Quantcast

R. Karbauskis apie Š. Marčiulionį: aš buvau šiek tiek nustebintas

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis sako, kad jam, kaip ir visiems, buvo naujiena į Europos Parlamentą (EP) išrinkto LVŽS kandidato Šarūno Marčiulionio sprendimas atsisakyti europarlamentaro mandato.

Politikas taip pat priminė, kad ir pats yra atsisakęs Europos Parlamento nario mandato.

„Aš jums priminsiu, kad irgi esu pasitraukęs. (...) Kiekvienas žmogus apsisprendžia, ką jis gali geresnio padaryti Lietuvai“, – antradienį vakare sakė jis žurnalistams.

Politikas teigė gerbiantis Š. Marčiulionio ketinamus įgyvendinti projektus, susijusius su moksleivių įtraukimu į  sportą. „Jis tame mato daug prasmės. Jeigu, jo nuomone, jis čia gali padaryti daug daugiau negu  būdamas ten, aš gerbiu jo nuomonę“, – sakė R. Karbauskis.

„Valstiečių“ lyderis tvirtino, kad Š. Marčiulionio apsisprendimas  atsisakyti mandato, jam buvo netikėta naujiena.

„Man tai buvo tokia pat naujiena kaip ir jums visiems. Aš ją sužinojau rinkimų dieną. Tikrai nebuvo iš anksto susitarta. Net minties tokios nebuvo, aš buvau šiek tiek nustebintas“, – teigė  R. Karbauskis.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąraše Europos Parlamento rinkimuose kandidatavęs ir antrą mandatą sąjungai iškovojęs Š. Marčiulionis pranešė, kad atsisako mandato, nes nori daugiau laiko skirti Lietuvoje pradėtiems jaunimo, taip pat karjerą baigusių sportininkų projektams.

Š. Marčiulioniui atsisakius mandato, europarlamentaru turėtų tapti Stasys Jakeliūnas. Savo sprendimą Seimo narys praneš artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip  portretas
Kubilas ir Jukneviciene pateko i EP Mazylio deka.

Nosis

Nosis portretas
vėl pailgėjo

Jūratė

Jūratė portretas
Bet dar prastesnis sprendimas buvo įtraukti Marčiulionį į sąrašą. Tai arba tamstos kaip politiko klaida, arba tiesiog situacijos nesuvokimas
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių