Quantcast

Prezidentūra – už didesnių lėšų skyrimą savaitgaliais dirbantiems medikams

Vyriausiojo prezidento patarėjo Simono Krėpštos teigimu, yra verta didinti darbo užmokestį savaitgalį dirbantiems medikams.

„Reiktų įvertinti tai, kad didesnis atlyginimas medikams yra tik kruopelytė tos kainos, kurią šalis moka už griežtą karantiną ir subsidijas. Pagaliau žmonių gyvybės yra neįkainojamos. Tai turbūt yra tikrai verta skirti tas lėšas medikams, dirbantiems savaitgalį“, – argumentavo S. Krėpšta.

Per paskutines tris dienas, prezidento patarėjo teigimu, gauta daugiau kaip 130 tūkst. vakcinų. Todėl siekiant tikslingai išnaudoti šį kiekį, anot S. Krėpštos, skiepijama bus ir švenčių dienomis.

„Didieji miestai yra pasiryžę aktyviai skiepyti ir artimiausiomis dienomis. Vilnius dirbs visas šventines dienas, Kaunas labai aktyviai dirbs ryt, poryt ir šeštadienį, na o mažosios savivaldybės taip pat girdime planuoja dirbti laisvomis dienomis ir naudoti tas vakcinas“, – teigė vyriausias prezidento patarėjas.

„Žinome, kad šiandieną daugelį savivaldybių pasieks naujos „AstraZeneca“ vakcinų dozės“, – sakė vyriausiasis G. Nausėdos patarėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rusijos nacionalinės šventės proga

Rusijos nacionalinės šventės proga portretas
O apie KGB rezervisto dukros - Seimo pirmininkės privačių interesų konfliktą Ado Jakubausko nušalinimo istorijoje prezidentūra pasisakyti bijo?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių