Quantcast

Prezidentūrai užkliuvo kandidatės į finansų ministrus reputacija

Grįžti į straipsnį

.

. portretas
Prastos reputacijos ir kompetencijos Vyriausybė , Prezidentas turėtų nepatvirtinti. Buvo galima pasiūlyti solidesnių asmenybių.

Vidmantas

Vidmantas portretas
Pagal mane tai G.Skaistė bus daug geresnė finansų ministrė, nei Grybauskaitės statytinis V.Šapoka.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Ar čia narcizo nuomonė,ką TSRS 'profesorius' KGB stukačius Lietuvos 'prezidentas' liepė taip ir bus.Taigi lianzborgizmas,žmonės atsibuskit.

nieko baisaus....

nieko baisaus.... portretas
kad išgeria, svarbu nepragertų viso Lietuvos biudžeto... Nors vis daugiau skeletų išlenda iš jos spintos...Na,už ją atsakys premjerė,o jei dar ir giminės,tai labai tinkama šios ir liberalų partijos nuostatoms...

G

G portretas
Prezidentas be nuomonės ministrais gali tapti ir kaliniai

visuomenės pasitikėjimas didelis,

visuomenės pasitikėjimas didelis, portretas
jeigu rinkimuose visiškai sutriuškino verygą.

ponas niekas

ponas niekas portretas
nori pasirodyti ponu viskas.

Ko

Ko portretas
Gėrė ir gers žino kur gauti tai ministrai šimonytės

Anonimas

Anonimas portretas
Noriu, kad nepatvirtintu, jos tevelis moka darbuotojams mizerines algas, o patys to pasekoje lobsta....Visi jie ziuri tik saves, savo esamos ir busimos geroves....

Labiausiai patyres Broileris

Labiausiai patyres Broileris portretas
Vadovauja paveldetai gyvuliu ukio vistidei ir vargo nemato.

Eugenija

Eugenija portretas
Kad jinai išgėrė ar išgėrus nieko tokio. Esmė tame, kad sėdo už vairo. Girtas už vairo - potencialus žudikas. Alkoholis ir finansai labai šalia, reikia labai tvirto žmogaus. Būsimoji finansų ministrė parodė kad turi silpnybę netik alkoholiui bet ir grobiant žemės ir tt.

Vidmantas

Vidmantas portretas
Nesuprantu, ar čia iš tikrųjų taip nuoširdžiai smerkiate, ar tai politiniai žaidimai? Žmogus parodė per paskutinius metus, kaip gyvena, darbais ir gyvenimu įrodė, koks yra dabar. Smerkti, neleidžiant pasitaisyti ir išpirkti kaltės- ne žmogiška, ne krikščioniška. O gal metate akmenį tie, kurie visai negeriate?

Manau

Manau portretas
Galėtu pareikšti; kad prie jos kabinėjasi nes ji yra moteris. Ir pradėti varyti apie lygias teises.

DEDE VASIA

DEDE VASIA portretas
GARANTUOJU 100% LANSBERGIO REPUTACIJA NEUZKLIUS SVARBU PASKIRS I URM)))))))

> Klausimas

> Klausimas portretas
Ne,čia viskas vyko Leonido Brežnevo valdymo laikais.

Klausimas

Klausimas portretas
Tai ćia gal.prie mero Kupćinsko tais laikais dar buvo ar ne?

Kęstas

Kęstas portretas
Visų ES valdovų prasta reputacija. "„Amazon“ miškų ekspertas kaltina: Europos sutartis su Mercosur valstybėmis pagreitino miškų naikinimą ir kelia pavojų vietinėms saugomoms teritorijoms. Remiantis nauju tyrimu, miškų kirtimas vėl padvigubėja. Prasidėjus deryboms su ES, miškų mokslininkas Paulo Barreto perspėjo, kad, jei sumažės muitų tarifai, ir iš Brazilijos į Europą bus eksportuojama daugiau žemės ūkio produktų, miškų kirtimas Brazilijoje gali padidėti. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką) ypač vietinių indėnų tautų saugomų teritorijų kraštuose. „Daugelis miškų kirtimų yra tiesioginis Mercosur šalių ir ES politinių derybų rezultatas“, - rašo Barreto, kurį galima pamatyti „Imazon“ tyrime. „Dar prieš mus liepos mėn. Londono ekonomikos mokyklos ir 2020 m. rugsėjo mėn. Prancūzijos ministro pirmininko įsteigtos„ Ambec “komisijos atliktos dvi Europos studijos parodė, kad sutartis gali turėti neigiamų pasekmių.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Ar žmogus iśgeręs ponia Skaiste gali sesti už vairo.O jai koks atvejis kad ir menka avarija nr del jos kaltes kas stsakytu.hi nes buvo isgerusi o jai del jos kaltes bùtų.žuves zmogus, ka ji pasakytų jo vaiksms, tėvams.

rinkikas

rinkikas portretas
Kad yra labiau visuomenes nepasitikejima turinciu kandidatu.Uz Skaiste laiduoju,maja sunys. :)

Anonimas

Anonimas portretas
Gintarė Skaistė: "Aš labai gailiuosi dėl savo poelgio..." Korespondentas: "O , tai ką buvote prisidirbusi?" Gintarė Skaistė: " Nusidėjau skaistybėje"

Tai kad tas Beavis and Butthead paTS cccp laikais

Tai kad tas Beavis and Butthead paTS cccp laikais portretas
Studijavęs planinę ekonomiką ir mokslinį komunizmą..Kaip 21 amžiui tokie pražilę komsomolcai atsiduria valdžioje - gan didelė mislė.Nors Maldeikienė sakė, kad jis yra didelis nulis, lietuviams tai nerodiklis.. Na kagi, panašu kad šitie veikėjai bandys prastumti didesnius mokesčius smulkiesiems verslininkams, dirbantiems su individualia veikla.

čia priėjo berniukas

čia priėjo berniukas portretas
narkevičius buvo demaskuotas dėl įžūlios korupcijos, bet galimai lizinginiam prezidentui tiko, o 0,8 promilės prieš dešimtmetį atrodo laabai baisu.

O kodėl

O kodėl portretas
O kodėl dabartinis ministras negali toliau dirbti ministru? Jam pradėta reikšti pretenzijas, kad biudžete nenumatė to ar kito. Tai tada tegul dirba ir ištaiso, jei iš tikrųjų ką ne taip numatė ir savo kailiu atsakys.

Taigi

Taigi portretas
Jei tai būtų kokios kitos partijos atstovė, o ne konservatorių, tai būtų sumaišyta su žemėm. Bet kai konservatorių - tai viskas nubėga, kaip nuo žąsino vanduo.

ir

ir portretas
Vis tiktai, kokią prastą ministerių kompaniją pasiūlė premijerė: reputacijos blogos, kompetencijos įtartinos, pažiūros neaiškios. darbinių patirčių stokojama. Prastai.

Tikrai

Tikrai portretas
Čia ne tik prezidentas bet visa LT nepasitiki kaip akis laksto pas kandidate.

To M

To M portretas
Pritariu, kad jin gere ir gers. Megdavo lankytis liudnai pagarsejusiame Kauno, jau nebeegzistuojancio, “Underground pub” bare. Kai buvo Kauno tarybos nare. Galbut net gi ten islenkta taurele ir pakiso koja vaziuojant namo, nes labai jin dangste ta “skyle” kol aplinkiniai baro gyventojai, neapsikente pradejo skundus rasyt, iskart jautesi, jog baras turi “stoga” Kauno savivaldybej. Sis zmogus niekaip negali asocijuotis su tokiom aukstom pareigom, kaip finansu ministres!

Nijolė

Nijolė portretas
Visuomenė ja pasitiki, nes ją išrinko vienmandatineje apygardoje, o ne Veryga.

Anonimas

Anonimas portretas
Nžn.bet man tai labai užkliuvo prezidento pozicija,kai degė Alytuje padangų įmonė,tai buvo katastrofa,o prezidentas net šalyje nebuvo,ir nesidomėjo tuo.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Šita veikėja pas Prezidentą girta neatvažiavo. Pėsčiomis atėjo. Skvernelis vieno girtuoklio į ministrus neprileido. Kaip elgsis Šimonytė?

Tautvilas

Tautvilas portretas
Kam gi jauną , gražią , gabią mokslų daktarę apmėtote akmenimis , tik dėkokite , kad žmogus aukojasi dėl jūsų gerovės . Na ,o dėl jaunatviško paslydimo .kam gi neatsitinka , tai jaunystės klaida , kuri senai išpirkta mokslu , darbu ,atvirumu , nuoširdumu . Todėl susirinkime savo akmenis .

?

? portretas
Ant kiek supuvusios tos trys valdanciuju partijos.Kad ministro normalaus pateikti negali.

Rekomendacija

Rekomendacija portretas
Reputacija tai ne kokia.

NA NA

NA  NA portretas
šita panelė ,šimonytė skaistė suspėjo ne tik girta vairuoti mašiną ,o tai rodo ,kad ji neturi atsakomybės jausmo ,bet ,---------ji bandė dar nusavinti ir valdišką žemės sklypą ,dar dalyvavo bandant užgrobti pensijų fondus ,anūkėlis ,šimonytė skaistė ir šimonytė ingrida ,šita trijulė net naudojosi konstitucijos teismais savo aferose , mergužėlė ne naujokė aferose ,tik dar nežiūri įžūliai į akis sėkmės ,atėjo laikas kai landsberginių gauja NETURI ne vogiančio ir ne meluojančio gaujos nario ,

Pazeidziamas zmogus

Pazeidziamas zmogus portretas
Alga didesne isgerti gales daugiau faktas.Is biudzeto kad nepradetu vagiliauti jei nores po restoranus palakstyti.Verslo magnatai gali itakoti pigu reikes prabangiems gerimams.

M

M portretas
Jinai gėrė ir gers tik ne už vairo o ras vieta

įspūdis

įspūdis portretas
Kartais susidaro įspūdis,kad Lietuvoje pasirodyti girtam viešoje vietoje yra didesnė nuodėmė,negu vogti...

O kokia

 O kokia portretas
prezidento pirmojo patarėjo reputacija???????????????

Manau

Manau portretas
Kad jos reputacija ne iš gerųjų,todėl jos nepasitikėčiau.Reikia čia stiprios rankos ir gerų smegenų.

Gudrutis

Gudrutis portretas
Manau kad šitai mergaitei nereikėtų kandidatuoti vien dėl praeities.Jei ministras tai gali,kodėl AŠ ne.

GERA TURETI DRAUGU

GERA TURETI DRAUGU portretas
Labai norime ,kad apie Simonyte butu ir jos drauges,juktada jau yra platesnes galimybes.Prisimenam mes ja. Kaip tik labai tinkama i sia ministerija - bus galima labai draugiskai bendradarbiauti.I SVEIKATA.

Jo jo

Jo jo portretas
Dar po du...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Dar po viena.....................

Galerijos

Daugiau straipsnių