaukti kol susirinks visi seimo nariai ? V.Pranckietis visur pabrėždavo kad jis atstovauja visiem seimo nariams, o pasirodo tik 11-kai....

Ta pati tvarto

Ta pati tvarto portretas
atmata varo čia komentarus atsiptus ir mano kad nuo to Karbauskiui ar skaitantiems žmonėms bus negerai?

Omg

Omg portretas
Šitam zmogui gydytis skubiai smegeneles. , pas psichiatrą skubiai Dieve kiek blogio žmoguje vis negerai ir negerai . Kodel no nepašalina iš seimo iš valdančiųjų lai eina savo žemės Naisius naikinti o ne žmones ir Lietuva

esi

esi portretas
moralpolitlavonas varyk i naisius arimu art neuzilgo ir pavasaris

Anonimas

Anonimas portretas
Katbauski ,posedis skaitytusi neivykes nebent tavo Naisu kolukio susirinkime.Sutikai su Pranskieciu,kad siandien balsuosit ,ir pamates,kad neidegs suplanuotas tikslas pasprukai.

Nuomone

Nuomone  portretas
Degutiene sauinuole.Nes is tu rinktu skaidruoliiu nera kam vesti posedzio.Nes visi nemoksos ir,,profesionalai,,Matyt cia trolini tulpe is Putino lizdo.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
30 metu rietenu, samokslo teoriju ir korupcijos... Kada sitie... prades Lietuvai ir jos zmonems dirbti???

Galerijos

Daugiau straipsnių