Quantcast

VRK pristatė naujoves: kas per šiuos rinkimus bus kitaip?

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
Nu ir nukvakimas , pradedant Pranskiečiu , baigiant Matjošaityte ,, TAI KELIAS DIENAS , PADARYKIT MĖNESĮ , bet jums su referendumais bus š n y p š t a s . TAUTA NEBALSUOS UŽ IŠDAVIKUS .

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, ir vėl: "Lietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai" (K.2str.), "Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių" (K.3str.1d.) bei "Svarbiausi Valstybės bei Tautos gyvenimo klausimai sprendžiami referendumu" (K.9str.1d.) - akivaizdu kad VISI, agituojantys nedalyvaut rinkimuose/referendumuose, vykdo ANTIVALSTYBINĘ veiklą, nes ragina pamint Konstituciją, atsisakyt savo suvereno teisų, BANDO tik sau uzurpuot sprendžiamąsias galias. O tokiomis sąlygomis negalima rinkimų/referendumų vadint teisėtais, tokius raginimus būtina laiku užkardyt.

Jonaitis

Jonaitis portretas
Pirmajam Anonimui: Arba tu eilinis debilas, arba valstiečių šunytis, lojantis visur ir visada, kur tik gali įterpti žodį 'konservatorius'. Beje, net taisyklingai jo parašyti nemoki. Kas padarė 5 dienas? Kas vyriausybėje? Kas Seime turi daugumą ir priima įstatymus? Gal visgi valstiečiai? Ir jie padarė taip, kad konservatorEI galėtų 'padirbinėti' balsus? Eik, prasiblaivyk, pašalpini, o ne savo kliedesius garsiai skleisk. Iš tokių kaip tu, bepročių idiotų iš vis balso teisę reik atimti, kaip ir neveiksnaus, nesiorientuojančio aplinkoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Jo jo padare penkias dienas balsoti kad konservatorei galietu padirbineti savo naudai balsus kas kaip sakat turi pinigu tas ir uzsako muzika:-)

Galerijos

Daugiau straipsnių