Quantcast

Prezidentė lankysis Klaipėdoje ir tikrins Lietuvos vandenų apsaugą

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė penktadienį lankysis Karinėse jūrų pajėgose ir domėsis, kaip organizuojamas Lietuvos teritorinių vandenų stebėjimas bei gynyba.

Klaipėdos uoste prezidentė su krašto apsaugos ministru Juozu Oleku, Lietuvos kariuomenės vadu generolu leitenantu Arvydu Pociumi ir Karinių jūrų pajėgų vadu flotilės admirolu Kęstučiu Macijausku apžiūrės Karo laivų flotilę ir aptars, kaip karinės pajėgos yra pasirengę reaguoti į valstybės sienos pažeidimus jūroje.

D.Grybauskaitė apžiūrės štabo ir aprūpinimo laivą N42 „Jotvingis“, priešmininį „Hunt“ klasės laivą M54 „Kuršis“ bei patrulinį laivą P12 „Dzūkas“.

Trečiadienį D.Grybauskaitė lankėsi Karinių oro pajėgų Aviacijos bazėje Zokniuose, kur įvertino Lietuvos oro erdvės gynybą.

Lietuvos saugumu ir gynybos politika susirūpinta dėl Rusijos agresijos Ukrainos Krymo regione ir didelio masto Rusijos karinių pratybų Karaliaučiaus krašte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

P

P  portretas
Ir vėl priesrinkimini kompanija iš mūsų pinigu

ss

ss portretas
šizofrenija pas musu prezidente..'rusai pola"..geriau pasirūpintu kaip likusioje dar LT žmones gyvena..

I sona visi

I sona visi portretas
Viena karta teko matyti kortedza...prezidento, nu musu gatvelei pasirode, kad karas prasidejo Klaipedoje, Siaubo filmas :),net Europos didziuju saliu prezidentai sustoja prie raudono sviesoforo:) Bet cia juk didizioji salis Lietuva. Kazkaip primena Cecenu palyda...........XA XA. tegu nebijo prezidente, Uzgavieniu blynais neuzmetys, zmones per daug alkani:)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių