Quantcast

A. Bilotaitės istorija dėl Seimo viešbučio sudėtingesnė nei J. Narkevičiaus?

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis mano, kad konservatorė Agnė Bilotaitė, spalio 3 d. atsisakiusi Seimo viešbučio, atskleidė ir Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų suplanuotą akciją prieš valdančiąją daugumą.

Politiko teigimu, A. Bilotaitės Seimo viešbučio istorija yra sudėtingesnė nei susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus, kuris, kaip skelbia žiniasklaida, jam skirtame Seimo bute apgyvendino savo dukrą.

„Reikia Seimo narės Agnės Bilotaitės situaciją palyginti su ministro ir suprasite, kad ministras nepažeidė Seimo statuto, jis nieko nepažeidė. O Bilotaitės situacija yra labai sudėtinga, spalio 3 d. jos pasitraukimas iš Seimo viešbučio rodo, kad tai yra paruošta akcija, kryptingai suplanuota“, – žurnalistams savo poziciją išsakė R. Karbauskis.

Bilotaitės situacija yra labai sudėtinga, spalio 3 d. jos pasitraukimas iš Seimo viešbučio rodo, kad tai yra paruošta akcija, kryptingai suplanuota.

ELTA primena, kad „valstietė“ Agnė Širinskienė pastarąją savaitę etikos sargams adresuotame kreipimesi prašė pripažinti, kad A.Bilotaitė piktnaudžiavo savo, kaip Seimo narės, teisėmis, laikė užėmusi nenaudojamą ir valstybės lėšomis išlaikomą butą Seimo viešbutyje, nors jame pati negyveno bei apie tai neinformavo Seimo kanceliarijos.

Kreipimesi prašoma įvertinti, ar konservatorė A. Bilotaitė neturėtų grąžinti į valstybės biudžetą lėšų, kurias valstybė sumokėjo už jai skirto būsto išlaikymą.

Savo ruožtu konservatorė A. Bilotaitė absurdu vadina „valstietės“ A. Širinskienės kreipimąsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją dėl jos gyvenimo Seimo viešbutyje. Politikė teigia, kad skirto būsto ji atsisakiusi dar spalio pradžioje ir, akcentavo konservatorė, niekada juo nepiktnaudžiavusi.

Politikė absurdu vadina A. Širinskienės bandymą ją prilyginti parlamentarams, Seimo bute apgyvendinusiems savo šeimos narius.

„Aš gi nenaudojau Seimo buto asmeninei naudai gauti... tuo metu kiti gyveno Seimo viešbutyje, o savo asmeninį būstą nuomodavo ar užleisdavo giminaičiams. Manau, kad A. Širinskienės kreipimasis yra tiesiog absurdiškas“, – apibendrino politikė.

Kiek anksčiau portalas 15min.lt paskelbė, kad susisiekimo ministrui Jaroslavui Narkevičiui, kaip Seimo nariui, skirtame bute Seimo viešbutyje gyvena jo dukra Karolina Narkevič. Pagal Seimo statutą, Seimo narių artimieji gali gyventi šiuose butuose tik tada, kai juose gyvena patys parlamentarai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerinksiu

Nerinksiu portretas
Konservatorių niekada,nes tai nusikaltėlių partija,susikūrusi tik savo gerovei didinti,žmogui nuo jų tik spygute likdavo,aferistai.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos zmones, VOKIT taip kaip seimo ziurkes ir vyriausybes atmatos. Supuvus valdzia - supuvusi ir Lietuva.

Laikykitės valstiečiai jūs ten!

Laikykitės valstiečiai jūs ten! portretas
Gal pagaliau supratot kad nei pas konservatorius, nei pas liberalus, nei kokioj kitoj partijoj JŪS DRAUGŲ NETURIT! Jus gali palaikyti tik Tauta. Ir tai tik tie kurie nėra mirtinai nuvargę nuo buvusių politikų veidmainysčių, moralinio terorizmo, kasdien kemšamos ir jūsų nemėgstančios žiniasklaidos, kreivos propagandos(žinom kam ji priklauso..). Viena paguoda kad Lietuviai jau išmoko matyti kas kaip ir ką veikia politikoje, bei ,,skaityti tarp eilučių". Sėkmės Ramūnui kovoje su juodosiomis technologijomis ir teroristų partijomis!
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių