Quantcast

R. Janutienė: išstojau iš Centro partijos, o šiandien buvau atleista iš darbo

  • Teksto dydis:

Buvusi žurnalistė Rūta Janutienė pranešė palikusi Naglio Puteikio vadovaujamą Centro partiją „Gerovės Lietuva“.

„Daugiau komentarų nebus, o čia informacija: praėjusią savaitę galutinai žlugus deryboms dėl plataus nesisteminių partijų susivienijimo, mano antikorupcinės programos nuostatoms neįtilpus į rinkimų programą, atsisakiau kandidatuoti Centro partijos sąraše, išstojau iš Centro partijos, o šiandien buvau už tą savo asmeninį apsisprendimą atleista iš darbo kaip netekusi Naglio Puteikio pasitikėjimo. Seime kaip ir gilioje feodalinėje Lietuvos provincijoje, jei nesi partinis, tai ir neturi darbo. Taip neturėtų būti. Kitaip galvojantys neturėtų būti baudžiami, nes nuo to prasideda korupcija. Tada „savam, partiniam“ taikomos kitos taisyklės, nei likusiems.

Siūliau ir siūlau rinkimų dalyviams:

– įsipareigoti naikinti Seimo narių ir teisėjų teisinę neliečiamybę, kuri leidžia vienoms labiausiai korumpuotų šalies institucijų veikti nebaudžiamumo sąlygomis;

– įteisinti Seimo narių atšaukimą;

– įstatymais pažaboti šalyje tvyrantį nebaudžiamumą už stambius korupcinius nusikaltimus, įtvirtinant prokurorų, specialiųjų tarnybų atsakomybę.

Mielai pasidalinsiu visa Lietuvos iškorupcinimo programa. Užuojautų nepriimu“, – feisbuke rašė R. Janutienė.

Primename, kad buvusi žurnalistė R. Janutienė metų pradžioje tapo N. Puteikio vadovaujamos Centro partijos „Gerovės Lietuva“ nare.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagarba Rutai

Pagarba Rutai portretas
Maladec moteris, truksta tokiu zmoniu lietuvoje. Ruta, kurk savo partija. Yra protingu ir doru zmoniu lietuvoje.

>ignas A...< \\\\\.../////

&gt;ignas A...&lt;  \\\\\...///// portretas
...sile,ji NEBANDYS laimę vienmandatėje,o užtikrintai LAIMĖS.---Tik maža dalis susikaukę koncervų ją dergiat,kad išryškino lianzperdžių klaną,o didelė dauguma protaujančių,gaujos nuskriaustų žmonių,rinks Rūtelę.---Ji seime reikaliga,kaip vanduo dykumoje.---Sėkmė Rūtele rinkimuose ir toliau kovok su blogiu,nenuleisk rankų.Tu DRĄSI.---Kol kas tik du išrįso atvirai pasipriešint gaujai, tai Rūtelė ir Ramūnas.---Tauta Jumis DIDŽIUOJASI ir gerbia.

ignas A.

ignas A. portretas
Besiblaškanti pasibjaurėtina avantiūristė palaipsniui prieina liepto galą. Dabar, į savo ,,programą" surinkusi runkelių mėgstamus populistinius sapaliojimus, bandys laimę vienmandatėje.
VISI KOMENTARAI 106

Galerijos

Daugiau straipsnių