Quantcast

Priimtos pataisos dėl partijų finansavimo: socialdarbiečiai gaus dotaciją

Grįžti į straipsnį

Rapolas

Rapolas portretas
Kokio galo tuos dykaduonius reikia finansuoti??? Is pagrindu reikia keisti rinkimu sistema ir pilnai nutraukti tu visu "kuopeliu" finansavima!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip gerai ,pakeite pataisas ir pinigai byra lietumi i partiju kisene.Vyti visus tuos kurie su kede iauge seime ,nes is ju naudos ,kiek is ozio pieno.

NUOMONEI , o aš girdėjau , kad tie

NUOMONEI  , o aš girdėjau , kad tie  portretas
atskilę liko nepatenkinti , kad naujas vadukas teistas už korupciją ? Ar jūsų tokių "teisingų " tai nejaudina ? Kodėl tas "teistasis" turi teisę gauti dotaciją , o per rinkimus PILIEČIŲ išrinkti į seimą - ne ? Nesuprantu tų norinčių dvigubų standartų ....NUOMONEI , kiek žinau , socdemai tada buvo valdančioji mažuma , todėl manau jei nebūtų norėję ( konservatoriai , liberalai ) , kurie taip pat dalyvavo valdyme , tai nebūtų buvę jokio anot Jūsų "išsidalinimo " . Pradėkime mąstyti , kas mus taip nuskurdino :)

NA NA

NA NA  portretas
anūkėlio gaujai nepasisekė savo triukšmais ir išėjimais iš seimo , užblokuoti seimo darbą ir balsavimą ,______Apsivogęs paluckiukas suskaldęs socdemus liko durniaus vietoje ,na anūkėlis gaus šiek tiek zombių iš paluckio gaujos ,nes jie tai tikrai į seimą su vagišiumi paluckiu nepaklius ,,,,,sėkmės ,kloakos gyventojams vienytis po kgbistų landsberginių vėliava ,,,,

NĖRA KITŲ BŪDŲ , tik iš biudžeto galima partijas

NĖRA KITŲ BŪDŲ , tik iš biudžeto galima partijas  portretas
finansuoti ir tai priimta, 2011 m valdant konservatoriams ir liberalams , taigi jaunojo konservatoriaus Landsbergio atrakcija , man panašu į prastą šou ir žmonių kiršinimą ir tame dalyvauja visa OPOZICIJA ? :)))) iš Delfio --I.Degutienė: partijos turėtų būti remiamos tik iš biudžeto ( ELTA 2011 m. lapkričio 23 d. 10:20 ----- Seimo pirmininkė Irena Degutienė pritaria, kad ne tik juridiniai, bet ir fiziniai asmenys negalėtų remti partijų, o tam būtų skiriama pusė procento pajamų mokesčio, ir nemano, kad vakarykštis Seimo sprendimas pritarti šiam pasiūlymui yra susijęs su noru sužlugdyti Prezidentės siūlomų įstatymo pataisų priėmimą. ------ w.delfi.lt/news/daily/lithuania/idegutiene-partijos-turetu-buti-remiamos-tik-is-biudzeto.d?id=52059953

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Smagu, pasidarai partiniu, valstybė pinigus moka ir dirbti nereikia. Maždaug taip. Geriausiai mokėti gerus pinigus visiems LR piliečiams, kad POLITIKUOTŲ, t.y. būtų politiškai aktyvūs.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Socialbedarbiečiam ,,maisto bankas'' skyrė pajoką.Dabar sociai gauna jau du pajokus.O kaip bus su liberastais?Tie irgi ruošia skyrybas.Ar užteks biudžeto visiems išsiskyrusiems skiriant po pajoką.?

Nuomone.

Nuomone. portretas
Toks toki palaiko.O tokie ir renka tokius i seima.Kaip valdanciuosius ir tuos atskilusios lovistus,kurie dusia velniui parduotu,kad tik prie lovio .Juk nuo pat nepriklausomybes pradzios kaip imanydami jie kenke.Kirkilas iseidamas su savais issidalini,isdalino viska,kad atejusiem niekoneliktu.Zmones nejaugi esate versiu tauta kaip sake Bobelis.

Galerijos

Daugiau straipsnių