Quantcast

Prezidentūrą palieka dar vienas patarėjas: perviliojo Seimo pirmininkė

Darbą Prezidentūroje užbaigti nusprendė Jūratės Šovienės vadovaujamoje Teisės grupėje dirbęs teisininkas ir publicistas Aleksandras Radčenka. Jis prie šalies vadovo Gitano Nausėdos komandos prisijungė praėjusių metų rugpjūtį.

Prezidentūra Eltai patvirtino, kad Teisės grupėje dirbęs A. Radčenka traukiasi iš patarėjų komandos. Pasak šalies vadovo patarėjo Rido Jasiulionio, teisininkas priėmė Seimo pirmininkės kvietimą prisidėti prie jos komandos.

„Darbą Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijoje baigia Teisės grupės patarėjas Aleksandras Radčenka. Jis priėmė Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen kvietimą užimti jos patarėjo teisės klausimais pareigas“, – Eltai trečiadienį sakė R. Jasiulionis.

Jis priėmė Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen kvietimą užimti jos patarėjo teisės klausimais pareigas.

ELTA primena, kad apie pokyčius G. Nausėdos komandoje Prezidentūra pranešė ir šių metų kovo pradžioje. Tuokart informuota, kad iš kanclerės pareigų pasitraukė Algė Budrytė, atstovas spaudai Antanas Bubnelis ir dar du komandos nariai. Prezidento kanceliarijai nuo kovo 15 dienos vadovauti ėmėsi Agila Barzdienė.

Kovo mėnesį įvyko pokyčiai ir prezidento komunikacijos grupėje. Šiai grupei vadovauti ėmėsi buvusi finansų ministro Viliaus Šapokos atstovė spaudai Raminta Stanaitytė-Česnulienė. Ji pakeitė R. Jasiulionį, kuris iš komunikacijos vadovo pareigų perėjo į kitas pareigas ir šiuo metu koordinuoja Prezidentūros bendradarbiavimą su visuomeninėmis organizacijomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oliahsandras pakeite orentacija

Oliahsandras pakeite orentacija  portretas
matomai netycia buvo susidures su rackevicium bendram Seimo tualete ....patiko..... ir Nauseda prarado patareja ... bet issaugojo savo raukus....

matosi

matosi portretas
kad bus kaip su Trumpu atliko /sizifo/ paslauga ir ciuozk poilsiui juk ta visa bardeli ir verda briuselio ir VRK iremyti liberlaisvi nuo betkokios atsakomybes statytiniai ir juos prezidentas privalo su. tautos referendumu nedelsiant atstatydinti kol jie /neprivyre daugiau koses/ kuria srebsim visi mastyk prezid ente savo galva nes kai keli/os tai /vaikas be galvos/ bet tauta dar jos neprarado tai veik ir sekmes ir geru sviesiu svenciu su seima ir padek Dieve kovoje su siuo blogiu;;; senjoras 84m Amen...

Balamutas

Balamutas portretas
Yra vyrų, kurie nepakenčia, kad jiems vadovauja vyrai. Jiems reikia motiniškos, moteriškos griežtos globos. Todėl tokie, kaip tikri vyrai sako, patys lenda moterims po padu. Gera ir jokių rūpesčių.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių