Quantcast

R. Karbauskis atsakė E. Gentvilui: reikia prisiimti atsakomybę

Grįžti į straipsnį

tie gentvilai

tie gentvilai portretas
jei ir pralys tai tik kaip sarašiniai

man

man portretas
Gentvilas nepasižymėjo kaip nuoseklus politikas. Klaipėdoje jo karjera pasibaigė, dabar Vilniuje bandys pralysti sekančiuose rinkimuose į seimą. Gal vilniečiai nesileis būti išdurtiems.

O ką,

O ką, portretas
argi neteisus Karbauskis? Įprato niekšeliai pridirbę baisių darbų, apsimesti šlangom - ,,mes ne prie ko". Iki šiol niekas nedryso jų kabinti, kadangi priklausė pagrindinių partijų valdančių Lietuvą, trijulei. Tiek tvarteliniai tiek dėžutiniai su buduliais sosdemonais leido verslui, oligarchams ir paprasčiausiom kartelinėm gaujom daryti ką nori. Tai kam patiks kai katino nosį baksi į jo pridirbtą krūvelę?:D)

ei ei žurnaliugos!

ei ei žurnaliugos! portretas
Ne ,,daugiau nei dešimtmetį senumo įvykius" o ,,daugiau nei DEŠIMTMEČIO senumo įvykius".Von į penktą klasę gramatikos mokytis

nuomone

 nuomone portretas
Keistai atrodo Karbauskio puolimas ,tiek opozicijos ,tiek politologu ,juk Lietuva pirma karta prieme pati geriausia biudzeta per 30m.vaistai nuo 75m .bus nemokami vaikus atimti ,del menkiausios priezasties uzdraude,pinigai vaikams skirti ,algos didejo ,skolos Sodros milijonines grazino ,Gama'' peili Kauno klinikoms nupirko ,kurio deka isgelbeta tukstanciai gyvybiu,pradejo veikti E-RECEPTAI -kuriu deka eiles eme mazeti pas medikus ,kad israsytu vaistus,vaistai atpigo zmones dziaugiasi ,tik ju nuomones niekas neisklauso,nors norima pateikti ,kad generikai yra prasti vaistai tai ne tiesa,Gali buti isimtiniu vienetiniu atveju ,kad jie gali netikti .juos pakeicia kitais vaistais,virs 30 rusiu nauju vaistu nuo vezio jau kompensuojami ir t.t, IDOMU kodel tiek metu tylejo musu politologai ,kai zmones buvo priversti palikti savo Tevyne ir laimes teko ieskoti svetur kodel jie tylejo?

idomu

idomu portretas
pries kokius teismus stos atsakomyben jei kolega masiulis nepajudinamas juk aisku kad ta pati chebra su visom giminem....

WW

WW portretas
Gentvilas tegul pasislepia su savo grasinimais. Tiesa akis bado. Kodel jis dar ne cypeje del Klaipedos uosto? Dar mutina vandeni, "veikejas" didysis. Kada tokie bus isvyti is Seimo? Laukiam nesulaukiam!

darbas

darbas portretas
Kad R.Karbauskiui trukdoma dirbt,-tai aišku :)

na kas lieka pasakyti , GĖDA ,pone Gentvilai

na kas lieka pasakyti , GĖDA ,pone Gentvilai  portretas
ir vėl seimo liberalus opozicinis "nieko nežino ? :) Nežinojo apie Masiulio paskolas , nežinojo kas vyksta partijoje , o dabar kaip aiškėja nežinojo kas vyko ir uoste ? ar ne dėl uosto direktoriaus kėdės parlėkė iš europarlamento ? ten alga ne direktoriaus , bet ......:) Laimėjo Gentvilas kaip "uostų specialistas " ? :)) - 2009 m. E. Gentvilas, laimėjęs Susisiekimo ministerijos, kuriai tuo metu vadovavo artimas E. Gentvilo politinis bendražygis Eligijus Masiulis, paskelbtą konkursą, užėmė KVJUD generalinio direktoriaus pareigas ir jas ėjo iki 2012 m ---- E. Gentvilui būnant KVJUD generaliniu direktoriumi pasirengimo užteršto dumblo aikštelės statyboms darbai buvo ypač intensyvūs---Planuojant užteršto dumblo aikštelę E. Gentvilas, kaip KVJUD direktorius, užsimerkė net prieš tai, kad artimiausia saugoma teritorija yra vos už 210 metrų......

Anonimas

Anonimas portretas
Ko tas aferistas pragertu veidu dar nori? Nepatinka tiesa pasakyta Karbauskio? Gėda į Gentvilą žiūrėti ,vien kaip jis atrodo .Jo veidas tikro melagiaus ir aferisto,vadovaujančio liberalų vagių partija. Visam seimui Gentvilas daro gėda.

nuomone

 nuomone portretas
Keistai atrodo jusu komentaras ,apie trasas -koks skirtumas is kur trasos?ar is rusijos ,ar is Amerikos ,paprastam zmogui svarbu ne is kur ,o uz kiek ?.nes be trasu nebutu ir derliaus,Greta ir jos paltukas ,na dar dzipukas ,LIETUVOS biudzetui nuostolio jokio nepadare.Prie ko cia tas Hendrikas Daktaras ,gal kazkas is tamstos artimuju ir turejo reikalu su juo ,o gal net taresi su juo?Taip kad nelyginkit ,nesulyginamu zmoniu ,Karbauskis yra pats svariausias politikas ,nes nerado nieko, kad butu galima jam priekaistauti , prikibti, tai beliko tik Greta,paltukas, dzipukas.

nuomone

nuomone portretas
Kaip tik liberalas ,taip ir gamtos, vandenu tersejas daug ka pasako apie GRIGEO NUOTEKAS kiek zalos padaryta gamtai ,zmonems ,kiek zmoniu susirgo ,o galimai ir numire nuo uzterstos zuvies ,vandens Baltijos juros tersalu ,kiek ligu atsirado ,del tokiu sprendimu ,kad kontrole turejo ispeti pries 10d.kad ateis tikrinti ,Klausimas liberalams ir konservatoriams kodel mus nuodijot ,ka mes jums blogo padarem ,kad musu taip nekenciat?

Galerijos

Daugiau straipsnių