Quantcast

Prezidentūra atmeta kritiką dėl Šeimų maršo: prezidentas nebijo kalbėtis su žmonėmis

Prezidentūra nepriima kritikos dėl ketvirtadienį parodyto dėmesio „šeimų gynimo maršo“ organizatorių surengtam mitingui Daukanto aikštėje.

Prezidento vyriausiasis patarėjas Povilas Mačiulis, kuris ir buvo ketvirtadienį išėjęs susitikti su kontraversiškai vertinamos iniciatyvos dalyviais, sako, kad šalies vadovas Gitanas Nausėda nebijo kalbėti su žmonėmis.

„Vakar protestuotojai susirinko prie Prezidentūros. Per dvejus darbo metus šioje institucijoje aš atsimenu vos kelis atvejus, kai toks skaičius žmonių susirenka. Todėl neišeiti prezidentui ar prezidento atstovui pakalbėti su žmonėmis būtų mažų mažiausiai nepagarba“, – teigė P. Mačiulis, primindamas, kad pusšimtis profesoriaus Vytauto Landsbergio vedamų žmonių, kurie praėjusių metų vasarą susirinko prie Prezidentūros paraginti imtis priemonių užkirsti kelią Astravo atominės elektrinės paleidimui, taip pat susilaukė Prezidentūros dėmesio.  

Kas beateitų ateityje, ar tai sutaptų su prezidento nuomone ar ne, prezidentas ar jo atstovai susitiks su žmonėmis, nes prezidentas nebijo bendrauti su žmonėmis.

„Mes atsiminsime protestą dėl Astravo AE kai išėjo pats prezidentas, vakar, deja, pats prezidentas išeiti negalėjo dėl užimtos darbotvarkės. Tai tą darbą atlikau aš. Kas beateitų ateityje, ar tai sutaptų su prezidento nuomone ar ne, prezidentas ar jo atstovai susitiks su žmonėmis, nes prezidentas nebijo bendrauti su žmonėmis. Prezidentas nemano, kad tą daryti reikia tik vieną kartą per keturis metus. Jei yra klausimų ir rūpimų temų reikia visada bendrauti“, – teigė patarėjas.

ELTA primena, kad „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ protestuotojai trečiąją protestų dieną nuvyko prie Prezidentūros. Savo ruožtu protestuotojus pasitikęs prezidento G. Nausėdos vyriausiasis patarėjas P. Mačiulis susirinkusiesiems perdavė šalies vadovo linkėjimus ir dėkojo renginio dalyviams už aktyvumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam diskutuoti

Tam diskutuoti portretas
Koks išminčius, kai Seimas bukagalviškai palaiko Stambulo konvenciją, pirmiausiai planuoja subendrinti vyrų ir moterų tualetus bei skiria didžiausi dėmesį iškrypėliams, tai viskas gerai??? Tarsi nėra valstybei svarbesnių klausimų. Susirūpino net Baltarusijos valstybės pavadinimu, tarsi jie patys nesugeba nustatyti savo valstybės vardo. Ae Lietuvoje nėra aktualių ir spręstinų klausimų? Pvz. Referendumai, mokyklų naikinimai, miškų naikinimai ir t.t. O Šeimų maršo dalyvius vadinti aferistais ar šunauja gali tik sutrikusios mąstysenos žmonės, kurie nesugeba suvokti kas aktualu daugumai, one kokiai tai grupelei.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Vyriausiasis patarėjas aferistas? Kaip ten afera su mokslo sala? Alio afrristr iš kur gausi papildomus 220ooo klientų, jei muesto visus muziejus aplanko tik 80ooo klientų? Va tokie afetistai iš krysos mero šaikos dirba prezidentūroje.

diskutuoti

diskutuoti portretas
ir nebijoti bendrauti nėra tas pats, kaip skatinti sąmoningai riaušes ir neramumus šalyje, ką atvirai skatino prezidento žmogus, ponas Mačiulis. Einama pigaus populizmo keliu, pataikaujant agresyviai nusiteikusiai miniai, kad galėtų prezidentas žaisti galios žaidimus. O tai jau pavojinga Lietuvai situacija ir ją skatina prezidentūra. Tai prezidentūra turėtų prisiimti politinę atsakomybę už tautos supriešinimą ir riaušių skatinimą.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių