Quantcast

Prezidentūra: negalima pasiduoti Maskvos primetamoms žaidimo taisyklėms

Grįžti į straipsnį

dėdė ignas

dėdė ignas portretas
Aš pamišėlis aš visai nusikalbėjau, Lietuva turėtų grąžinti vokiečiams Memel, tik tada būtų įvykdytas istorinis teisingumas.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Biški nusikalbejau bet Putina ir Gabrieliu aš myliu

cha

cha portretas
Argi RU primeta kokias taisykles Lietuvai ?Jie net dėmesio nekreipia į LT.Kai norės tai pasiims susitarę su JAV.Kaip jau ir darė .Atgrasymas?Turint tiek kareivių ir technikos tai galite tik kokio nedidelio RU miesto gaisrinę užpulti ir atgrasyti .Reikalus sprendžia ES ,o ne LT ,Jau pridirbote tiek ,kad yra už ką išmesti iš ES .Tai reikia gal kuklumo ir žiūrėkite į estus ..Galėjome turėti pigią elektrą iš astravo ,dabar ją perkame iš latvių ar estų ir mokame ne pagal savo galimybes.

Anonime,

Anonime, portretas
eik, iš sielvarto , nusigraužk uodegą, kremliatroli.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Reikalaudamas nuolaidų iš ES ir NATO Rusija pirma turėtų išvesti savo ginkluotas pajėgas iš Karaliaučiaus (Kaliningrado), Moldovos, Ukrainos (Krymo), Užkaukazės, Baltarusios. Tik tada kalbėti apie derybas.

Cha

Cha portretas
Jusu niekas neklaus lochotronu kontora

Anonimas

Anonimas portretas
Mes nepritariame Nato ir JAV veiksmams pasieniuose.Rusiją per ilgai delsė o dabar sunku bus įveikti Nato ir JAV okupnatus.Faktiškai Ameriką ir Nato okupuoja visas minėtas šalis, tai Baltarusiją, Ukrainą, Pabaltijį ir Kitas buvusias Tarybų sąjungos sudetyje šalis.O Gorbačiovui turi būti gėda ,pardavė savo tėvynę ir pabaigo i Ameriką.

Galerijos

Daugiau straipsnių