Quantcast

R. Janutienė kaltinama šmeižtu: neliečiamybės neteks po rinkimų

Grįžti į straipsnį

Baisu

Baisu portretas
Išmesta iš televizijos laimės ieško Seime.Nejaugi Seimas tampa visokio šlamšto prieglobsčiu?Jau darosi baisu,kuo tampa mūsų valdžia.

???

??? portretas
O Janutiene ir Krivickas neteisti? Juk uz zmoniu kirsinima Garliavos violetiniu pagalbininkai mokejo baudas Sake suklaidino Venskiene .Labai nezymiai atiprase zmoniu.Ar be teismo gali kas skirti keliu tukstanciu litu bauda?

išsigimusiems valdžiagyviams

 išsigimusiems valdžiagyviams portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Janutienė jokia žurnalistė.Neaišku,kaip ji prisiplakė prie įvairių laidų.Keista,kad yra ją palaikančių.Nejaugi Seime reikia daugiau šmeižikų.Juk Janutienė tik šmeižtais ir tegyvena.Ir,aišku,ne už dyka.Už ją balsuoti gali tik tie,kurie trokšta dar didesnio jovalo Seime.

AR???

AR??? portretas
O ar be teismo Janutiene su Krivicku mokejo baudas uz Garliavos zmoniu kirsinimo.Juk atsiprase zmoniu ,nes atsieit buvo suklaidinti Venskienes.

socdemonai susirupino ,kad Januitiene nelaimetu

socdemonai  susirupino ,kad  Januitiene  nelaimetu portretas
rinkimu, nes ju kandidatas nuplauktu ,,,zemyn upe,,, todel skubos tvarka inicijavo apkalta ir teismo farsa Januitienei... cia teismu ir politiniu gauju atidirbtos ant Pakso,Uspaskicho ir kitu politiku juodosios technologijos ......prisiminkit teismu maratonus pries rinkimus inicijuotus konservatlyberastiniu degeneratu -- Paksuj ,Uspaskichuj , kurie po rinkimu kaip mostelejus burtu lazdele baigdavosi .....iki kitu rinkimu....

Tiesiog

Tiesiog portretas
Puse Lietuvos verslininku ir politiku nureketavusi ‘‘zurnaliste”. Man gėda dėl tokiu kandidatu, kurie bėga nuo teisingumo į seima, kad galetu prisidengti neliečiamybe. Klausimas: kodel tokia žurnaliste su apsauginiais vaiksto? Ko saugosi? Ar tiek prisimelavusi ir nureketavusi, kad jau baisu?

jeigu taip pataptų Seimere janutienė

jeigu taip pataptų Seimere janutienė portretas
tai ne tik nušalintų Eikos komisiją, bet ir visai ją panaikintų. Etika ne jos dimensija. O paskui nušalintų Seimą , nausėdą ir ...pasiskelbtų karaliene .

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Būsena karceryje

Mokytojas Antanas

Mokytojas Antanas portretas
RŪTA -JUS sąžininga,teisinga ir protinga ir išvaizdi moteris.........Konservatoriai tokių prisibijo.......JUMS sveikatos ir stiprybės.TOKIE TURĖTŲ BŪTI VISI POLITIKAI,KAIP RŪTA JANUTIENĖ

Juozas

Juozas portretas
Konservatoriai , atvirai kalbejo, kad jie nenori seime matyti R.Janutienes, nes ji visiems mina ant MOZOLIU. Ruta, SVEIKATOS, ISMINTIES ir begalines KANTRYBES .

Pensininke

Pensininke portretas
Kiek ilgai sistemoje dirbs supuliavusi teisesauga . Uz sakoma tiesa reikia sunkiai kovoti.

ontė

ontė portretas
Kai tapo be penkių minučių Seimo nare, pasipylė kaltinimai šmeižtu.

Arvys

Arvys portretas
Šitą pseudo žurnaliugos visa savo niekinga karjera visus smeize. Čia jos toks darbo stiliukas. Už savo darbelius reikia atsakyti visiems, ne išimtis ir šį persona. Ir visai nesvarbu čia rinkimai ar po rinkimų.

Joo

Joo portretas
Čia ne kas kita bet korumpuotos teisėsaugos bandymas daryti įtaką rinkimams. Tiek vilkinus bylą dvi savaites palaukti tikrai teisėsaugai jokių problemų nesukelia.

idomu

idomu portretas
Jau net ir teismai naudojami rinkimineje kovoje. Ir bylos keliamos visiems išskyrus koncervus. Kažin ka gi tai galetu reikšti?

Saulius

Saulius portretas
Konservatoriai išsigandę, kad žurnalistė neateitų į seimą. Kad ir už didelius pinigus jie bandys ją išstumti iš rinkimų.

TIKRAI

TIKRAI portretas
Tiesa net filosofai apibrezia skirtingai.

Tikrai

Tikrai portretas
labai drąsi ieškant tiesos moteris, ne vienam žulikui ant uodegos užlipo, daug gerų laidų sukūrė, čia visa tai buvo ant nepriklausomybės atkūrimo bangos, kai aferistai bijojo būt pagauti, o teisėsaugos institucijos dar dirbo savo darbą, dabar niekas nieko nebebijo, juokiasi į akis ir dar gali paduot į teismą neva už šmeižtą, nes ne pagautas -ne vagis, nors visiems viskas aišku, E. Masiulis ryškus pvz., štai jums ir agaltielas kapitalizmas, jame taip pat geriausiai įsitaiso ir gyvena žulikai, kurie žinant įstatymus ir turint draugus/globėjus teisėtvarkoje, yra nebaudžiami.

Nuomone

Nuomone  portretas
Rezti i akis reikia tiesa.o ne uz pinigus kaip vienoje laidoje pareiske Krivickas gali rodyti ,gali nerodyti.O Garliavos kirsintojai gavo baudas nbene po 3000 litu.Bet parasyta kamputyje ir atsiprasyta zmoniu labai jau nepastebimai.Atsieit jie buvo suklaidinti Venskienes

TIKRAI

TIKRAI portretas
Labau gerai, kad smeizikams ateina galas, kad nesimetts nepatvirtintais faktais, i pezalais lauztaus is pursto, labai gerai. Tai pamoka ir visiems kitiems, kurie megsta nepagristais faktais metytis, as pagalvojau, gal but ir pan.

Ignas

Ignas portretas
Drąsi moteris,ne kiekvienas gali tiesą rėžti į akis.

Galerijos

Daugiau straipsnių