Quantcast

Prezidento vyriausiąja patarėja švietimo, mokslo ir kultūros klausimais taps S. Šulcė

Prezidento Gitano Nausėdos vyriausiąja patarėja švietimo, mokslo ir kultūros klausimais bus Sonata Šulcė, iki šiol dirbusi paprasta patarėja šioje grupėje.

Švietimo, mokslo ir kultūros grupėje taip pat dirba patarėja Vilma Bačkiūtė, vyriausioji specialistė Lina Kančytė. Spalio viduryje ją papildys patarėjas Šarūnas Radvilavičius.

Spalio pabaigoje prie jos prisidėjus dar vienam neįvardijamam patarėjui, grupė bus visiškai suformuota.

„Šios grupės vadovą ir kitus jos narius rinkausi itin atsakingai vertindamas kandidatų patirtį ir kompetenciją, tačiau dar daugiau dėmesio skyriau vertindamas galimą švietimo, mokslo ir kultūros atstovų bendruomenės pasitikėjimą jais. Pirmaisiais savo darbo Prezidentūroje mėnesiais Sonata spėjo pademonstruoti gebėjimus telkti bendruomenę ir užtikrinti glaudų bendradarbiavimą su ja“, – pranešime spaudai cituojamas prezidentas.

S. Šulcė anksčiau dirbo Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekoje, buvo atsakinga už ilgalaikės kultūrinės veiklos planavimą ir organizavimą. Ji taip pat rengė publikacijas apie kultūros istoriją įvairiems Lietuvos žiniasklaidos leidiniams, yra išleidusi knygą „Vilniaus istorijos: gidas po XVIII a. miestą“.

Vyriausioji patarėja Vilniaus universitete yra baigusi istorijos ir antropologijos bakalauro studijas ir politikos mokslų magistro studijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da  portretas
juokas ima iš tikro, o kur duotas žodis ,mano komanda bus stipri, kultūra švetimas mokslas neprekaištyngas, išdydus formalumas viska nugalės, o dabar pagal algaritmos skaičius lipinam vis naujus patarėjus vėl taps šulcė, vis kas diena vis naujiena, jau turimę, o durniu laivas jau perpildytas, į ratęli kas daugiau, aš raudonos lynijos neperžengiu, kuriu valstybę, valdinga, žmonijai, juk atėjo nusipelnusiu vekėju dramaturgu gėrio klase kur per 16 vasario o kokiu tik ten grožybių ir pakeltu veviaveliu šuksniu buvo išlieta žodžiais ir darbais mus peledukai myli nepamirškite ponai, elito kiek nuopelnu idėjo, dėl mūsų geroves valstybes patarėjai, jau čia, pat,,

pamastymui

pamastymui portretas
ne algas jiems reikia kelti, bet padaryti ju kvalifikacijos patikrinima. susireiksmine, pasikele o galvos - tuscios,tik pinigai jose.... Ir reikia spec. moksleivius formuoti i atskiras klases - kodel sveiki gabus vaikai turi buti skriaudziami del autistu ir kt. proto problemu turinciu vaiku - bendraklasiu, kurie trukdo siekti mokslo ziniu???????????????????????? K O D E :L ????????????? Paklauskit tu paciu mokytoju kaip juos T E R O R I Z U O J A tokiu vaiku -ligoniuku M O T I N O S, Ne vaikai kalti, kad jie tokie kokie yra, bet kuo kalti sveiki vaikai, kuriems trukdoma siekti mokslo ?????????????????

:D

:D portretas
Kokia juokinga klicka Šulcė :D
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių