Quantcast

R. Karbauskis apie pokštą su G. Landsbergiu ant taikinio: čia skonio reikalas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Tai i kokia cia vieta ziuri patologinis melagis?

Lietuvos piliete

Lietuvos piliete portretas
Eidami prie balsadeziu, gerai pagalvokit ka renkat! Tokiu “juokeliu “ ir vaikai nekrecia, nes nuo mazens zino, kad tai pavojingi zaidimai.

Jurijus

Jurijus portretas
Belieka šitų bedvasių Skardžių,Širinskienių ir besišypsančios Baškienes atvaizdus nupaišyti sušaudyti ir kiekvienam LIetuvos tualete iškabinti.Nieko paskui galima bus atsiprašyti.Juk jei LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIME jo salėje tai daroma ir auksčiausi seimo vadai tai daro ,tai manau ant visų,visų,visų Lietuvos Respublikos seimui pavaldžių ir nepavaldžių tualetų sienų tai "elitinei dvasingai "chebrai tikrai vieta.Tegu žmonės padorūs pasispjaudo nuo dūšios...

KAUNIETE

KAUNIETE portretas
ASARA DIEVO AKY - LIETUVA KUR TU EINI....Kitu zodziu cia surasti neimanoma.GEDA IR KOKTU.....

Mociute

Mociute portretas
Cia negali buti jokio poksto ar kokio skonio .pamirsot ,kur esate ? Savo piemeniskais juokeliais ritates zemyn ir velkat peskui save tokius pat nebrendilas, tai va toks poziuris i darba ,rimtai dirbti nera kada ,

bbc

bbc portretas
šiukšlynas

...

... portretas
Che: "... aptaria šaudykloje naudojamą suvarpytą taikinį, virš kurio užrašas –„Gabrielius“..." - tai TIK rodo, į kurį taikinį Gabrielius šaudė. Bet tada kyla klausimas - kodėl 'konservai' ėmė šaudytis mokytis, ar tai reiškia kad jie valstybiniam perversmui ruošias? (aišku, tai turėjo likti paslapty, bet kai taikinys buvo paviešintas, tai... teko kailį mainyt, 'pasipiktinimą' rodyt).

labai

labai portretas
juokinga, kažkoks galimai anūko kišeninis žurnalistėlis stukačiokas net uždusęs nubėgo pas anūką "žiūrėk, galimai tai tu", bet tas pats žurnalistėlis nei kiek nesijaudino, kai jo paties broilerkompanija paišė 4mx4m dydžio plakatus su patyčiomis iš konkrečių žmonių??

????

???? portretas
o kaip broileris ten pažino save???

tomas

tomas portretas
Įsitikinęs, kad Skardžius, Širinskienė, Karbauskis, Skvernelis su piktdžiugišku pasismaginimu taikiniu pasirinktų ne tik Landsbergius, bet ir visą opoziciją. To jie ir siekia bandydami paimti į savo rankas žiniasklaidą, teisėsaugą, jėgos ir kontrolės struktūras.

Anarchistas

Anarchistas portretas
Nesusipratėliams. Imkite šimtą taikinių, tokių kaip atnešė Skardžius, subadykite su pieštuku, užrašykite šimto seimo narių vardus ir pavardes, daugumos iš daugumos ir pateikite žurnalistams, lai džiaugiesi. O tie, kurie nepilnai išsigydę, lai draskosi iki apsidirbimo. Ar taip, ar ne, vis tiek kaip sakoma: jau ko ko bet Dievas pagailėjo ir niekada neįgaus jie proto.

NA NA

NA NA  portretas
jau du metus kaip seimą į vaikų darželį pavertė landsberginiai ,________koliojasi ,organizuoja ,perversmus ,anūkėlis išvedinėja savo gaują iš seimo, kai reikia balsuoti ,destabilizuoja seimo darbą ,per savo nupirktą žiniasklaidą šantažuoja ir iškraipo informaciją ,persekioja kolegas ,dezinformuoja Lietuvą ,taip kad čia nieko naujo ,kad anūkėlis gauna atgal ,antru lazdos galu ,pats puola ,pats ir gauna ,_____dar taip neseniai per organizuotą perversmą, anūkėlis miniai pažadėjo sunaikinti seimą ir jo darbą ,taip kad ,seimūnai ginasi nuo desperatiško anūkėlio ,nes nežinai ką šitam zombiui bus paliepta daryti ,sėkmės ,,,,

jumoristas

jumoristas portretas
Jeigu kas iš politikų nesupranta politikų jumoro, gali kreiptis į buvusį ilgametį seimo pirmininką ir seimo narį Juršėną.

čia

čia portretas
chamiškumo reikalas.

o dėl poveikio vaikams labiau rūpinosi Karbauskis , o ne

o dėl poveikio vaikams  labiau rūpinosi Karbauskis , o ne  portretas
ne Landsbergis , ---------- R.Karbauskis žinutėje plačiau pakomentavo savo poziciją. Feisbuke jis rašė: „Pasirinktas kelias man įkąsti jokio poveikio man nepadarys, bet to paties negaliu pasakyti apie vaikus ir paauglius. Jiems tai matant televizijos ekranuose ima atrodyti, jog patyčios yra normalu. Jie mato, kaip rimti dėdės ant didelės scenos PATYČIŲ pagalba demonstruoja savo „kietumą“. Liūdna, jog Lietuvoje vis dažniau suaugusieji nesupranta, kaip jų elgesys VEIKIA VAIKUS IR JAUNIMĄ . Iš ----15min.lt/vardai/naujiena/lietuva/m-a-m-a-scenoje-klounu-tapes-r-karbauskis-tai-matant-tv-ekranuose-atrodo-kad-patycios-normalu-

manau ne MAMA lygis, o G.Landsbergio lygio -

manau  ne MAMA lygis, o G.Landsbergio lygio -  portretas
GAILA , KAD 'JAUTRUOLIŲ ' TOKIA TRUMPA ATMINTIS , ar šaipytis galima tik iš Karbauskio ? --- Sekmadienį itin aštriai valstiečiams kirto ir konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis. „Iš kokio urvo turi būti išlindęs, kad nesuprastum, kas yra politinė satyra. Atsiverskite bet kurį „The Economist“. Antras puslapis, patikrinkit. Matėt karikatūras? O viršelį to paties žurnalo? Jei trūksta įgūdžių ieškoti informacijos, pamėginkite „Google“ – „economist satire“ ir pažiūrėkit „images“. Pažiūrėkit „Times“. Nespėtumėt savo marmūzių paišyti klouniškai sulig kiekvienu numeriu“, – „Facebook“ rašė G.Landsbergis. JIS TIESIAI ŠVIESIAI VALSTIEČIUS IŠVADINO KLOUNAIS . IŠ ----lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/2018/01/29/news/g-landsbergis-valstiecius-ir-r-karbauski-isvadino-klounais-tai-jusu-tikrieji-veidai--

karate

karate portretas
Iš nagano į pakaušį - ir gatava.

ragatkininkas

ragatkininkas portretas
koks taikinys i ta ir 'pilam'.

to jautruoliai

to jautruoliai portretas
puiku, seime zmoniu isrinktieji, pasirodo nusileido iki MAMA dalyviu lygio. Puikus pavyzdys, kad patyciu kultura klesti ne tik mokyklose, bet seime. Nesistebekime lietuvaiciai, jog musu vaikai toliarantiski patycioms:)

jautruoliai , pamiršote ką kalbėjote po klouno nuotraukos?

 jautruoliai , pamiršote ką kalbėjote po klouno nuotraukos?  portretas
R. Karbauskis priminė, kad ir jis pats yra tapęs panašių pokštų objektu, pavyzdžiui, prieš metus vykusiuose „M.A.M.A.“ apdovanojimuose rodyta jo nuotrauka su klouno grimu. -------- P.S. ar juoktis gali tik seimo opoziciniai ? Taigi , baigiate dejuoti , nes žinau kas yra patyčių pradininkai :) Todėl yra ir kita patarlė: kaip šauki taip ir atsiliepia :) .

visiškas

visiškas portretas
valdančiųjų nusivažiavimas.

Aleksotas

Aleksotas portretas
Labai stipru, ypač Laisvės gynėjų dienos išvakarėse. Kai atrodo, kad valdantieji jau visiškame dugne, atsiveria eilinė smegduobė.

tomas

tomas portretas
Juokas - dalykas rimtas. Liaudies patarlė sako: ,,Kas ant kito vaiko sako - pats ant savęs pasisako".

Galerijos

Daugiau straipsnių