Quantcast

Prezidentūra atsakė A. Verygai: ministras siekia atsikratyti atsakomybės

Grįžti į straipsnį

T

T portretas
Sodint ta plikiu ir kuo gteišiau

čia viskas aišku

čia viskas aišku portretas
geriausia gynyba - puolimas. Buvo keista, kai Veryga susidėjo su jais, atrodė šis žmogus negali to padaryti, o dabar matosi viskas visu gražumu.

Apgailėtini

Apgailėtini portretas
Dabartinių gandragalvių valdymu patenkinti tik patys gandriniai.Argi gali nesipiktinti bent kiek padoresni žmonės tokiu niekšeliu Veryga,nepraustaburniu juodnugariu Skverneliu,melagiu per visą pilvą Karbauskiu ir visa kita mėšlina kompanija.Tokio purvyno Seimas nėra iki šiol matęs.

tomas

tomas portretas
o jums neatrodo jog prasideda politinaii zaifimai pries rinkimus? I lauza ta velnia Veryga uz tai kiek jis zmoniu nuzude su savo isakymais.

jo

jo portretas
Įdomus tas "aukštas ir gražus" veikėjas, suprask ministrui aiškina tu dirbk, dirbk, o mes tave lazdavosim ir tratinsim. Tiesiog gerovės valstybė :)

Anonimas

Anonimas portretas
>chachali, tikrai žinai ir atsakai už žodžius įstatymo nustatyta tvarka?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gudrūs tie gandragalviai. Prisidengdami rūpesčiu žmonių sveikata į ofšorą pradangino 4,5 milijono eurų. Kai jų bizniu susidomėjo FNTT, gandragalviams į galvą šovė geniali mintis - tegul už jų ministrą dirba Prezidentas. Tada ir atsakomybę už pradangintus milijonus bus galima pasidalinti su Prezidentu.

CHA CHA

CHA CHA portretas
KUPCINSKA

123

123 portretas
...vagys toliau nori vogt, dar neprisivoge su testais

Kaunietis.

Kaunietis. portretas
reik Kupčinska i prezidentus Kauna labai gerai nuvaldė su savo komanda,

Piliečiui Prieš 2 valanda

Piliečiui Prieš 2 valanda portretas
Tikriausiai nepastebėjote kabučių: teiginys, kuris jums kelia abejonių, copy-paste būdu perkeltas iš viešo paskelbimo.

tamstos ziniai

tamstos ziniai portretas
Kremliaus sunauja yra konservatoriai,kurie per Baltarusija Rusijai atveria vartus.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Panikuoja tiek Kremliaus šunauja, tiek Karbauskio žalios vištos spaudytojai

Birute.

Birute. portretas
Kaip supratome prezidentui i zmoniu sveikata nusispjauti ,geroves sau kurejui.

nuomone

nuomone portretas
Eilini karta prezidentura nusisnekejo ,geda tokiu patareju klausytis ,tokiu svarbiu visos Lietuvos zmoniu sveikatos klausima,norima uzkrauti vienam zmogui ,tai yra sveikatos ministrui.Kiek supratau prezidentas neatlieka savo pareigos ,jam nerupi musu Lietuvos zmoniu sveikata,jis tesugeba tik stebeti ,kas ,ka nuveikia ,o po to uzsiimineti kritika,Lietuvoje pakanka kritiku ,kurie patys gyvenime nieko gero nera nuveikia vardan tos Lietuvos ,todel pasirenka lengviausia gyvenimo kelia patycias ir kritika.

Kas dėl vakcinos

Kas dėl vakcinos  portretas
Seniai viskas sutarta. Skaitykit straipsnius: “A. Veryga susitarė: pagal sutartį Lietuva gaus 1,8 mln. COVID-19 vakcinų”, “Kaip asmeninėje „Facebook“ paskyroje pranešė sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, „Lietuvai numatoma patiekti kiek daugiau nei 1,8 milijono vakcinų dozių“. ………Gandragalvių keliamos bangos – noras prieš rinkimus susireikšminti ir apkvailinti Lietuvos žmones. Puikiai supranta, tik apkvailinti žmonės vėl gali jiems patikėti valdžios lovį.

Nei Skvernelis, nei Nauseda, nei ju patarejai

Nei Skvernelis, nei Nauseda, nei ju patarejai  portretas
kaip atrodo, nemoka net paieskos internete pravesti. Nes, jei tik kiek paieskotu internetu, tai per keleta valandu susidarytu vaizda ir apie testu efektyvyma, patikimuma, ir rinkos ir spekuliacines kainas. Elementaru, ponai nekompetetingi sudo malikai.

tu

tu portretas
> chachali išsiblaivyk ir beretę išsiplauk - utėlių veisykla.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gandragalviai iš baimės visai sukvailėjo. Matydami, kad po rinkimų bus nustumti nuo valdžios lovio, kelia bangas lygioje vietoje. Skęsdami mėšlungiškai kabinasi į Prezidentą. Neaišku tik: ar tikisi išsigelbėti, ar nori Prezidentą paskandinti?

Anonimas

Anonimas portretas
Panašu , kad " kregždutės " iš aukštybių nebemato ir nebenori žinoti kas vyksta žemėje . Aš saugosiu " gandrus " , kad Lietuva išliktų .

Anonimas

Anonimas portretas
VYTI TUOS GANDRAGALVIUS LAUK KOL JIE NENUVARE LIETUVOS I BEDUGNE.

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
esant įvairiai info kaip tik reikėtų VGT vyrams susėsti ir pasidalinti info , padiskutuoti kaip geriau būtų " gerovės valstybės " piliečiams ? O sprendimą ir atsakomybę priims tie , kuriems priklauso pagal pareigas . O dabar patarėjas ,net neskaitęs info , nes nepasirašė įprasto tokiais atvejais rašto apie konfidencialumą , nusprendė - ne ? Jūs rimtai ? O kam info būtų " nunešęs " patarėjas ? Ar nežinojo ? :) Na , jei toks liks prezidento komandoje , aš labai nusivilsiu prezidentu ir tikrai jau niekada nebalsuosiu . O ministras Veryga , manau kaip tik pademonstravo ATSAKOMYBĘ tokiu svarbiu klausimu .

Piliečiui

Piliečiui portretas
Nieko panašaus .Asmeniškai girdėjau kaip Premjeras per TV sakė , kalbos apie konkretų pardavėją NĖRA . Neklaidinkite .

Pillietis

Pillietis portretas
Cit.:"...Sušaukti Gynimo tarybą dėl COVID-19 vakcinų premjeras bando antrąkart: prezidentas teigia, kad tai – A.Verygos atsakomybė. Be to, pristatydamas medžiagą, gautą iš vienos iš specialiųjų tarnybų, ministras pirmininkas teigė, jog farmacijos kompanija „AstraZeneca“, iš kurios ketinama įsigyti vakcinas, įtariama korupcija. Vienoje iš valstybių tai įmonei dėl galimo kyšininkavimo yra pareikšti įtarimai. „Yra duomenys, kad 2011 metais vienoje iš valstybių tai įmonei dėl galimo kyšininkavimo yra pareikšti įtarimai už atitinkamą laikotarpį. Toliau yra duomenys, kad dar vienu laikotarpiu įmonė platino vaistus, kurie nebuvo veiksmingi“, – dėstė S.Skvernelis. Jo žiniomis, aptariama įmonė taip pat taikė melagingą kainodarą, teikė klaidingą informaciją rinkai, „tam tikrais metais sumokėjo beveik 5,5 mln. JAV dolerių papirkinėjimui dviejose valstybėse ir galimai davė kyšius grynaisiais pinigais, dovanomis“...". O besidomintiems AstraZeneca reputacija pasiskaitykite bent vikipediją.

Kas dėl Čaplinsko

Kas dėl  Čaplinsko  portretas
Skaičiau jis vėl siūlytų pirkti tuos brangius ne kiniškus greituosius testus . Supratau ponas dalyvavo ir buvo atsižvelgta į jo kaip specialisto nuomonę . Apie kokią Verygos " nemeilę " kalbate ? Tik socdemės Budbergytė ir Šakalienė matyt nenori pasikalbėti su esamu socdemų kandidatu į seimą Čaplinku ? Opozicijai svarbu aikčiojimai ? Prezidentūra iš vis nusigręžė nuo žmonių , nuo valdančiųjų . Mano galva vakcinos pirkimas yra strateginis valstybei klausimas . Štai šiandien rašo , jog turtingos šalys išpirko beveik pusę vakcinos , o mūsų valstybę panašu " valdo " patarėjai - mes iš tolo pažiūrėsime ir pakritikuosime ? Įdomu kokioje šalyje ponas Prezidentas kurs " getovės valstybę " ? Kokios šalies žmonių sveikata jam rūpi ? Nebesuprantu kur keliauja Prezidentūra?

AS

AS portretas
Tam 8 ir tave pagydis

Anonimas

Anonimas portretas
>taigi,deja ,bet atsakymas buvo ne toks,perskaitykit iš naujo.

taigi

taigi portretas
> anonimas. Atsakė, kad kratosi bet kokios atsakomybės ir toliau stebės įvykius iš Daukanto aikštės krūmų.

Anonimas

Anonimas portretas
Komentuotojai rašo beleką;straipsnio pavadinimas,ką atsakė prezidentūra A.Verygai.Tai tuo klausimu ir reikėtų diskutuoti,o ne politikuoti ir dėtis išmaniaisiais.

KAS sveikatos ministras??

KAS sveikatos ministras?? portretas
Keista,,klastingasis Karbauskis ---vel" kelia bangas" --ir tokiu ypatingu klausimu !! ten tupintys ponukai viens kita "medzioja" Nejaugi Veryga abejoja --ar pirkti ar,nepirkti ...--TAI! kas aktualu tautai???...ir ko bijo Veryga?? Jeigu Vakcina bus perkama ESajungos mastu?? Gi Verygai turetu buti zinomi visi klausimai susije su vaistaisir kita medicinos atitikimybe.. Jis atsakingas uz SVEIKATOS APSAUGA Valstybeje ===ir pirmas parashas turi buti tuo klausimu A,Verygos,[aishku ir penktokui]]

Verygai

Verygai  portretas
Ką čia ta vakcina? Dar neaišku kada ji bus? Ar bus veiksminga? Jei taip, tai kuriam laikui? Gal vartoti vaistus bus patikimiau nei vakcinuotis? Žodžiu, kas bus, jeigu bus? O va, prezervatyvai jau dabar baigiasi. .................Kviesk Valstybės Gynimo tarybą.

kis

kis portretas
Nejaugi tie du smikiai prezidenturoje palikti tam ,kad neisblestu KGB dvasia?Nemanau,kad tai prideda Nausedai populiarumo,o tokie atsakymai,kad cia ne ju reikalas ir jie nesusipazine zino ,kad cia prezidentas nei prie ko.Bukime biedni,bet aplinkui pasaulyje corono virusas ir nesvarbu prezidentui?Netikiu?Tai Dalios palikimas.Su tokiais patarejais toli nenuvaziuosi.

manau

manau portretas
Šiaip tai jį išrinko valstiečių rinkėjai, laikas būtų apie tai pagalvoti ir išspardyti konserwatnykų paskolintus patarėjus, nes "vaizdzelis nekoks".

Anonimas

Anonimas portretas
Suski, tu rupinkis Baltarusija ir nelysk prie Verygos. Tai ne tavo reikalas.

idomu

idomu portretas
> ir kas tada?

greičiau

greičiau  portretas
tie rinkimai.

Alternatyvai

Alternatyvai portretas
Valandėlę pafilosofuokime. Turime pagal LR Konstituciją JE LR Prezidentą (G.Nausėda) ir Prezidentę (D.Grybauskaitė). Tokia realybė. Netruks ateiti nauji Prezzidento rinkimai. Ir G.N., ir D.G. turi galimybę pretenduoti sekančiai kalendorinei kadencijai į LR Prezidento postą. Kuo skiriasi jų šansai. JE G.Nausėda, būdamas bankininku, mąsto realiai, bet kiekviena jo klaidelė bus išpučiama, nes "tas neklysta, kas nedirba". O Prezidentės D.Grybauskaitės reitingai augs, nes laikui bėgant tie priekaištai, kurie buvo reiškiami prezidentaujant, nublanks, o naujos klaidos arba nebus daromos, arba bus mažesnės lyginant su G.Nausėda, juolab G.Nausėdai tenka visų sprendimų, ir gerų, ir prastokų, ir ydingų našta. Taigi, viską derėtų vertinti ir šiame fone, nes praję rinkimai parodė, kad potencialūs pretendentai kol kas nematomi arba jų nėra.

Alternatyva

Alternatyva portretas
MikrobiologasIštrinti 16.09.2020 16:45:03 Šioje situacijoje nuo pat jos "gimimo" keistai atrodo tai, kad pradžioje pirmajame plane "valdant pandemiją" pasirodė ne epidemiologijos specialistai (na, kokie jie bebūtų, bet specialistai...), o profesorius šeimos gydytojas, pasižymėjęs tuo, kad buvo oficialus JE Prezidentės gydytojų komandoje (kol kas prezidentu negalima rinkti dvi kadencijas IŠ EILĖS). Lietuvoje buvo ir dar yra Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras, bet jo vadovas, kuris turi ir teorinį pasirengimą (virusologas-profesionalas), ir darbo "suvaldant" AIDS ne tik Lietuvoje, patirtį ir pareigas liko šešėlyje. Įtariu, kad tai ne dėl "kuklumo", bet ir dėl ministro negatyvaus požiūrio asmeniškai į S.Čaplinską. Tai pastebėti nesunku. Ministras ne epidemiologas, o mokslininkas, kuris kovoja su "priklausomybėmis" nuo NaCl, cukraus, girtuokliavimo etc. O bet kokia šios ligos profilaktikai skirta vakcina šiandien - tai kol kas "ant vandens šakėmis aprašyta".P.S. L.rytas komentarą pasiuntė..

Pillietis

Pillietis portretas
Situaciją suvokiu ne iš gandų ir komentarų, tad galiu pastebėti, kad kol kas bet kokia vakcina yra niekinė. Dėl labai paprastos priežasties: nė vieno jos varianto EPIDEMIOLOGINIO EFEKTYVUMO patvirtinimo duomenų nėra, juolab, kad iki šiol nėra tikslių duomenų apie šios infekcinės ligos įgyto imuniteto persirgus biologiniai-molekuliniai imunologiniai mechanizmai nenustatyti. Šių duomenų sulaukti reikės ne mėnesius, bet ne vienerius ir ne dvejis metus...

Anonimas

Anonimas portretas
Tam JO. Galite išvardinti konkrečias valstybes kuriose pandemijos metu ligoninės dirbo įprastu režimu? Malonėkite :) p.s. Švedijos nereikia, mes nesiruošiame išmarinti savo tėvus dėl bukagalvio megztaberečio sapalionių.

tai

tai portretas
>jo Beretuk , išsiplauk beretę ir glindas, po mėnesių gydytojų sveikų neliktų, tu gydytojus gydytum?

jo

jo portretas
Asilą reikia teisti už šimtus numirusių ir nesulaukusių med.pagalbos.Giriasi ,kad numirė 87 nuo kovid,bet slepia šimtus mirčių dėl nesuteiktos pagalbos.

Mokytoja

Mokytoja portretas
Aš nusivylusi Nausėda jis visai neturi stuburo ir savo nuomonės

taigi

taigi portretas
Taigi suverskim visą naštą ant eilinio ministro , tegu veža, jei bus gerai - mes taip sakėm daryti, jei blogai - mes nekalti, Veryga "kaltas".

d

d portretas
ponas prezidente,kur ta gerovės šalis,pagal kokia muzika šoki(ožio,karbauskio,verygos,skverno)kur tavo nuomonė ir sprendimai.Mano nuomone tu tik stengeisi apsirupint savo ir savo šeimos gerove.LIETUVA IR JOS ŽMONĖS tauNESVARBU,SVARBU, SVARBU KAD tavo KIŠENĖS BUTU PILNOS PINIGU.BE REIKALO BALSAVAU UŽ tave.Kodėl slepiesi nuo liaudies,gėda žiurėti ŽMONĖMS I AKIS. ATSAKYK I ŠI KLAUSYMA PER TV. AR jusu visu finansuojamoje spaudoja.TAVES LAUKIA OŽIO LIKIMAS IR paniekinimas.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Vakciną pirkti ir ją naudoti tai ne tapkino baltame kelyje susikibus už rankučių su cykanovskom stovėti.Teisingai ministras daro, kad tiek mušamas ir keikiamas, nors nieko nepavogęs, pasakė''stop''

Ir vėl Karbauskis teisus :)

Ir vėl Karbauskis teisus :)  portretas
Pritariu kiekvienam jo žodžiui ir man liūdna , kad ponas Prezidentas " neskaito prieš kalbėdamas " ką parašo patarėjas ...O jei dar pagalvotų , gal pavyktų įžvelgti , jog su tokiais patarėjais jis bus vienos kadencijos prezidentas ir tikrai ne opozicinių lyderis :) Manau pamiršta ir tai - prezidentas turi būti visiems lygiai teisingas . Aš jau nebalsuosiu už Nausėdą , nes supratau - jam ir jo komandai nerūpi Lietuva . Vakcinos pirkimas labai svarbus klausimas ir šitaip nusišalinti ....Vėl palikti valdančiuosius vienus ...Pagarba Karbauskiui , " valstiečiams " , Verygai , Skverneliui . Aš kaip rinkėjas Jumis didžiuojuosi . Opozicija ir Prezidentūra pademonstravo " nugarą " Tautai . Gėda .

Anonimas

Anonimas portretas
musu prezikas bankais rupinasi stipriai dar builbom domesi matyt nori but super galingas 2 valstybiu caras

Privaciame sektoriuje toks nebutu lyderiu,

Privaciame sektoriuje toks nebutu lyderiu, portretas
kad ir geras ministras. Geroje privacioje kompanijoje - jei isivelei i problema, tai prisiimi atsakomybe ir bandai problema sutvarkyti, o ne issisukineji taip, kad jau visiems salia esanciams jau nepatogu darosi.

Hana

Hana portretas
Apkalta Nausėdai,šalinti šitą šunį,tai naujos formos vedamas genocidas Lietuvos istautinimas naikinimas ir smurtas,

> O aš matau

>  O aš matau   portretas
Pas mus demokratija - balsuok už ką nori. Jei idiotai nebalsuotų, valdantieji nebūtų tapę valdančiaisiais.

> Stebėtojas

>  Stebėtojas portretas
Norėjai pasakyti: asilas ir Afrikoje- asilas?

O aš matau

O aš matau  portretas
LIETUVAI IR JOS GYVENTOJAMS DIRBA TIK VALDANTIEJI . Akivaizdžiau pademonstruoti nenoro dirbti jau neįmanoma . Paskui vėl galės inkšti : ne tą ne po tiek pirkote , ne iš to ...Teisingai sakė Skvernelis VISI kritikai PANDEMIJOS PRADŽIOJE sėdėjote ant sofkučių Ir NENORĖJOTE DIRBTI . Atsibudote tik prieš rinkimus ...šūdmaliai opoziciniai buhalteriai ...O prezidentas iš vis nuvylė , tik aiškino koks bus aktyvus vidaus reikaluose , bus toks ir anoks ir še tau , realiai reikia parodyti - darbų nėra . Opozicija taip pat .NEDIRBATE , todėl aš balsuosiu už " valstiečius " jie vieninteliai kovojo ir prisiėmė atsakomybę . Fui...

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Jo... Psichiatras ir Afrikoje psichiatras. Ir nieko čia nepadarysi...

Anonimas

Anonimas portretas
Prezidentas teisus;pirmiausia reikia išsiaiškinti dėl buvusių pirkimų ir išvaistytų pinigų,o vėliau kartu su ES spręsti vakcinos įsigijimą ar neįsigijimą,juk Rusijoje dar tik vyksta bandymai,ir labai skeptiškai žiūrima į vakcinos efektyvumą.

ATSIPEIKĖKITE

ATSIPEIKĖKITE portretas
Niekam nereikalinga ta žudanti vakcina. Kaip ir 5G.

8

8 portretas
Nuo kada vagis(Veryga) pasakys, kad jis vagis!?

Aha

Aha portretas
Plikas asiliukas gavo per skrybeliuka.na o terbakrauskis kaip visada loja kaip sunekas per atstuma

tai

tai portretas
Man atrodo kad aukštas , gražus ir turtingas siekia atsikratyti bet kokios atsakomybės.

be zodziu

be zodziu portretas
tai juk pats neseniai sake kad tai geras ministras o dabar jau blogas

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Cirkas išvažiavo, o klounai pasiliko. Greičiau balsavimai

Ona

Ona portretas
O Nausėda iš vis neprisiima jokios atsakomybės.Net už nežinia kaip gautus "leidimus" savo stiklinio narvo statybai draustinyje.Žmogus,nesilaikantis moralės ir atsakomybės normų.

Oskaras

Oskaras portretas
,,Neįmanoma suversti savo atsakomybės kažkam kitam, ji visada grįžta tam, kam iš tikrųjų priklauso." (Airių rašytojas ir dramaturgas Oscar Wilde)

xxxxxx

xxxxxx portretas
iš komentaro matosi,kad pats dirbi mokytojo darbą, iš tų kurie nori mokyti vaikus nuotoliniu būdu ir veltui gauti atlyginima, apie gramatika kažin kiek pats apie ją žinai, betrūko kad rašant savo nuomonę reikėtų dar apie sintaksės galvoti bei kablelius ir tt

ALGIS

ALGIS portretas
KOL VALSTIEČIŲ PARTIJOJE , KOL KARBAUSIS UŽPAKALY , JOKIOS ATSAKOMYBĖS JIS NEJAUS , O PREZIDENTO ŽODŽIAI JAM , KAIP PIR....... VANDENYJE

AK

AK portretas
Nacionalinis vakcinavimas nuo neeilinės pandemijos yra VGT lygmens klausimas. Tai prezidentūra stokoja ir kratosi atsakomybės.

"Piliečiui"

"Piliečiui" portretas
"Piliečiui". Prisistatyk, kokios valstybės pilietis esi. Neabejoju, kad esi ne mūsų šalies žmogus,-tai rodo Tavo visiškas lietuvių kalbos nei gramatikos, nei sintaksės nežinojimas. Kitą kartą, rašydamas komentarą, paprašyk pradinių klasių mokinių, kad jį peržiūrėtų ir ištaisytų. Šiaip Tavo komentaru gėriuosi, patvirtinai ir mane dar kartą įtikinai, kad kiekvienas nežinukas visada nori save labai protingu parodyti.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Reikia nedelsiant sušaukti Valstybės Gynimo tarybą. Sušaukta VGT turi paskelbti karo stovį ir nedelsiant atiduoti Verygą karo lauko teismui už piktavališką sveikatos apsaugos sistemos numarinimą kol dar nespėjo numarintos sistemos palaidoti.

Anonimas

Anonimas portretas
O Nuoseda neatsikratys atsakomybes uz neapykantos ir karo kurstymo Baltarusijoje.

Jahcity

Jahcity portretas
#veryga-19

pilietis

pilietis portretas
kaip kokio tarakono negali atsikratyti žmonės to verygano kažkam paranku kad jis užima sveikatos ministro postą kitaip senai būtų nueme nuo pareigų, kišasi visur nors nieko nesupranta tik megdzioja kitas salis medicinoje jis visiškas nulis!

Nesusipratęs

Nesusipratęs portretas
Nesuprantu kam reikia skelbti kažkokias padėtis, situacijas, potvarkius, jei reikia- ir plėškit, vistiek esate BB padėję ant bet ko pasitaikančio kelyje, kam dar vargintis aiškint, paskui teismams mėtyt- imat milijoną ir dalinatės aiškiai, į varguolių pusę tariat : NE JUSŲ PISALAS. ir toliau gelbėjat tėvynę.

Verygai

Verygai  portretas
Basagalvi asile, atsikratyk ministro pareigų ir neliks atsakomybės.

taigi

taigi portretas
Ministras paliktas vienas kovoje prieš pandemiją, o medalius kraunasi "aukštas ir gražus" be jokios atsakomybės, aš Verygos vietoje būčiau atsistatydinęs kovo mėnesį - dvėskit.

Galerijos

Daugiau straipsnių