Quantcast

Prezidentūra kartoja: vienintelis kelias susisiekimo ministrui – trauktis

Grįžti į straipsnį

Tiesa

Tiesa portretas
Teisingiausias prezidento sprendimas butu patraukti visa vyriausybe su parlamentu ir surengti naujus rinkimus saziningu ten jau senai nelike Ir sviesa ir tiesa jiems jau senai keliu nesviecia

BAISU...

BAISU... portretas
Blemba Vilniu uteles uzpuole -ten skubiai tvarkykytes.

deinis

deinis portretas
Prezidentūra ,algis žemiau plintuso ,LIETUVĖ virš visų plintusų ,kiek yra niekšingų padarų ,kad siugrriauti vyriausybės darbą ,kad pakenkti Karbauskiui ,kad nepriimtų biūdžėta ,iš kur tas toks niešiškumas ,kad kenkti o padėti išlipti iš esamos padiėtės

Anonimui

Anonimui portretas
Kazin kas yra, tavo manymu, ta visuomene? Tikriausoai tik tu ir dar keli apkvaiše sovietiniai troliai ar uz pinigus dirbantys judošiai. Savo nuomones nedrisk visu vardu rasyti. Visuomenes nuomone yra visai kita. Skatyk Janeliuno straipsni apie tavo mylimus parazitus.

Anonimas

Anonimas portretas
O man pradeda patikti p.V.Tomaševskis;žmonėms siūlo gerus dalykus,o už savo kolegą taip pat moka "pastovėti'.Lenkai jau tokie:dėl savo principingumo jie netapo socialistinių respublikų sąjunga,o Lenkijos liaudies respublika LLR.O mūsų prezidentas,jei neapsirinku, atrodo prijaučiantis konservatoriams,kurie visiems labai įsipyko.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip supratau, tai naujas ministras "užkliuvo" vadinamą "pašto grupuotę" , dabar kaip tik vyksta pašto nekilnojamojo turto prichvatizacijos vajus.

Ne politikas

Ne politikas portretas
Štai ir pirmas mūšis! Kas teisus, tai aišku! Jeigu neatstatydins ministro? Tai valstiečiams amen?!.

as

as portretas
noretusi suzinoti ,kas ta visuomene ?ar tik ne ta kuria ministras pajudino.del blogai atliktu darbu?

manau

manau portretas
prasidėjo visiškas pašto pastatų , esančių centrinėse miestų vietose, leidimas privatizavimui, pensijų išnešiojimo funkcijos perdavimas privačioms kompanijoms, pensijų skyrių virtimas komerciniais kioskais ir t.t., taigi pašto valdybą išvaikiusiam ministrui, darančiam gerus darbus, padėkoti reikia, o ne priekabiauti dėl kažkokių pietų

Anonimas

Anonimas portretas
>ALGIS . Tai pasiilgai naktinių reformų, guminių kulkų ir dujų kvapo?

ALGIS

ALGIS portretas
PREMJERAS PARODĖ , KAD JO PRIORITETAI ŽEMIAU PLINTUSO , KARBAUSKIS TAIP PAT , KO TADA NORĖTI LIETUVOJ , KAI TOKIE VALDO

tai

tai portretas
Dar tegu prezidentūra paaiškina esą trisdešimt metų visi politikai susimokėdavo už kviestinius pietus ar vakarienę :) Ar pats Gitanas susimoka, gi sąskaitą turi ne menką ?

lietuvė

lietuvė portretas
Konservatoriai užsuko eilinę audrą stiklinėje, kelia bangas smulkmenose. Tik aklas nemato, kad prisikabino dėl niekų. Kažkokie pietūs konferencijų metu - nei žmogus jų prašė, nei jam jų reikėjo - ale taip atsirado kabliukas, prie kurio prisikabinus, galima patriukšmauti, sukelti triukšmo - kad pamirštume konservatorių praskolintą Lietuvą, nepateisinamai brangiai nupirktą laivą ir t.t. Juk reikia kažkaip nukreipti dėmesį nuo didelių dalykų. Prezidentas užkibo ant gudriai paspęstų spąstų. Ir turime vėl "nestabilią" situaciją, tipo verskime valdžią, trukdykime jai normaliai dirbti. Niekšai, paskendę smulkmenose.

...,vakar AS!!! paTEIKIAU apie tai AKCENTELI...,

...,vakar AS!!! paTEIKIAU apie tai AKCENTELI..., portretas
siandien jau nebesi KARTOSIU...,JUS tur but ZINOTE???...,kad AS!!! megstu paSAKYT KA GALVOJU...TASKAS

Anonimas

Anonimas portretas
Pajudino "pašto" vagių grupuotę, kad sujudo patriotiški vagys :) Šiaip, ministras kaip ministras, trisdešimt metų tokie buvo ir toliau bus, tik kad šis neparankus susiformavusiam vagių klanui.

Anonimas

Anonimas portretas
O vis tik reiktu atsistatydinti.

Tas pats Petras

Tas pats Petras portretas
Žmogelis gal ir atsistatydintų, bet anot jo -" Aš dirbu valstybei svarbius darbus". Atseit, neturiu laiko tokioms smulkmenoms kaip atsistatydinimas:)

manau

manau portretas
Pradžiai tegu moralinis antiautoritetas nugriauna stiklinį svetimkūnį Puškornių atodangoje, o tada apie sąžinę ir moralę tauzyja.

Galerijos

Daugiau straipsnių