Quantcast

Prezidentūra kreipėsi į Ž. Pavilionį ir etikos sargus: galėjo būti sulaužyta Seimo nario priesaika

Grįžti į straipsnį

Zilvinui Idiotui

Zilvinui Idiotui portretas
Is galvos mesla issikuopk ir tarakonus issigaudyk.

jo AKYS pastoviai stovi IŠGASTYJE - s t u l p u,

jo AKYS pastoviai  stovi IŠGASTYJE - s t u l p u, portretas
jo vizualinė laikysena visada s t r e s i n ė - kaip n u s i k a l t ė l i o .-- Tai parodo, jog pas šią asmenybę ne visas PROTAS namuose.

>

> portretas
Bobeles nebezino,kas yra kas !? P.S Konstitucijoje nera "prezidenturos",NERA !

Manau ,

Manau , portretas
reikia vyti lauk tą Pavilionį iš seimo ,nes tai jis sieja neapykantą tarp seimo ,ministro ,konservų partijos ir Prezidentūros .Aiškiai matosi,kad jam su psichika ne visai gerai ,pastoviai priekabiauja ir niekina Prezidentą ir Prezidentūros instituciją . Kiek gi galima kęsti jo nesąmones ir susireikšminimą ? Tiesiog gėda skaityti nesveiko Pavilionio įžeidinėjimus ir dėl Ušacko ,nors jis dirbo tik Ušacko padejėju diplomatinėje tarnyboje.kad jam su proteliu blogai ,tai matėsi kai paliko savo didelę šeimą ir susidėjo su mokyklos laikų drauge .Anot liaudies išminties "kai pimpaliukas užspaudžia šlapino pūslę ,o mižaliukas pakyla ant smegenų ,tai iš tokio vyro nieko gero nelauk ",todėl ir dabar kelia destrukciją tarp vyriausybės ir prezidentūros .

konservatorius PAVILIONIS ne tik l i g u i s t a s, bet

konservatorius PAVILIONIS  ne tik  l i g u i s t a s, bet portretas
galimai, yra ir n e p a k a l t i n a m a s , tai rodo jo kaip SEIMO nario pastoviai NEADEKVATŪS v e i k s m a i ir laikysena-- kompromituojantys SEIMO nario mandatą - tokie neturėtų SEIME a t s t o v a u t i Lietuvos gyventojams.

Žilvinas Ručyzna

Žilvinas Ručyzna portretas
esi gyvenimo kliurka geriau krysas gaudyt

Vidmantas

Vidmantas portretas
Ž.Pavilionis vis giriasi apie savo darbus diplomatinėje tarnyboje. Tik visiškai kvailam gali būti neaišku, pagal kieno protekciją jis papuolė į diplomantų būrį. Neduok Dieve, jei dar nors vienas toks kvailas atsirastų diplomatinėje tarnyboje.

PENSININKAS JUOZAS

PENSININKAS JUOZAS portretas
Susireikšminęs Ž. PAVILIONIS nori ambasadoriaus posto, argi neaišku . Siūskite jį į Barbadosą ir bus ramu.

...

... portretas
sitas neadekvatus nepakaltinamas...Tai nezino su kuo kalba,tai Gruzijoj samokslus kuria,tai prezidento patareja uzsipuola..

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
prezidentūra nusprendė nuslėpti atsakymus nuo Lietuvos . nėra ko stebėtis kai kliurka prezidentas . jie matai skaito save aukščiau už Lietuvos piliečius . Labai geri klausimai ir privalo valstybės tarnautojas atsakyti .

sita

sita portretas
tipa is bergsaikos tikras salies vadovas po tokiu cinisku politkalbu turejo iskarto pasalint o sis dar turi izulumo dangstyti anukeli kuris saliai pridare milz inisku nuostoliu nepamatuotom kalbom o gal samoningai tai jau baudziamoji byla ======

Man konservatorius priesaiką pažeidė

Man konservatorius priesaiką pažeidė  portretas
jau kada kalbėjo NEŽINODAMAS TIKSLIAI su kokiu asmeniu apie šaiką , kubos/latino mafiją ir kokie jie visi savi !!!! Valstiečiai jau tada siūlė jį vietrinti iš komiteto !!! Deja , BALSŲ daugumos principu, seimo liberkonservatos , laisvi ir liberalūs konservatorių Pavilionį išgelbėjo . Nuo tada , man visa ši šaika , prarado bet kokį pasitikėjimą ! Ir aš neklydau . Jie suįžūlėjo ir atvirai pradėjo kenkti valstybės prestižui , spausti net prezidentūrą ? !!!!

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
MAMA AUSRIJA MARYJA POVILIONIENE POLITIKOI BUVO PRIEDURNE IR SUNELIS LYGIAI TOKS PATS KUBOS MAFIJOS TEVAS?:)))))HA

uzdarykit ta URM idiota y durnyna pagaliau

uzdarykit ta URM idiota  y durnyna pagaliau portretas
kiek galima tyciotis is Tautos ir valstybes,,,,,,

>

> portretas
Kaip suprantu pr.motereliai vei "ciklas" ... !?

Durnių laivas

Durnių laivas portretas
Na kiek dar terliositės su tuo Poviloniu ?Jis pastoviai nusikalba.Jeigu taip elgtųsi kitų partijų nariai,tai senai būtų prikalti prie kryžiaus.Tai susidarė šutvelė,kuria jaunimėlis išrinko.Tai nejaugi jie iki kadencijos galo taip ir kvailios?Jau ir Prezidentui,kurį išrinko tauta,nėra vietos dėl visokių povilonių.

Jurgis

Jurgis portretas
Matomai \ne\veikia prezidentas ir prezidentūrėlės. Prisišneka nesąmonių prezidentūrėlės...kai kuriuos prezidentas pakeičia, nusiplaudamas rankas,o chaosas tai vyksta.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
žemas lygis.........

Galerijos

Daugiau straipsnių