Quantcast

R. J. Dagys teigia padėsiantis kurtis naujam judėjimui

Grįžti į straipsnį

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ot tokiems ir reikia būti, bet kokia kaina, seimo nariais. Priešingu atveju, jie taptų mums mokesčių mokėtojams našta, nes niekur negautų darbo! Tiesa, jis juk gautų solidžią pensiją! Nors tinka ten tarp širinskienių, kirkilų, čimbarų, karbauskių, žemaitaičių ir t.t. Tokia gera dermė! Štai kodėl R. Ališauskas, vertindamas Lietuvos švietimą, vvisus rodiklius lygina su Afrika. Kok bus seime Dagys ir į jį panašūs, tai vidas sritis Lietuboje, geriausia vertinti su Afrika. Bent kai kur galime pasidžiaugti:)))

...

... portretas
Dagį berods po (Trojos) kumelės uodega kiša...

Vertinau

Vertinau portretas
aš p. Dagį vertinau kaip rimtą, supratingą, intelektualų žmogų. Bet jo naujas amplua mane stebina. Juk daugelis pavyzdžių rodo, kad atskilėliai tampa politiniais lavonais. Tokiais tapo ne tik Vagnorius, bet ir Zuokas, Paksius, Prunskienė, o dabar ir „bebrai" - iki naujų rinkimų laiko nedaug lieka, kol pakavos...

perbėgeliai,

perbėgeliai, portretas
naujų partijų, judėjimų kūrėjai po kiek laiko tampa nebeįdomūs, niekam nereikalingi. Buvo perbėgęs, naujakūrys Vagnorius. Vagnoriukai kolekcijose teliko. Kur jis dabar? Buvo Naujoji Sąjunga ir jos kūrėjas Paulauskas. Kur jis dabar? Sėdi Tarundėje ir žiūri pro langą? Kurs naują judėjimą. Buvo toks didis kriščionis ir dar didesnis demokratas Gražiulis. Kur jis - ´pilmienius´ verda ar lopšį supa?

Italas

Italas portretas
Kas juo gali valdyti, ir vogti, priduos

Galerijos

Daugiau straipsnių