Quantcast

Prezidento G. Nausėdos komandą palieka dar vienas patarėjas

Prezidento Gitano Nausėdos komandą palieka dar vienas patarėjas. Darbą trečiadienį Prezidentūroje baigė Švietimo, mokslo ir kultūros grupėje dirbęs Šarūnas Radvilavičius. Tai Eltai patvirtino prezidento patarėjas Antanas Manstavičius.

„Švietimo, mokslo ir kultūros grupės patarėjas Šarūnas Radvilavičius karjerą tęs nevyriausybiniame sektoriuje. Šiandien yra paskutinė jo darbo Prezidentūroje diena“, – Eltai teigė A. Manstavičius.

Pastarąją savaitę portalas LRT skelbė, kad Prezidentūros komunikacijos komandą palieka patarėja Kristina Karnickaitė. Kovo pabaigoje darbą Prezidentūroje užbaigti nusprendė Jūratės Šovienės vadovaujamoje Teisės grupėje dirbęs teisininkas ir publicistas Aleksandras Radčenka.

ELTA primena, kad apie pokyčius G. Nausėdos komandoje Prezidentūra pranešė ir šių metų kovo pradžioje. Tuokart informuota, kad iš kanclerės pareigų pasitraukė Algė Budrytė, atstovas spaudai Antanas Bubnelis ir dar du komandos nariai. Prezidento kanceliarijai nuo kovo 15 dienos vadovauti ėmėsi Agila Barzdienė.

Kovo mėnesį įvyko pokyčiai ir prezidento komunikacijos grupėje. Šiai grupei vadovauti ėmėsi buvusi finansų ministro Viliaus Šapokos atstovė spaudai Raminta Stanaitytė-Česnulienė. Ji pakeitė R. Jasiulionį, kuris iš komunikacijos vadovo pareigų perėjo į kitas pareigas ir šiuo metu koordinuoja Prezidentūros bendradarbiavimą su visuomeninėmis organizacijomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Man tai bjauriausia kai tiek seime, tiek prezidentūroje kai tik keičiasi valdžia, taip ir formuojamos naujų žmonių (patarėjų ir etc.) komandos. Užtenka proto suprasti kad toks darbelis kad ir prestižinis, bet tikrai nelengvas, todėl man asmeniškai pikta kai žmonės įsitraukę, arę kap juodi jaučiai ir tik įsivažiave po 4 metų pokšt ir pakeičiami. Skant eik kur nori ir dar toliau:D)..(Nekalbu apie tokius kaip paminėtas ar kiti neištvėrę ir ,,nusiėmę nuo inkaro" patarėjai bei darbuotojai). Kaip niekas nesupranta kad bet kuriame darbe, taip ir šiame, viską lemia įdirbis ir mokėjimas tinkamai susidoroti su iškeltomis užduotimis bei tikslais?..Nu žodžiu..Nepatinka kai ,,kadrai" keičiasi. Iš to nieko gero.Ypač Gitanui

Jonas

Jonas portretas
Rudieji bėga.

Tauta

Tauta portretas
bandita šviniu gal prims?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių