Quantcast

Prezidentūra nepritaria Vyriausybės iniciatyvai dėl kainų reguliavimo

Grįžti į straipsnį

Ramas

Ramas portretas
Nesuprantate esmės. Kylant kainoms,per PVM ,bus didesnė grąža biudžetui.Ko ir nepasakė DIDYSIS ekonomistas.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Lietuvos gauja , dar tik galvoja . O tai turėjo būti paruošta sausio mėnesį .

Nigga

Nigga portretas
Pandemijos, Stichiniu nelaimiu ir Karo atveju kainu reguliavis butinas! Zmoniu aprupinimas vaistais ir maistu neturi buti gobsiu sekuliantu pasipelnijimas! Krizes atveju gelbet ne fondus ar sudbankius o zmones!

taigi

taigi portretas
Dar kovo pradžioje sveikatos apsaugos ministras siūlė įvesti karantiną ir uždrausti masinius renginius, bet "kažkas" iš Daukanto aikštės rūmų iš jo atvirai tyčiojosi ir demonstratyviai vyko į užsienio keliones bei dalyvavo krepšinio varžybose.

O as

O as portretas
nepritariu jusu nepritarimui.

pasireguliuokit kadrus - reputacija prasta, proteliai kiauri

pasireguliuokit kadrus - reputacija prasta, proteliai kiauri portretas
Jie nesugebėjo dirbti - tie prie lovio sulindę nuo 1990. Jie gavo net mokslo laipsnius, pedagoginius vardus – už nuo provincijos studentų nusirašytus referatėlius, kai iš 2-3 referatėlių suklijuodavo daktarinę ar koks tautietis atsiųsdavo iš Amerikoj esančios bibliotekėlės medžiagos, irgi kokia moterytė darbštuolė rašliavą sutvarkydavo pagal reikalavimus ir tada kokia karlikinė papūga su beždžionėlės galvele eidavo gintis – juokai iš plačiasnukės Andri…. ar tatos kupriuko, jie negabūs, tesugebėję skaityt iš lapelio ką kiti parašė, turi patologinių apsigimimų patys ir užveisė išsigimusių palikuonių. Ant Lietuvos kaklo - prašinėjančių parazitų armijos, kilmė - parvykę iš Sibirų, kur skundė kitus ir vogė mirusiųjų dokumentus, biografijas, titulus, nuopelnus ir net kūrinius.

Anonimas

Anonimas portretas
Batka gerai pasake: kas kels kainas arba liuosuos zmones is darbo, tokias firmas uzdaryti visam laikui. O cia, laizo uzpakalius "viarslininkams"... :D

TIKRA TIESA

TIKRA TIESA portretas
Kainų reguliavimas, tai socializmas, P.Korėja ir t.t.

Kęstas

Kęstas portretas
Buteliuko kaina - 95 JAV doleriai: "Įpusėjus pandemijai, kai kurios parduotuvės imasi neįprasto būdo, siekdamos atgrasyti nuo savanaudiškumo. Vienoje Danijos parduotuvėje buvo išplatintas ženklas po rankų dezinfekcinio skysčio lentynomis, kad vieno buteliuko kaina yra apie 4 JAV doleriai, o antro buteliuko kaina - 95 JAV doleriai." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių