Quantcast

Prezidentė: Gegužės 3-iosios Konstitucijos idealai svarbūs ir šiandien

Grįžti į straipsnį

Ar ne?

Ar ne? portretas
Kokia gėda! Lenkų ambasadoje AK veteranas kalbą rėžia! Na, taip, tada jis buvo jaunas, nelabai suprato, ką daro. Tačiau šiandien jis, būdamas KATALIKAS - kaip drįsta kelti koją ten, kur žmonių kraują liejo? Tai gal ir Kremliaus Vagnerio „didvyrius” priimkime, ir jų II-jo karo veteranus? Juk skirtumo nėra, kokios tautybės okupantas. Okupantas lieka okupantu! Jis siunčiamas žudyti ir užgrobti.

Žemyna

Žemyna portretas
Girdėjote naują tarpukario okupacijos aiškinimą? Kai nesutikę nutautėti, savo kalbos atsisakyti buvo jei ne išžudyti, tai bent lauk išvaryti? Pasirodo, tai nebuvo okupacija! :) Pasirodo, taip Lenkija Lietuvos Nepriklausomybę nuo Kremliaus gynė :) ... O rytoj nuo Nepriklausomybės a. 10 val. pajudėsianti lenkų procesija vėl „puošis” Lenkijos vėliavomis? Tomis pačiomis, su kuriomis Vilnija buvo užgrobta ir žmonės žudyti. Ne tik stoję prieš AK, bet ir taikūs kaimiečiai bei miestiečiai? Šis visas šurmulys skirtas tam, kad užmigdytų valdančiųjų budrumą (kurio jie neturi), ir toliau pratęsti nelygiateisę ir neteisėtų reikalavimų pilną sutartį. Pvz., jų užgrobtas vietoves žymėti lenkiškais rašomais vietovardžiais? Ir pavardes pasuose rašyti taip, kad chamai litvinai jų perskaityti negalėtų? O, kaip ir įtariau - Trakuose vaikai turėjo nešti SVETIMAS vėliavas, pasitikdami garbų svečią. Kuproto nė grabas neištaisys. Okupantu gimęs taikos balandžiu neskraidys.

...

... portretas
Ir vėl lenkai ėmė kliedėt apie Lietuvos padalijimą.

Anonimas

Anonimas portretas
Taip pat ACIU Torgovicos LDK KONFEDERATAMS

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva prapuole is Europos zemelapiu kai Isdavikai Jogaila ir Vytautas nuzude Gedemina. Jogaila NE karalius Lietuvai nes karalius NEGALI buti nuotaka su kraiciu LDK. Prie LDK TUREJO BUTI PRIJUNGTA Lenkija kaip Jadvygos kraitis. Tai amzina Lietuvos geda ir amzinas pazeminimas. Jogaila - kur.va lietuviska. Vytautui NIEKAS, NIEKADA NEZADEJO ir NEDAVE jokios karunos. Pasakos uzmaskuoti Lietuvos GEDA. Nuo tada kai Lietuva sitie SUSKIAI iskeite i Lenkijos karalystes karuna - LIETUVOS NERA. Toji geguzes 3 d. taip vad ,,konstitucija,, galutinai padejo taska ant Lietuvos kapo. Aciu Rusijos imperatoriskai Didenybei Jakaterinai kad isgelbejo LDK ir lietuviu genty nuo galutinio sulenkejimo ir isnykimo.

Silvija

Silvija portretas
Tų pačių metų rudenį buvo priimtas pataisytas konstitucijos variantas, pagal kurį Lietuvai buvo numatyta valdžios organuose pusę vietų, nežiūrint to, kad Lietuvoje buvo mażiau gyventojų. Apie provincijos rolę Lietuvai nebuvo kalbos.Taigi, meluoja tie, kurie nuslepia palankią Lietuvai konstitusijos reikšmę. Basanvičiaus subjektyvios nuostatos taip pat lėmė negatyvų požiūrį, deja...

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Lietuvos vardo neliko. Lietuva tapo Žečpospolitos provincija.Ar tuo reikia didžiuotis?

antanas

antanas portretas
toje Konstitucijoje Lietuva tapo tik Lenkijos provincija, o tai kažkodėl pamirštama

Jons

Jons portretas
Dabar atsibudo... prieš 30m. tą reikėjo padaryti.

Galerijos

Daugiau straipsnių