Quantcast

R. J. Dagys neskuba atsakyti, ar dalyvaus Seimo rinkimuose

Grįžti į straipsnį

Juozas

Juozas portretas
partija sėkmingai išvarė savo sąžinę...kažkada už juos balsuodavau, bet per krizę praegėjau. Seniai laikas kurti naują, tikrą TS. Anūkas ją debilizavo ir padrė amoralia

Už švare Lietuva

Už švare Lietuva portretas
Ar nelaikas įvesti būtina sveikatos patikra pvz.Psichines nes tokie Cirkai viksta .Manau privaloma Patikra .

Panašu , kad ,,patryjotų,,

Panašu , kad ,,patryjotų,,  portretas
partijos vertybėmis virsta : valdžia , nebaudžiamumas ir asmeninis turtėjimas , turtėjimas ? ) ))))

O varge , kokie bliūdai

O varge , kokie bliūdai  portretas
tie ,,patryjotai,, )) pasirodo nieko nežino apie savo partiją ? Nežino kaip atsirado pavadinimo raidės ? ))) kas sudaro partijos doktriną , kokios vertybės ? ))) Klaiku ..Dagys neperbėgo jei ką iš partijos į partiją , o ėjo pagal vertybes , tas krikščioniškąsias , kurias pats vertina ir ,, vertino ,, partija ...deja vadukas partiją kaip panašu liberalizuoja , kas Dagiui netinka.. ...Švieskitės nedergę žmogaus ...Balsuojate už konservatorius ir nieko nežinote ? Joooo seniai pradėjau abejoti ,,patryjotų,, protiniais gebėjimais ....ir vėl pasitvirtino )))

Taigi

Taigi  portretas
Seniai reikėjo šalinti Dagį iš partijos kaip kenkėją. Jo kuruojamas buvęs galingas Šilainių skyrius virto kažkokiu neįgaliųjų sambūriu, aptarnaujančia seimo narį.

gal laikas keisti partijai pavadinimą , jei

gal laikas keisti partijai pavadinimą , jei  portretas
krikščioniškų pažiūrų partijos narys yra persekiojamas dėl nuomonės ? gal laikas vadintis TS- LGBT ? kodėl reikia paklusti Gabrieliui ? :)))) oi "patryjotai " , pasirodo čia ne "valstiečiai " ....Konservatorių partijoje vyksta vidiniai spaudimai , persekiojimai už nuomonę ....o kur teisė kiekvienam seimo nariui turėti asmeninę nuomonę ir balsuoti už tą projektą ar ......taip kaip liepia jo sąžinė ? neeeeee pas konservatorius viena "tiesa ir vienodas balsavimas " ......kur demokratija ? :)))) Manau tokiai partijai laikas į politinį šiukšlyną , o prezidento rinkimai - Šimonytė , aiškiai parodė , žmonės jų nepalaiko . Sutriuškino jų kandidatę :)))

nieko sau ? :)))))) "laisvė " pas konservatorius ?

nieko sau ? :)))))) "laisvė " pas konservatorius ? portretas
Aš iškėliau problemas, kurias turbūt kiekvienas Seimo narys, politikas jaučia. Ne visi galbūt išsako, YPATINGAI MŪSŲ PARTIJOS VIDUJE PRASIDĖJUSI SPAUDIMO , PERSEKIOJIMO ATMOSFERA galbūt kitus žmones slegia ir jie BIJO išsakyti savo nuomonę. (...) Aš kol kas tuo klausimu nenoriu spekuliuot“, – trečiadienį per spaudos konferenciją Seime sakė R. J. Dagys.

taigi

taigi portretas
jeigu išrinktas pagal sąrašą, tai išjėus iš partijos turi ir iš Seimo išeiti, ar susiprotės?

Anonimas

Anonimas portretas
Neprisimenu ankstesniu laikus istorijos.Kodel Dagys perejo is socdemu pas konservatorius.Matyt kazkoks nepasitenkinimas ,kazka vel buvo sumastes.Siaip Dagi gerbiau bet perbegeliu negerbiu.Laikau isdavikais.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Dagy, nenusipigink. Eik pas tvarkiečius. Būsi sutiktas kaip frakcijos gelbėtojas. Dėkingi tvarkiečiai patupdys tave sąrašo viršūnėje ir be rūpesčių galėsi vėl kandidatuoti į Seimą.

Ačiū Dievui

Ačiū Dievui  portretas
Gal pavyks Tėvynės Sąjungai atsikratyti šiuo perėjūnu?

Galerijos

Daugiau straipsnių