Quantcast

R. Karbauskis Antikorupcijos komisijos vadovo posto opozicijai nebeatiduos?

Grįžti į straipsnį

tomas

tomas portretas
Nesulauksim, kad Karbauskis tokį postą perleistų opozicijai - tada Seimo tyrimų komisijų darbas pakryptų ne jam patogia linkme. Va Širinskienė - tai būtų - kaip tik. Sava, maloni, patikima.

Balamutas

Balamutas portretas
Jau kalbos eina, kad Karbauskis privatizuoja Vilniaus katedrą ir Pažaislio vienuolyną, Jonavos Achemą ir Kauno zoologijos sodą. O Pranskietis teisus kaip Leninas - šį postą tik opozicijai. Jeigu Kubiliui nenuskils Euro parlamente, tai jam arba Juknevičienai. Tai patys pačiausi.

Ona

Ona portretas
Karbauski,tu ne seimo pirmininkas ir neturi teisės spręsti kam turi priklausyti antikorupcijos pirmininko postas. Galatiduosi postą tai poniai Š......... ,kuri taip uoliai tau tarnauja.

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskis viską gali padaryti,nes šantažo ir kiaulės akis turinti asmuo,jeigu dėl mergų eina į konfliktą su prezidentę,o čia dantimis įsikas ir laikys postą,o juk korupcija jo valdančiojoje sistemoje yra didžiausia.Vien jo tūkstantiniai žemės plotai,visur jo pilna kur pinigėliai byra.Tai tokia mūsų šauni valdžia,net norisi ant tokios valdžios apš....

Aha

Aha portretas
opozicijos, kuri pilna senų Lietuvos kenkėjų, kirminai miega ir sapnuoja, kad šis postas atiteks jiems. Tada ir LRT, ir SDT, ir dėžučių veikla, ir valstybiniai skolinimai ir t.t. negryžtamai nueitų praeitin. O dabar yra grėsmė. Grėsmė kubilui, šimonkei, ir visiems kitiems aferiuginams, tiek metu alinusiems ir norintiems toliau alinti šalį ir jos žmones.

Manau.

Manau. portretas
Karbauski,kaipatiduosi.Juk noretu daugelis isgirsti apie tavo zemiu prichvatizacija.pe daug ka. Per TV laida snekejo ir apie Klaipedos uosta.Norite paversti viska Naisiais.Bet ne visi kvaili /

Galerijos

Daugiau straipsnių