Quantcast

G. ir D. Nausėdų, premjero, V. Landsbergio COVID-19 testai – neigiami

Grįžti į straipsnį

>ot

>ot portretas
Tai tavo konservatnike laikas baigiasi ir niekad negryš.:D).Be reikalo susieje juoduosiu metodus aptarinėjat - jus žmonės kaip ir liberastus-ped erastus jau prakeikė. Nieko nėra labjau piktinančio kaip tie kurie išduoda širdingumą, sąžinę, Tėvynės meilę ir savo Tautą.Žulikai prakeikti

ot džiaugiasi

ot džiaugiasi portretas
-vatnykai ,stribvaikia, kgb ystai "žodzio laisve" Taškosi komuniagų snargliais :))Lokit neloje, nebegrys jusu magde , dekojanti okupantams, nebegryš komuniagos ir ruskiu valdzia :)

as

as portretas
visi zmones kaip zmones bet vienas suuuuuuddddmala

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
Jis KGB-istas labai gražiai iš šono žiūrisi,matosi kiek žemių ant savo kupros prakilnojo.Kokią pagarbą jam jaučia n.Sėda,neaišku.

Anonimas

Anonimas portretas
Covid per švelnu,bet būna,kad nelieka jokios vilties...taip,kad nesidžiaukit tokie kaip och ir ach.Žydų nemėgsta visam pasauly.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Kuprius be svajonės - tai lyg šuva be sparnų"

och...ach....

och...ach.... portretas
zuvo paskutine viltis..........

aš portretas
užMotinos nugriovimą būtų teisinga gauti virusą,bet zarazos zaraza neima pasirodo.

Anonimas

Anonimas portretas
>pensininkė,kaip galima nežinoti Lietuvos tragedijos,Pirčiupio kaimo gyventojų`kartu su vaikais,suvarytų i kluoną ir gyvų sudegintų... o motina netyčia likusi,laužė sau rankas dėl viduje degančio sūnelio.Kaip galėjo "patriarchas" duoti įsakymą nugriauti paminklą MOTINA?Tai pasityčiojimas iš lietuvių tautos kančios.Pensininke,iš kur esi,kad tokia buka?

Kavenskis

Kavenskis portretas
O kas tas KAPSIUS rudu kostiumu (didele nepagarba renginiui ir aplinkiniams ). Ai cia gal tas kur giriasi esa Lietuvai laisve padovanojo ?????!!!!! KVAILYS !!!!!

pensininkė

pensininkė portretas
man irgi neaišku kodėl nuvertė tą paminklą ir pastatė bruto parke gal aš ne taip suprantu ką ji vaizdavo ar vien tam kad ji pastatyta sovietmečiu

Anonimas

Anonimas portretas
Labai blogai daro...prisišauks dievo bausmę.Paminklas MOTINA stovėjo daugelį metų,primindamas fašistų žiaurumą,juk buvo sudeginti kaimo gyventojai,niekuo nekalti,tik įtarti,kad tarp jų yra vokiečiams nepritariančių asmenų.

kapsas

kapsas portretas
Na nors stukačiaus dėdulės galėjo būti teigiamas, bet šito išgamos net ir korono virusas neima.

??????? \\\\\...////

???????   \\\\\...//// portretas
Ką žydo koroė neima,kad be kaukės,bet įtariu gali apkrėsti kitus.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad G.Lanzbergio šeimos 'versle' būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

Gaila tokios senatvės

Gaila tokios senatvės portretas
Diedukas bent daugiau sanatorijose laiko leistų o dabar matosi kad ilgas sėdėjimas prie stalo su savo niekam neįdomiomis rašliavomis ne į gera jam. Nėr žmonos - nėr kas pasirūpina..

taigi

taigi portretas
Jie visi privalo karantinuotis 14 dienų,nes dabar darytas testas niekinis, dabar ir pamatysime ar Lietuva teisinė - demokratinė valstybė :)

pritariu

pritariu portretas
> negražu. Na taip, draugas brėžnevas prastai atrodo.

negrazu

negrazu portretas
negi nebuvo kam pasirupinti ,kad zmogus atrodytu graziau, tiek dirbo Lietuvai ,o foto lyg tycia nekokia, gal nebuvo sunku pasirupinti ,kad kas nors islygintu kostiuma? Nusipelnusi zmogu pristatyti sioje aplinkoje privalu ko geriausiai, o viso to ir truksta ziurint o foto.

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
To velnio išperos kupriaus KGB-isto ir velnias neima.

Dievo Pirštas

Dievo Pirštas portretas
Kiek gyv Braz ir kiek Landb

Čiubaka

Čiubaka portretas
teisingai, vieni po karo atstatinėjo Lietuvą, kiti naktimis plėšikavo. Šlovė miško banditams

ANONIMUI

ANONIMUI portretas
Po antro pasaulinio karo Čerčilis, Ruzveltas ir Stalinas Jaltos konferencijoje pasirašė antro pasaulinio karo pabaigą ir padalino Europą įtakos sferomis. Bepročiui anonimui dar aiškiau pasakysiu - Jaltoje buvo pasirašyta TAIKOS SUTARTIS. Klausimas - su kuo kovojo tie "partizanai"? Su Amerika, Anglija ir Tarybų sąjunga?

Anonimas

Anonimas portretas
JEIGU JIE MISKO BANDITAI TAI TU STRIBO ATMATA IR RUSKIU PAKALIKAS.

as

as portretas
gaila kad koncervagiu stabo testas neigiamas galetu bt atvirksciai na bet ir taip rusofobija duoda vaisiu koks sulinkes koncervagiu stabas oi nekeip atrodo nekaip......

Toks posakis.

Toks posakis. portretas
Rusijoje sakoma "Zaraza k zaraze nepristajot"

SISIRINKO NIEKŠŲ GAUJA...

SISIRINKO NIEKŠŲ GAUJA... portretas
Toje vietoje stovėjo paminklas MOTINAI. Tai, kurios sūnūs, dukterys, vyrai padėjo savo galvą kovoje prieš vokiškąjį fašizmą. Šiandien NIEKŠAI toje vietoje pastatė paminklą miško BANDITAMS, kurie po antro pasaulinio karo dar 10 metų "kovojo" su tais, kurie atstatinėjo sugriautą Lietuvą...

As

As portretas
Jie gi nesirgs.tik mes gi.jie must.valdo

tai

tai portretas
Neigiamas tai puiku, o tai privalomos savizoliacijos po kontakto su sergančiuoju ( net nuotraukose šalia ir ilgai) nebus? Savizoliacija privaloma tik gojams runkeliams? dzYmakraCyja :)

koks ten ubagas susirietes

koks ten ubagas  susirietes   portretas
sone stovi ?????

NA NA

NA NA portretas
kaip čia suprast ,----------Nausėda paskui save tempiasi savo apsaugą žydelį landsbergį ,ar žydelis tampo Nausėdą ,ten kur apsilanko landsberginiai kyla viruso pandemija ,,,,sėkmės ,Lietuvą be landsberginių , laisva Lietuva be pykčio ir karo ,,,,kodėl Raseinių meras nesiėmė priemonių mažinti viruso plitimą ,nors jau prieš savaitę smarkiai pakilo sergančių žmonių skaičius , ,įdiotas aukojo žmonęs ,kad palinksmintu landsberginių gaują ant Kryžkalnio kalno ,,kur landsbergis organizavo buvusio paminklo "MOTINA "sprogdinimą ,,,,,,

Cha

Cha portretas
Svarbu, kad ožio netyrė.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas uz tyrimus sumokejo?

Galerijos

Daugiau straipsnių