Quantcast

R. Karbauskis apie pliažą Lukiškių aikštėje: išsityčiota iš istorinės atminties

Grįžti į straipsnį

Karolis

Karolis portretas
Kaip visada Karbauskis teisus . Likiškių a.turi būti pagarbiai pažymėta .

Manau

Manau portretas
Šiuo atveju Karbauskis teisus.Tačiau kaip atsikratyti to Šimašiaus tai mūsų visos šalies reikalas,nes Vilnius mūsų sostinė ir mes privalom reikalauti Šimašių apkaltinti išniekinimo mūsų praeities.Kodėl tyli teisėsauga? Gal tai nenusikaltimas? Ką toliau jis susigalvos?

to tiulpan

to tiulpan portretas
gal varyk tu savon rosijon,ko cia tupi,ten galesi putleriui eiles kurti

Istorinė atmintis

Istorinė atmintis portretas
PATI PURVINIAUSIA VIETA WILNO MIESTE.......Kaziuko mūgės, turgus, purvini mėšlini valstiečiai, arklių vežimai ir krūvos arkliašūdžių, kurios buvo pardavinėjamos miestiečiams tyrešti daržus.....(sako kad dar tai buvo vieta kur meilės deivės siūlė savo paslaugas)....vėliau caras vedė iš netoliese esančio Lukiškių kalėjimo kalinius kurie už įvairius nusikaltimus buvo kariami sekmadieniais kai suvažiuodavo aplinkinių kaimų valstiečiai....Todėl stovėjo dar ir kartuvės......KEISTA, KAD TAI istorinė atmintis KAI KURIEMS DABARTINIAMS PONAMS......

Šimašiaus Lietuva

Šimašiaus Lietuva portretas
Tokius, kaip Šimašius ir Armonaitė, reikėtų suimti.

to na na

to na na portretas
lai buna sostines meras savo vietoj! dabar prisiemes dviraciu taku tiesime ir saligatviu naujinime,dar viena pakrante upes tvarko,lai baigia pradetus darbus! o tai nauj igrus koki,tai anas nieko nebaigs tvarkyti!

to anonim

to anonim portretas
is kur toks busi,is kokio kaimo? jau tikrai ne zemaitis,nes zemaitiska ne ku ku

Anonimas

Anonimas portretas
gedinga lietuvos istorija. Du trecdalius dabar taip vad lietuvos YRA ZEMAITIJOS teritorija. Pad.los lietuviai Zemaitija pavadino lietuva. Pavoge is LITVINU ju valstybes herba - VYTI. Pra.pi.so ,,elitas,, LDK, pra.pi.so Amerikos ir NATO okupantams ir dabartine ,,lietuva,,sukurta ant landzbergio su.do kruvos. NEKENCIAME isgamu ir ju ,,lietuvos,,.

NA NA

NA NA portretas
kaip pasakytu paprastas žmogus ,užlipo kiaulė ant altoriaus ,,---------Vilniečiams reikėtu nuversti šitą grybauskaitės parankinį ,manau ,kad tai tyčinė šimašiaus veikla ,kad išprovokuotu intrigą ir dėl mažo nusikaltimo prieš Lietuvą jis paslėpė dideles aferas ,kurias bandė įvykdyti per viruso pandemiją ir slopina skandalą ,nes šimašiaus chėbra yra padarius milijoninius nuostolius teršdami vandenis ,----------smėlio dėžutę šimašius galėjo bet kur Vilniuje prie Nemuno suorganizuoti ,bet šimašiaus chėbra yra landsberginių balastas ,todėl jie be intrigų ir provokacijų negali ,nes gerų darbų jie kaip landsberginiai neturi Lietuvai ,ką pasiūlyti ,,,,sėkmės ,istorijos nepakeisi ,,,,,

Vyte

Vyte portretas
Teisus Karbauskis. Pritariu!

Juozas

Juozas portretas
Kai i vadovaujamas pareigas isrenka su nenudziuvusiu motinos pienu, apsipeisavusius be moraliniu vertybiu institucijai yra blogai. Blogiausia Lietuvoje, kad uz ivairias nesamones ar pinigu issvaistymus ivairiems tariamiems "PROJEKTAMS" nera ASMENINES ATSAKOMYBES.

Anonimas

Anonimas portretas
juo butinai reikia grazinti aiksten tautu vada ir pavogtus sviestuvus

Galerijos

Daugiau straipsnių