Quantcast

J. Džiugelis pats traukiasi iš frakcijos: tai kova, kurioje laimi galia

Grįžti į straipsnį

Vargšelis

Vargšelis portretas
SU šitokia fizine negalia be abejo yra ir proto negalia.Dėmesio trūksta.

...

... portretas
Pasitraukei iš frakcijos, ženk ir antrą žingsnį, palik ir Seimą.

Zelemunčikai

Zelemunčikai portretas
ar tau jau atsibodo būti Bleiku ir Strugu?

Zelemunčikai

Zelemunčikai portretas
ar pats bent tiki ką rašai?:DDD))..mėnulis čia ne mintys..

Apsišikai

Apsišikai portretas
tai pats ir išsivalyk

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Atkreipiu dėmesį ir aš.Tas senis,kaip vadini,ir kiti tikrai prisidėjo prie Lietuvos nepriklausomybės atgavimo,o karbauskiai su visa šeimynėle stipriai prisidėjo prie Lietuvos skurdinimo.Gal kuo nors paneigsi?

Ola

Ola portretas
Dziugu girdeti,kadpats pasitrauke.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Bravo, Karbauski. Kai neįveiki sveikų, tai nors ant neįgalaus atsigriebi.

atkreipkite demesi

atkreipkite demesi portretas
Konservai surado kita arkliuka, joti pries Karbauski ir valdanciuosius. Dziugelis bus broileryno garbinamas ir galbut ju priglaustas Bus antras "didvyris" Matelis, kuris buvo keliamas ant sakiu, kad tik pakenkt valstieciams. Broileris is savo partijos ismete visus, kurie tik neitiko, bet nei valatkos, nei kiti samdyti skalikai ne amt nepasake, nes broileris nelieciamas. Jei Karbauskis pas Pumprickaite but prakalbes apie kruvina kova, but uze visi, bet kai tai pasake senis, saugomas nezinia nuo ko uz didelius pinigus, tylu ramu. Tik valatkos snukis trukcioja ir kraiposi, lyg uzuostu seime pasklidusi konserviniu fekaliju kvapa

maladiec Karbauskis

maladiec Karbauskis portretas
Nes konservai bando per socialiai pažeistą, neįgalų žmogų pateikti savo interesus, parodydami, tipo, koks teisuolis tas džiugelis, kad tipo - galėkit, jį skriaudžia karbauskis, nors tas žmogelis vežimėlyje tiesiog atėjęs su valstiečiais, pardavė savo sąžinę ir pavedė tuos, kurie už jį balsavo

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Įsisenėjusiai patalogijai.Visiškai teisingai,Argi šis žemgrobys nemeluoja viešai veblendamas apie lietuvius priverstus bėgti svetur,atėmus iš jų paskutinį lopinėlį žemės ir nugriovus bakūžę,argi nemeluoja,kad pagrindiniai jo biznyje kompanijonai yra ne rusai,kad jo šeimynėlė ne Lietuvos patriotai,o visur išsibėgioję kaloborantai,ar nemeluoja,kad jo imperija UAB-as Agrokoncernas dirba ne jam?Tokius melavimo faktus visiems badančius akis galima vardinti ir vardinti.

natalijai

natalijai portretas
ar pati supranti,ką parašei ir ką ta rašliava norėtum pasakyti?Matosi,kad karbauskinei frakcijai priklausai,nes tokių rašeivų tik ten ir veisiasi.

...

... portretas
CHA - gailus cypimas pasigirdo, ratuotą Trojos arklį iš barščių išmetė... reikia jį ir iš Seimo eliminuot! Bet - kol 'konservai' nesusodinti, sunku tikėtis sulaukt konstruktyvaus Seimo darbo.

liudas

liudas  portretas
zelemuncikui Kestuti cia tu

Patarimas

Patarimas portretas
Eikite dirbti..... Sveikatos reformos laukia, Švietimas " šviečiančių plaukų profesionalės reformuotas". Keliai veda Kaunan ir į Uteną..... Daug ką matome. O santykius: kas ką.... Prie kavutės, prie kavutės.....

natalija

natalija portretas
K NAVICRAS teisingai pasielge kad pranese seimui turi baigtis tie prasinejimai o DZIUGELI lauk

NA NA

NA NA  portretas
o galėjo Džiugelis padėti savo padėties ,žmonėms su ne galia ,juk su Valstiečiais ir atėjo dirbti į seimą ,kad padėtu žmonėms ,o ne dalyvauti su landsberginiais intrigose ir trukdyti seimui dirbti ,bei kiršinti žmones ,,,,sėkmės Džiugeliui ,pas anūkėlį isidarbinti ,,,

Sąrašėlis

Sąrašėlis portretas
Ramūno Karbauskio ,,geri" darbai Lietuvai: 1) reikalavo referendumo prieš NATO; 2) siūlė atidėti narystę Europos Sąjungoje 25 metams; 3) finansavo ir organizavo, Rusijai naudingą, amerikiečių kompanijos Chevron išvarymą; 4) rėmė Rusijai naudingą R. Pakso referendumą, kad rusiško reaktoriaus Ignalinos atominė būtų išsaugota; 5) rėmė Rusijai naudingą referendumą prieš japonišką reaktorių Visagino atominėje; 6) siekė supriešinti Lietuvą su ES, inicijuodamas Rusijai naudingą referendumą prieš žemės pardavimą ES piliečiams; 7) inicijavo ir rėmė Rusijai naudingą referendumą, kad būtų sumažinta kartelė referendumui surengti; 8 ) po sėkmingo Kremliui referendumo dėl VAE R. Karbauskis gavo išskirtines "Rostselmaš" teises pardavinėti rusiškus traktorius ir kombainus. Beje, "Rostselmaš" yra Kremliaus kontroliuojama įmonė, galėjusi finansuoti Krymo aneksiją; 9) pasisakė prieš Gynimo tarybos siūlymą 2030 metais pasiekti 2,5 proc. gynybos biudžeto.

Drugelis

Drugelis portretas
Šiaip jau tai plika akimi matosi, kad tas Džiugelis yra kažkieno už virvelių tampoma lėlė. Kas tai daro atsakyti vienareikšmiškai sunku, bet perskaičius G.Landsbergio komentarą tikėtina, kad tai jo užverbuotas seimo narys. Tad gal tikrai konservatoriai jau dirba net ne policiniais, o miliciniais metodais?

Anonimas

Anonimas portretas
Tai buk malonus iseik ir is seimo isrinktas pagal sarasa nekenciu tokiu kurie ateina per sarasine nomenklatura tik sau naudos gauti per seimo ir savivaldybiu rinkimus reikalauju leisti balsuoti tik per apygardas tvarkos nepalyginamai bus daugiau

Ona

Ona portretas
Dziugeli net is seimo mesti, nes jis dirba asmeniniams interesams. Jis pasiputes, arogantiskas ir be sazines.

O bla,

O bla, portretas
kiek chia karbowskininku...., ajajajajaj...... oho..... dirba ..... :)

judai

judai portretas
vienu kurmiu bus maziau, jeigu priklausai valstieciu partijoje, tai ir palaikyk savo partiecius, o ne kask duobes saviems. Pats kasa duobe ir pats rekia, kad ji skriaudzia. Jeigu tau nepatinka iseik pas tuos, kurie patinka, kam dar kitus kalbint. Cia net sakyciau nieksiska taip elgtis. Sitas zmogenas, matyt, turejo savo keslus, jau turejome pavyzdzius , tokiu uzsislepusiu dar yra ne vienas

Įsisenėjusi patologija

Įsisenėjusi patologija portretas
Gerai, kad nors J. Džiugelis dar primena Ramūnui, kad laikas prisiminti dešimt Dievo įsakymų ir priimti sprendimą grąžinti 36.000 ha "aneksuotų" žemių bežemiams klajūnams po pasaulį. Antraip, neįrodęs savo tiesos, ir toliau liksi patologiniu melagiu. Tokių dviveidžių žmonių kartais ir gaila.

KARBAUSKIS-BEŠIRDIS TYRONAS!

KARBAUSKIS-BEŠIRDIS TYRONAS! portretas
Kaip šitaip pult žmogų sėdinti invalido vežimėlyje, ir dar iš savos frakcijos. Kas per žmogus tas Karbauskis, jis pagatavas sudraskyt visus kas jam nepatinka, kaip žvėrys, akis išputes loja.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Frakcijų iš viso turėtų nebūti, nes klausimus turi spręsti ir sprendimus padaryti VISAS Seimas, o ne kažkokia jo dalis, kad ir didžiausia. Tačiau taip susiklostė politikoje, kad sprendimus priima didžiausia gauja, nors jos viduje gali būti ir priešingai manančių. Turi būti sprendžiamas klausimas ir Seimo visi nariai turi dalyvauti, kad ir svarstant koncepciją. Berods belikęs gaujų interesų tenkinimas.

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Su fizine negalia žmogus,bet valia geležinė.Tai sektinas pavyzdys žemgrobio baudžiauninkam.Deja dauguma už pono nedagraužtą kaulą batus pasrįžę laižyti.

labai jau

labai jau portretas
apsikakinomakino kolūkiečių frakcija-džiugelis, urbšys...Kas toliau bent prasižiotį išdrįs?

Na

Na portretas
Labiau pasidomėkite ir pamatysite, kad Džiugelis nederamai elgėsi, bet kadangi dauguma dega pykčiu Karbauskui, tai palaikys visada bet kurį, tik ne Karbauskį....

Tomai

Tomai portretas
Nemąstai, nesidomi, tik nekenti kažko, todėl gerai pagalvok prieš viešindamasis.Tiesiog pasidomėk....

to Žemaitijos kaunieti

to Žemaitijos kaunieti portretas
pirmiausia reikia išmanyti, kad daiktus vadintum savais vardais....

Anonimas

Anonimas portretas
Su galia ,manau , čia nieko bendro...Ar iš tikrųjų turi argumentų Džiugelis?Paties elgesys nerodo, kad labai nusimanytų valdymo, valstybės reikaluose....

piktas

piktas portretas
ir kas tokius isrenka ,,,sedetu bl tyliau ir dirbtu bet ne erezijas skleidzia,ji is vis reiktu is seimo ismesti ta mekenanty oz...ratukuose

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Jaučiu seime realistas vienintelis Džiugelis.Jis daiktus vadina savais vardais.

Siaurapročiams

Siaurapročiams portretas
Kritikuoti galima ir net būtina ,bet įžeidinėti manau ne, o kad įžeidė pripažino ir pats Džiugelis. Neskaitot ,bet drįstate komentuoti ? Ir svarstomas šalinimas dėl skambučio ministrui ,,su prašymu netirti,, ,už bandymus ardyti frakciją. Vėl nežinote? O Džiugelis medikas specialistas, kad taip cituojate jo diagnozę Karbauskiui? Mano galva ,protingi supranta kuo reikia piktintis )))

anupras

anupras portretas
Pamatysime, kiek valstiečių frakcijoje yra moliuskų, pasidavusių Karbauskio šantažui.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Žmogus gali nukentėti už teisybę.Jis ne patologinis o genetinis melagis ir vagis.Visi komunistų vaikai gimsta su šiais genais.Pažanga Lietuvoje bus pasiekta tik,kai pradėsime Šikšniaus išradimą-nukirpti šiuos genus.

Juozas

Juozas portretas
Viesoje erdveje matoma, kad DZIUGELIS inesa destrukcijos i frakcijos darba. Tokie seimo nariai nepuosia viso seimo.

AS manau.Manes neismesi is Lietuvos.

  AS manau.Manes neismesi is Lietuvos. portretas
Pritariu kom.Caro kritikuoti nevalia nors jis gali visus kritikuoti su pagalba savu klanonariu.Is ju pazadu,kad profesionalai ir skaidruoliaiateis i valdzia tai blefas ir tiek.

tomas

tomas portretas
Šaunusis Riteris Don Karabasas ruošiasi žūtbūtinei kovai su didžiausiu priešu - Vėjo malūnu, pasislėpusiu invalido vežmėlyje.Tai bus mūšis! Ištikimas ginklanešys Sanča SS jau pagalando kardus, nusmailino ietis, pabalnojo 5l. galios Rosinantą, o Maloningoji Širdies Dama Dulsinėja iš Širinkos jau medžia dievo Piziaus palaimos didvyriškoje kovoje. Amen.

butinai

butinai portretas
Butina mesti is partijos nes kiek gali jis drumsti VANDENI ir kuo skubiau.

klausimas

klausimas portretas
kas isdrys kritikuoti caras tas bus jo kraujo priesas nejau tas nezinojo caro budo

Galerijos

Daugiau straipsnių