Quantcast

Prezidentūra apie skandalinguosius G. Nausėdos pietus: negalime atstumti žmonių

Grįžti į straipsnį

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Jo. Esate puikus tarybinio periodo artifaktas, bet kurio režimo ramstis.

Joooo...

Joooo... portretas
Sąmoningas pilietis ir tas kuris nors tekstą perskaito prieš komentuodamas . ____Restoranas veikė pagal visus teisės aktais nustatytus pandemijos valdymo reikalavimus ......

Jo

Jo portretas
Ką laikysime sąmoningu ir susipratusiu piliečiu? Tą, kuris viską neigia ir platina visokias nesąmones, ragina priešintis visiems sprendimams, nesiskiepyti, nesitestuoti, kelia riaušes?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Latvijos prezidentas pietaudavo tik su subadytais triušiais ir zombiais ir tik patikimose smuklėse į kurias sveiki žmonės neįleidžiami, dabar laiką leidžia covid karantine :))))

Apie žmonių kiršinimą kur girdėjote ?

Apie žmonių kiršinimą kur girdėjote ?  portretas
Palatoje ? :) Kiekvienas sąmoningas pilietis pats girdi ir mato !!! Nereikia nei Širinskienės nei Karbauskio !!! pasakymų :))) Kada valstiečiai " paliko " NEBUVO VAKCINŲ !!! Buvo tik liberkonservatų laimėti rinkimai ir džiaugsmo " tortukai " !!! Karantinas buvo nuo lapkričio 7 !!! Susirgimų skaičius kada pradėjo didėti ? Patryjotai be kritinio mąstymo ? DABAR su vakcinomis , galimybių pasais KASDIEN VIRŠ 2000 , o ŠIANDIEN arti 3000 užsikrėtimų ! Ko nerėkiate " DARYKITE KĄ NORS ? KUR KARANTINAS ? " :))) seniai galvoju liberkonservatas renka ne patys protingiausi patryjotai :))) Kaip " išsižioja " , taip ir supranti ..." skersvėjis galvoje " , bemoksliai ...užuojauta .

Kaunietei

Kaunietei portretas
Linkiu kad tau to oro nepritrūktų, nes deguonės kaukė ne visada tebsdeda, ir dar : jei atsigulsi į kovidinį skyrių , prisimink savo parašytą komentarą.

Apie žmonių kiršinimą

Apie žmonių kiršinimą portretas
Faktas, kad Tauta sukiršinta. Iš kur tai? Prieš metus, po rinkimų besikečiant valdžiom, Karbauskis su Širinskiene suformulavo ir nieko daugiau nedarė, tik visais įmanomais kanalais transliavo, kad naujai išrinktas seimas yra didžiausias Lietuvos priešas, nes ten yra konservatoriai ir liberalai, kurie niekad nieko gero nedarė, tik sąmoningai skurdino žmones Dar nepradėjusi dirbti, vyriausybė buvo paskelbta absoliučiai neįgalia o būsimiems ministrams priklijuota debilų etiketė. Kiekvienas seimo ar vyriausybės žingsnis buvo skelbiamas pasityčiojimu iš Lietuvos žmonių. Pandemijos terpėje tai suvešėjo, daliai buvo naudinga, dalis gal ir patikėjo. Gi doram patrijotui visada visais laikais buvo aišku, kad Lietuvoje taip blogai nebuvo niekad, o bus dar blogiau, nes "valdžios debilai ir vagys nuvarė šalį". Jei statistika rodė priešingai, šaukė, kad tai melas. Kai pradėjo dirbti Šimonytės vyriausybė, buvusiųjų pasroviui paleista pandemija buvo pasiekusi beveik 4000 atvejų per dieną.

Vida

Vida portretas
Neturi prezidento elgesyje būti dviprasmybių,yra bendra valstybės ir europos politika dėl skiepų,skiepijimo . Panašu kad prezidentui rūpi ne valstybė ar jos gyventojų gerovė ir sveikata ,o tik kuo gražiau pačiam atrodyti.

Sunervino :))))

Sunervino :)))) portretas
Sunku klausyti kada liberkonservatų seimūnai virkauja " kiek kainuoja sunkių kovidinių gydymas " ( 90 -130 tūkstančių , jei neklystu ) !!! O " karnavalo " metu džiūgauja apie įspūdingą 25 tūkstančių surinkta sumą ? Jūs rimtai , elytazzzz iš liberkonservatų visai praradote padorumą pažeisdami kaukių nešiojimo tvarką ? Ar suįžūlėjote ? Kas pasakys kiek iš dalyvių gali " kainuoti " "sveikatos " biudžetui ?

Dar Praeiviui ...

Dar Praeiviui ... portretas
Tame " karnavale " dalyvavo ir tie bei tos , kuriems kaip supratau ( SAM su dulkėmis net eurų davė už info ? ) influenceriams ? Juos per TV rodo . O kaip žmogui tikėti "vakcinos poreikiu " jei persona pati pažeidžia taisykles uždarose patalpose ? Taigi , žiūrėkite savo kiemo Praeivi .

Tam Praeivui ...eik pro šalį ...

Tam Praeivui ...eik pro šalį ... portretas
Tokio žmonių kiršinimo, kokį šią kadenciją tautai taiko liberkonservatų patryjotai , Lietuvoje dar nėra buvę !!!! Nesinori net rašyti , protingi su kritiniu mąstymu , seniai mato ir žino . Nesupratau ? Ant to " baro - kavinės " koks ženklas uždėtas , kad jame negali pavalgyti ? ( draudžia liberkonsetvatos ) . Kas vyksta Lietuvoje ? Lojalių Lietuvai , prezidentui tarp "vienintelių patryjotų " nėra ? Liko tik dergimas ? Kodėl liberkonservatų nejaudina tik įvykęs " Karnavalas " ? Juo susidomėjo ir teisėsauga dėl taisyklių pažeidimo !!! Draudimai tik maršistams , o elytazzzzui ne ? Padugnių mentalitetas .

Anonimas

Anonimas portretas
Ne prezidentas, o sudu maisas. Viena sako kita daro.

Praeivis

Praeivis portretas
Prezidentas - pirmas šalies asmuo. Tai yra politinis postas, o ne darbščiųjų rankų būrelio seniūno. Reiškia prezidentas yra ir politikas. Prezidentas turi turėti savo požiūrį į visuomeninius reiškinius, jiems pritarti arba arba išreikšti savo nepritarimą ir su tuo stengtis kovoti. O tai ir yra politinės nuostatos, nes prezidentas vykdo savo politiką. Ir nebūtinai turi komunistuoti ar fašistuoti. Va, pvz. pasirinko (gal greičiau - patarėjai parinko) ko nekviesti į furšetą iš paprastai kviečiamų asmenų :) Galėjo ir to restoranėlio nepasirinkti, nes rezultatas - antivakseriai ir šeimamaršininkai krykštauja tai laikydami dideliu Prezidento palankumo jiems ženklu ir tarsi visų likusių ignoravimu. Ir lyg visai nesvarbu, kad Prezidentas lyg ir ragina skiepytis (kada nori kuo greičiau ir kuo daugiau, kada vėl... rekomenduoja "pristabdyti"), o visi nusiteikę karingai priešingai ir nuožmiai trukdantys procesui tampa lyg ir visuotinai toleruotini. Nejaugi Prezidentas už destrukciją valstybėje?

stoties turgus

stoties turgus portretas
savas bičas. Kviečiame apsispirkti...

to Praeivis

to Praeivis portretas
tai prezidentas ir negali atstovauti jokiai politinei krypčiai...ir taip nieko nepadarysi tokios pareigos....tenka girdėti ir celofanus ir raskevičius ir visas megztasias beretes kurios pasiilgo tvirtos rankos, caro ar partijos sekretoriaus valdymo.

Praeivis

Praeivis portretas
Panašu, kad ta gana marga chebrytė, kuri suorganizavo sėkmingą prezidentinę rinkimų kampaniją, dabar patapo patarėjais, administratoriais ir t.t. Žinodami silpnas Nausėdos vietas jie juo sėkmingai manipuliuoja, o šis uoliai "atidirbinėja". Politinės nuostatosi neaiškios ir sunkiai suprantamos, nes ta kompanija neatstovauja jokiai politinei krypčiai. Tik sau. Prezidentas nepasako savo nuomonės labiausiai emocijas kaitinančiomis temomis ir tik leidžia sau laidyti pastabas valdantiesiems, įnešdamas sumaištį, nes, ko reikalavo vakar, supeikia šiandien ir atvirkščiai. Nausėda bijo sau nepatogių temų dėl LGBTQ, Stambulo konvencijos, partnerystės, galimybių paso ir t.t. Palaikysi - antivakserininkai ir šeimamaršininkai lote užlos, nepalaikyti lyg ir nepadoru kitų žmonių bei pasaulio akyse. Geriausia, ką sugebėjo sugalvoti - stručio politika: galvą į smėlį. Čia dar, matydamas tokią padėti, ėmėsi gretintis ir gerintis Karbauskis, o antivakseriai ir šeimamaršininkai tarsi jau laiko savu biču.

Anonimas

Anonimas portretas
NEDIDELIS MIESTAS KUR GAVO TEN NUEJO PAVALGYTI KIEK DAR MENESIU RASINESIT,BJAURU SKAITYT NERA ATRODO DIDESNIU PROBLEMU KUR PREZIDENTAS NUEJO PAVALGYTI,BAISI PROBLEMA ISPUSTA KAD TIK RASYT ANT PREZIDENTO

Kaunietė

Kaunietė portretas
Tai ką jau negalima nei pavalguti kur nori, tuoj nebus galima nei į tualetą nueiti nei tam tikrose vietose oru kvėpuoti be Šimonytės leidimo.

manau

manau portretas
Nėra jokio skandalo išskyrus konservatnykų užsakytą propagandinį burbulą . Pagarba Prezidentui.

To Pil.iš Danijos

To Pil.iš Danijos  portretas
Norint gyventi kaip užsieny ir neturėti koronos viruso suvaržymų, tada žmonės turėtų skiepytis, Danijoj su galimybių pasais gyvenom nuo kovo padžios,( T.y . Restoranai, kirpyklos , kino teatrai, muziejai , baseinai, net zoologijos sodas,ir t.T.), bet kadangi didžioji dalis žmonių yra paskiepyta, ir iš valdžios niekas nepriešino tautos ( ko nepasakysi apie ale gerovės prezidentą), tai dabar net pamiršom kad tas galimybės pasas aplamai yra mūsų telefonuose, tai siūlau susipažinti, kodėl užsienio valstybės taip greit atsidarė.

Klp

Klp portretas
Nepasisekė mums su prezidentu ,savo veiksmais įneša daug susipriešinimo . Gerovės valstybės vizija virto savo ego demonstravimu.

vytautas

vytautas portretas
mano nuomone,atstumineti zmoniu tikrai nereikia , bet pasirinkti su kuo buti privaloma ..jus pasirinkote .................

Pritariu Lietuvos prezidentui

Pritariu Lietuvos prezidentui portretas
Lietuvos prezidentas vienija visus Lietuvos piliečius.

Vardas

Vardas portretas
Šiandien NEATSTUMIANTIS susitinka su Astra, Celofanu, Nida, Juvelyre, Orlausku, Daktaru, Zamoskiu, Gibonu - aptars pandemijos valdymo strategiją...

Jonas

Jonas portretas
Palaikom prezidentą ,taip ir turi būti.

Pil.

Pil. portretas
Labai gerai kad apsilankė Nausėda ,negali būti skirstomi skiepyti neskiepyti. Manau reikėtų nuvykti sitiem mūsų idijotam i užsienį ir matytų, kad gyvenimas jau sugrįžęs i įprastas vežęs, žmonės laisvai juda ir jokių koronu nėra.Peršalimo ligas lygina koronai o tenai gyvenantys nemato sergančių .Tik peršalimo ligomis, Nes metų laikas toks,Juk ruduo.

Nausėdai

Nausėdai portretas
Ar tu esi mūsų prezidentas??, negi gerovės valstybė susideda iš antivakserių ir pas juos pietaujančių??, geriau turėti prezidentu teletabį kokį , tas nors pozityvus visada.

Galerijos

Daugiau straipsnių