Quantcast

Prezidentūra: pritartume trumpam „Brexito“ pratęsimui

  • Teksto dydis:

Prezidentūra teigia, kad Lietuva sutiktų dėl techninio „Brexito“ pratęsimo kelioms savaitėms, o dėl ilgesnio termino reikėtų išsamesnių diskusijų.

Tai prezidento Gitano Nausėdos atstovai sakė po to, kai Europos Vadovų Tarybos pirmininkas Donaldas Tuskas rekomendavo suteikti Jungtinei Karalystei „Brexito“ pratęsimą.

„Lietuva sutiktų dėl techninio „Brexit“ susitarimo pratęsimo kelioms savaitėms. Sutarimas dėl ilgesnio laikotarpio taip pat gali būti svarstomas, tačiau ši alternatyva pareikalautų platesnių diskusijų su visomis ES narėmis ir jų rezultatus kol kas sunku prognozuoti“, – BNS informavo Prezidentūra.

Jungtinės Karalystės parlamentarai antradienį atmetė premjero Boriso Johnsono (Boriso Džonsono) planus dar šią savaitę patvirtinti Britanijos išstojimo iš Europos Sąjungos susitarimą.

Iki šiol buvo numatyta, kad Britanija ES paliks spalio 31-ąją. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kas klausys socubagyno? geriau pasiulykit referenduma tai bent tauta pagirs nes juos irgi uzkniso visa ta monarhuja ir pabegeliai kuriuos nera kam isrusiuot ir pasiust namolio negi scotlandjardas toks bejegis ir laukia ka pasakys jav o jai dzin visi,,,,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių