Quantcast

Prezidentūra: G. Nausėdai pavyko atkreipti Europos vadovų dėmesį dėl Rusijos veiksmų

Grįžti į straipsnį

Jonui

Jonui portretas
Tu ne Jonas, o Ivanuška-duračiok.

.

. portretas
A.Merkel ir E. Makronas ryškūs politiniai lyderiai, globalistai, su jais derinasi kažkiek JAV ir Rusija. O G. Nausėda jiems netinka, matosi susitikimo epizoduose, tiesiog užsizaides smėlio dėžėje, nori būti rusus kertančiu tuzu.

Jonas

Jonas portretas
Šis komentaras Lryte nepraėjo.

Jonas

Jonas portretas
G.Nausėda ir toliau vaidina Landsbergio sutelktos iš komunistų, kagėbistų ir aferistų gaujos narį. Ta landsberginė gauja per apgaulę ir prievartą ir toliau parazituoja Lietuvoje vykdydami neteisėtą privačių valdų administravimą. Juk milijonas lietuvių paliko Lietuvą dėl landsberginių parazitų siautėjimo ir godulio apimtų administratorių neteisėtos veiklos. O juk viso to blogio nešėjas ir įkūrėjas yra nusikaltėlis Nr. 1 V.Landsbergis. Jeigu nė viena politinė jėga nereikalauja už milijoninį žmonių nuostolį teisti V.Landsbergį,- reiškia visa partinė sistema yra landsberginė gauja, nors atskiri nariai ir vaidina skirtingus vaidmenis. Bet jie vistiek yra viena.

Trūksta konstruktyvumo

Trūksta konstruktyvumo  portretas
Kodėl visi mūsų vadovai ieško problemų užsienyje ir tik mato tik jas? Geriau pradėtų ūkį šalies viduje tvarkyti. Turime daug sferų kur darbo per akis, ir sveikatos apsauga, ir augantis nedarbo lygis, kylanti infliacija ir t.t. Kam bus reikalingas istorijos teisingumas, jei lietuvių neliks?

Galerijos

Daugiau straipsnių