Quantcast

R. J. Dagys palieka konservatorius ir žada kurti naują partiją

Grįžti į straipsnį

o

o portretas
Dagy prisimink Kauna ir bendrabuti pries 40m kur gyvenai su seima ir neleidai zmonai isigyti moteriskos prekes tai parodo ir tavo proteviu pravarde dagys kuris badosi ir nepasovus veidmainis tik idomu ar su ta pacia gyveni? juk visi politsulai keicia kas ir matoma s to metymosi ir nepastovumo.....

Pilietis

Pilietis portretas
O šitas konaervatorius,partijų perėjūnas nepatikimas,nieko napkeis pertijos įkūrimas.Sau vietą prie lovio pasiruošti nori.Visos partijos per 29 metus prarado pasitikėjimą,žmonės netiki visomis,liko viena Valstiečių partiją,kuri teikia vilties.Matysis kieno dėka buvo pajudinta korupcija Lietuvoje,gal D.Grybauskaitės atsisveikinimo gražus žestas tautai,matysime,laikas patodys.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Aš ruošiuosi įregistruoti senjorų partiją ir sukviesti tapti jos nariais visus sinjorus.Partijos dėka bus sprendžiami seime pensijų dydis ,sinjorų gyvenimo klausymai,pagalba susirgus sinjorui ir visi gyvenumui senjoro reikalingi klausimai.Kol nebus tokios patrijos ,kuri rūpintusi senjorais,manau garbingai ir padoriai gyventi Lietuvoje,senjorai neturės galimybių.

Italas

Italas portretas
Senjorų partija

Varyk sieno raveti

Varyk sieno raveti portretas
Eik lauk ir ravek siena,nes senis visai nusivaziavo. Sitiek partiju apejo ir netinka. Niekas neberinks ponuli,mums ant jusu partiju nusispiauti.....

Rapolas

Rapolas portretas
Butinai reikia nutraukti partiju finansavima is biudzeto. Tu veltedziu priviso pilni pakampiai. Nezinia kam jie dirba. Tik ne mums ir ne Lietuvai.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Ir tokiu palaikanciu atsiras ant musu sprando.Reiketu isakymo kiek partiju Lietuvai reikia.Kazkada gerbiau Dagi.Bet kai paskaiciau ,kad jau trecioj partijoj nepritapo,tai zmogeliui reikia paciam gydytis ,ar psichologo ar i pensija.Zmones galvokite ir nenorekite to lovio ,nesiekite ateities su begliais is partijos i partija.

Galerijos

Daugiau straipsnių