Quantcast

Prezidento ir JAV senatoriaus susitikime aptarti Baltijos šalių gynybos stiprinimo klausimai

Grįžti į straipsnį

>jonas

>jonas portretas
Tu ne Jonas, o jemelia kvailelis, lojantis uz medinius rublius, kuriais galesi tualeta issiklijuoti, kai grisi i kinu uzimta rodina… ;D

jonas

jonas portretas
NATO toliau duoda instrukcija ka Nauseduj lopui daryti ir kaip kara greiciau pradet

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kuo greiciau “Patriot” sistemas, papildoma brigada JAV kariskiu ir 100% lietuviu privalomas saukimas i kariuomene. Jei gynybos “specai” kazko neaprupino-teisti pagal karo laiko istatymus. Uzteks kalbu apie ramu miega ir kitokias sapaliones!

ONTĖ

ONTĖ portretas
NATO neišgelbės Ukrainos. NATO neišgelbėjo Afganistano. Gėdingai paspruko (su Lietuva). Kas dabar darosi Rytų Ukrainoje. Ukrainiečiai malami į miltus. Bėga, palikdami techniką. Jokio pasipriešinimo. Armija demoralizuota, kariauti niekas nebenori. Rusai ima teritorijas be pasipriešinimo. Internete rodomi žemėlapiai: užvakar, vakar, šiandien. Visi komentatoriai ar prorusiški, ar proukrainietiški vienu balsu tvirtina: VISKAS, BAIGTA.

Kęstas

Kęstas portretas
Kur čia klaida? Žmonėms jų pačių gyvybės svarbesnės už viską, kas parašyta sutartyse, net jei tai yra NATO steigimo sutartys. Taip, kad sutartys nesiskaito. Realybė irgi rodo tą patį. Ukrainoje taip pat buvo nemažai NATO kareivių, kurie treniravo Zelenskio pajėgas. Kai tik NATO per žemės palydovus pamatė, kas artėja, NATO, išvengdama branduolinių smūgių, greitai tuos kareivius išvedė. Dabar jie žuvauja Vakaruose, įvykius Ukrainoje pasižiūri per televizorių. Ne prancūzas Macronas palaidojo NATO, sakydamas, kad NATO yra be smegenų, kas yra tiesa. Realiai NATO palaidojo JAV prezidentas Donaldas Trumpas, sakydamas, kad "jei karingi [Lietuvos konservatoriai] ar dar kokie niekingai mažo skaičiaus panašūs kvailiai užpuls rusus, tai kas tada - pasaulinis branduolinis karas?" Vienintelis patarimas Lietuvos konservatoriams: sustabdyti feisbukinį teatrą, elgtis taip, kad mes rusams būtume neįdomūs. (Mokslas-studijos-ekonomika)

Ryta

Ryta  portretas
O kas ta lietuva tiems Amerikonams. Paligonas. Paligonas buvo ir Uraino. O toliau, viskas aišku.

Galerijos

Daugiau straipsnių