Quantcast

Prezidentūra gina A. Verygą: reikia keisti krizės valdymo modelį, ne vadovą

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
Dziaugiames ,kad ministras vyriškai nepasiduoda jokiai provokacija.Garbingai atsikerta.Auksto rango šunys pakilo,bet Jis atsikerta be arogancijos ir paniekinimo.

Gima

Gima portretas
Noretusi “ brifinguose” isgirsti ka padare daro ir darys vidaus reikalu ministre su neklauzodomis pilieciais platinanciais covid19 , susisiekimo ministra , kaip organizuoja butinu priemoniu tiekima ir kaip pradejo organizuoti apsauga gyventoja s nuo masinio tautieciu parvezimo, kur ir kiek slyer financu minesterija., kaip prisideda kariu pajegos. Premjeras su Veryga ir visa sia svita turi teikti informacija ir nustoti ant vieno zmogaus karti visus su is!

Gaila

Gaila portretas
kad prezidentūra nežino jog Lietuvos SAM neturi savo vaistinių tinklo, o jos visos yra "verslo" rankose. Kodėl nesikreipiate į jas visi kritikuojantys p. A. Verygą....

VV

VV portretas
Tai va ir pasirode gitanas visu grazumu

Arunas

Arunas  portretas
Tik dziaugtis reikia .kad zmogus dirba . visose salyse visko buna tokiu atveju . Uzciaupti reikia kvailas sapaliones . Gana Gabriuko nusisnekejimo .Jau nepateks per rinkimus . zmones mato ir masto .Sveikatos ir stiprybes dirbantiems .ACIU .

Prieš kaltindami p.A.Verygą,

Prieš kaltindami p.A.Verygą, portretas
reikėtų pasižiūrėti kaip kitose pasaulio valstybėse vyksta kova su pandemija : lygiai taip pat visko trūksta ,lygiai taip pat dalis žmonių nesilaiko karantino režimo ir t.t. Negi ir ten visi,,verygos"( kiti gyvūnai, suprask asilai ) .Tikrai retas kas norėtų DABAR (ir ne tik dabar)p.A.Verygos vietoje . Stovėti ir žiūrėti iš šono ,bei laidyti strėles į žmogų ,daug sugebėjimų nereikia : patys kai kurie žmonės NESUGEBA net karantino režimo laikytis ir sėja aplinkui virusą . Stiprinti komandą būtina,bet visą laiką neigti Sveikatos apsaugos ministro darbą taip pat yra nesąžininga .Ką be centrinės valdžios nurodymo padarė miestų valdžios - tik su susierzinimu kaltino centrą,kad namų darbų nepadarė !

Galerijos

Daugiau straipsnių