Quantcast

Prezidento patarėja: dalis ekspertų nepritaria privalomam medikų skiepijimui

Grįžti į straipsnį

Valery

Valery portretas
Kaip lengvai jie švaistosi žodžiais "perkelti", atleisti be ispėjimo"..,o kas pakeis tuos kuriuos atleis? Ligoninėse ir taip trūksta personalo.

Pasipiktinęs

Pasipiktinęs portretas
Jei seimas nori priversti skiepytis medikus, pirma tegu patys pasiskiepija. Tegu paskiepija dirbančius valstybiniam sektoriuj ir jau turėsim puse lietuvos, dar keli savanoriai ir problemos nėra. Tada ir žmonės kitaip žiūrės į skiepus.

SVARAI, chame- k g e b e subinlaiži ! -- į s i k l a u s y k

SVARAI, chame- k g e b e subinlaiži ! -- į s i k l a u s y k portretas
ką sako medikai -- nereikės būti KVAILIO vietoj- reklamuojant KGB-tų prievartinį skiepijimą .

ce

ce portretas
Vakar internete buvo straipsnis, kad viena vakcina nuo koronos apsauga 0 , 2 vakcinos apsauga 0. Ir buvo parašyta, kad ji yra teisėta, neskleidžia melo :D Skiepykitės privalomai, nes apsauga 0 procentų :)

ss

ss portretas
bet koks priverstinis medikamento įvedimas į žmogaus organizmą, be jo sutikimo yra nusikalstamas.Tai prieštarauja daugeliui tarptautinių dokumentų.Jokiu visuomenės interesu tai negali būti pateisinama.Jau nekalbant apie tai kad vakcinos yra eksperimentinės ir joks( net ir neveikiantis) žalos atlyginimo įstatymas nenumatytas.

Antanas

Antanas portretas
Privalomas medikų skiepijimas turėjo vykti prieš metus, vos tik vakcinas sukūrus. Tomet, be sudėtingų izoliacinių priemonių, ir jų darbas būtų buvęs lengvesnis, ir išgellbėtūjų skaičius didesnis. Šiandienai - tai jau beprasmiška, nes 99 proc med. personalo, su tais ligoniais dirbusio, ta liga jau persirgę.

Galerijos

Daugiau straipsnių